Keşke keske inşallah hamileyimdir Allah herkese yaşatsın bu duyguyuYani bence çıkmaz cnm geç döllenme olma ihtimali olabilir çünkü adetin geçsin eğer olmazsan 3 gün sonra falan bidaha tekrarla testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke keske inşallah hamileyimdir Allah herkese yaşatsın bu duyguyuYani bence çıkmaz cnm geç döllenme olma ihtimali olabilir çünkü adetin geçsin eğer olmazsan 3 gün sonra falan bidaha tekrarla testi
Geçmiş.olsun cnm. İnş hamileisndr cnm değilsende üzülme cnm daha çok yeni baslamissiniz herşeyin vardr bı vakti zamani vardr ama sen adetin geçmesini bekle bidaha tekrarla olmazsan inş aAllahim hepimize nasip etsin bende 2 çocuk için başladık çalışmalara cnm6 ay önce bı düşük yasadim kürtaj oldum ondan belli istiyoruz 2 aydır da doktora yumurta takibi yaptırıyorum
İnşallah insallah Allahm inşallah nasip eder ..Geçmiş.olsun cnm. İnş hamileisndr cnm değilsende üzülme cnm daha çok yeni baslamissiniz herşeyin vardr bı vakti zamani vardr ama sen adetin geçmesini bekle bidaha tekrarla olmazsan inş aAllahim hepimize nasip etsin bende 2 çocuk için başladık çalışmalara cnm
İnşallah cnm bnm Allah gönlünlmuze göre versin helimizinİnşallah insallah ❤ Allahm inşallah nasip eder ..
Cnm nptn test yapacaktn yaptnmiİnşallah cnm bnm Allah gönlünlmuze göre versin helimizin
Daha yapmadim adete 2 gün var ama benim dünden belli az az kahvrengi lekeler geliyor genelde adetim başlıyordu geldiği günü ve ya ertesi gün bakalım yok ama yapcam bugün eşim iade gelirken alacak nöbetçi eczaneden inşallahCnm nptn test yapacaktn yaptnmi
Hee anladm kuzum hadi hayırlısı inşallah sabah ilk idrarla yaparsan cnm yazarsn burdan inş hamilesindrDaha yapmadim adete 2 gün var ama benim dünden belli az az kahvrengi lekeler geliyor genelde adetim başlıyordu geldiği günü ve ya ertesi gün bakalım yok ama yapcam bugün eşim iade gelirken alacak nöbetçi eczaneden inşallah
Sabahı beklemesem bugün gece yapsam cikmazmi ki adete iki gün var ya ?Hee anladm kuzum hadi hayırlısı inşallah sabah ilk idrarla yaparsan cnm yazarsn burdan inş hamilesindr
Cnm sen bilirdin çıkar illaki varsa tabi ama sıkışık idrar la sabah yapilanla daha net çıkar doğru sen bilirsin yap tabi beklemk istemezsnBugün gece yapsam -
Sabahı beklemesem bugün gece yapsam cikmazmi ki adete iki gün var ya ?
Sabır denen bişey bende olmadığı için heleki evde test varken tamam ben haber veririm insallalh hamileyimdir olmazsada nasip değilmiş bidahaki aya sende inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın.Cnm sen bilirdin çıkar illaki varsa tabi ama sıkışık idrar la sabah yapilanla daha net çıkar doğru sen bilirsin yap tabi beklemk istemezsn
Cnm benim çok sağol inşallah hepimiz hamile kalalım bebislerimiz olsun güzel güzel amin amin .aynen cnm sende yaparsan yaz kesin bana cnm aklımdasın olmazsada aynen cnm üzülme herşeyin vardr vakti zamanı elbetteSabır denen bişey bende olmadığı için heleki evde test varken tamam ben haber veririm insallalh hamileyimdir olmazsada nasip değilmiş bidahaki aya sende inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın. ❤
yerleşme kanamasi pembe ve kahverengi olur sanrrm yumurtlama gunundemisiniz aceba ?Kızlar adetime 1 hafta kala afedersiniz tuvalete gittim peçeteye 1 2 damla kan geldi yerleşme kanaması nasıl olur fikriniz var mı
Hayır canım yumurtlamamı takip ettim yumurtlamadan 10 gün falan sonra olmuş olduyerleşme kanamasi pembe ve kahverengi olur sanrrm yumurtlama gunundemisiniz aceba ?
ay inşallah öyle tabi çok üzülüyordum stres yapıyordum hala da öyle ama yapacak bişey yokCnm benim çok sağol inşallah hepimiz hamile kalalım bebislerimiz olsun güzel güzel amin amin .aynen cnm sende yaparsan yaz kesin bana cnm aklımdasın olmazsada aynen cnm üzülme herşeyin vardr vakti zamanı elbette
İnşallah yerleşme kanamasidir o zmn canımHayır canım yumurtlamamı takip ettim yumurtlamadan 10 gün falan sonra olmuş oldu
Gebelik başlangıcında çökelek gibi beyaz ve sulu akıntılar olabiliyorBeyaz ve sulu akıntım oluyor bu durumu yaşayan varmı ?
İnşallah benim öyle akıntılarım vardı inşallah hamileyimdirGebelik başlangıcında çökelek gibi beyaz ve sulu akıntılar olabiliyor
Merhaba,İnşallah benim öyle akıntılarım vardı inşallah hamileyimdir