Merhaba. Hamilelikte akıntı artıyor diye okuyorum hep ama zaten hamilelik düşüncesi olmadan da her gün belli bir miktar akıntı yaşıyoruz ve benimki öyle az da olmuyordu. Hamilelikte ne gibi bir farkı oluyor ki? Bazısı beyaz demiş bazısı sarı.
İkisi de olabilir, yeşil de olabilir, yeşil biraz daha enfeksiyon belirtisi mesela benim başından beri öyle, şakır şakır olmasa da bı tık artıyor, nemli kalmasin diye sık camasir değiştiriyoruz, çok takilma, bu iyi de birşey savunma mekanizması doğum olacağı için temizlik yapıyormus, vücudun hazırlıgi gibi düşün
İkisi de olabilir, yeşil de olabilir, yeşil biraz daha enfeksiyon belirtisi mesela benim başından beri öyle, şakır şakır olmasa da bı tık artıyor, nemli kalmasin diye sık camasir değiştiriyoruz, çok takilma, bu iyi de birşey savunma mekanizması doğum olacağı için temizlik yapıyormus, vücudun hazırlıgi gibi düşün
Yani aslında demek istediğim normalde de bana göre çok akıntım oluyordu şu an da aynı devam ediyor bir farklılık olduğunu anlamak için nasıl olması gerekiyor diye merak etmiştim. Teşekkür ederim