Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok yaşıyorum cnm anlamadm nedendir yaa bilen varsa banada söylesin camasrm su gibi oluyor enfeksiyon falanda yok doktora gttm ama ya yumurtlma olabilir heralde ona yoruyrm artk her zman olmuyor çünküBeyaz ve sulu akıntım oluyor bu durumu yaşayan varmı ?
benim o kadar fazla olmuyor ama ben ovulasyon takibi yapıyorum yumurtlamadan sonra başladı beyaz akintinjz var mı peki sizinBen çok yaşıyorum cnm anlamadm nedendir yaa bilen varsa banada söylesin camasrm su gibi oluyor enfeksiyon falanda yok doktora gttm ama ya yumurtlma olabilir heralde ona yoruyrm artk her zman olmuyor çünkü
Evet cnm oluyor böyle peynirimsi gibi neden oluyor o ben ovulasyan takibi hic yapmadm da sebebini merak ediyorum yumuttlamami oluyor ozamnbenim o kadar fazla olmuyor ama ben ovulasyon takibi yapıyorum yumurtlamadan sonra başladı beyaz akintinjz var mı peki sizin
Resmi internetten aldım ama böyle beyaz benimkiEvet cnm oluyor böyle peynirimsi gibi neden oluyor o ben ovulasyan takibi hic yapmadm da sebebini merak ediyorum yumuttlamami oluyor ozamn
Seninde mi böyle kaç aydır oluyor doktor enfeksiyon için napamamiz gerekiyor geçen acilde idrar testi yaptırmistim onda belli olurmu enfeksiyon yok demişti ama vajinal farklı miEvet cnm oluyor böyle peynirimsi gibi neden oluyor o ben ovulasyan takibi hic yapmadm da sebebini merak ediyorum yumuttlamami oluyor ozamn
Cnm aynen böyle çamaşır.siyah gyom mesela krem gibi böyle leke oluyor silince çamaşırda hattaResmi internetten aldım ama böyle beyaz benimki
Cnm ben gtmistim.istersen fitil verrim.dedi istemedim ben herşey temiz çıkınca çünkü koku yok kaşıntı yok o yüzden sıkıntı etmiyom ama nazende sinirimi bozmuyor degil.vajinal ultrason yapıyolar cnm sen bı kadın doğuma GT de smear testi falan yaparlar ennazindan onlar daha iyi annlar mantar faln olmasinSeninde mi böyle kaç aydır oluyor doktor enfeksiyon için napamamiz gerekiyor geçen acilde idrar testi yaptırmistim onda belli olurmu enfeksiyon yok demişti ama vajinal farklı mi
Zaten kadın doğuma gidiyorum yumurtalık takibi felan yaptırıyorum da bu ay oldu böyle bişey bende de kaşıntı felan yok koku da yok bu ay zaten gidicem.soylucemCnm ben gtmistim.istersen fitil verrim.dedi istemedim ben herşey temiz çıkınca çünkü koku yok kaşıntı yok o yüzden sıkıntı etmiyom ama nazende sinirimi bozmuyor degil.vajinal ultrason yapıyolar cnm sen bı kadın doğuma GT de smear testi falan yaparlar ennazindan onlar daha iyi annlar mantar faln olmasin
Cnm o zamn hamilelik olabilir belkide cnmZaten kadın doğuma gidiyorum yumurtalık takibi felan yaptırıyorum da bu ay oldu böyle bişey bende de kaşıntı felan yok koku da yok bu ay zaten gidicem.soylucem
Erken gebelik testi aldım adetime 4 gün var negatif çıktı yok yani keşke olsaCnm o zamn hamilelik olabilir belkide cnm
Cnm geç döllenme olabilir birden fazla ilişki olduysa eğerErken gebelik testi aldım adetime 4 gün var negatif çıktı yok yani keşke olsa
Ayın 25 nde yumurtlama oldu ovulasyon testi de kullanıyorum ama yok yani zannetmiyorum.keske olsaCnm geç döllenme olabilir birden fazla ilişki olduysa eğer
Cnm daha erken ama yaa cikmazki testte 10gun olmus nerdeyseAyın 25 nde yumurtlama oldu ovulasyon testi de kullanıyorum ama yok yani zannetmiyorum.keske olsa
Zaten döllenme ilişkiden 1hafta sonra oluyor cnmCnm daha erken ama yaa cikmazki testte 10gun olmus nerdeyse
Adetime 4 gün var cikmazmi erken mi yaptım 11 gün bugünCnm daha erken ama yaa cikmazki testte 10gun olmus nerdeyse
Eğer sperm.yumurtayla bulustysa inş vardr cnm ne zamandır düşünüyonz cnm bebekZaten döllenme ilişkiden 1hafta sonra oluyor cnm
Yani bence çıkmaz cnm geç döllenme olma ihtimali olabilir çünkü adetin geçsin eğer olmazsan 3 gün sonra falan bidaha tekrarla testiAdetime 4 gün var cikmazmi erken mi yaptım 11 gün bugün
6 ay önce bı düşük yasadim kürtaj oldum ondan belli istiyoruz 2 aydır da doktora yumurta takibi yaptırıyorumYani bence çıkmaz cnm geç döllenme olma ihtimali olabilir çünkü adetin geçsin eğer olmazsan 3 gün sonra falan bidaha tekrarla testi