Ne regl nede gebelik belirtim hiç yok cnmya bugğn biraz göğüs şişliğim oldu ama geçti oda anlayamadım valla ne olucak bekliyorum sende varmı belirtiBelirti fln varmı cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne regl nede gebelik belirtim hiç yok cnmya bugğn biraz göğüs şişliğim oldu ama geçti oda anlayamadım valla ne olucak bekliyorum sende varmı belirtiBelirti fln varmı cnm
Olabilir senşn canimya daha 11 gün var diyorsun bir de hadi inşallahBenim belim agryor sağ ayağım ara ara agryor bide yürüyünce bu karnımın alt bölgesinde sandılar adet sancısı gibi
Yunurtlama takibi yapıyor musun canim geçen ay bende de geldi yumurtlamadan hemen sonraydı yumurtlamada da leke gelirmişDaha var cnm işte dün kan verdim 2.30 çıktı ama daha öncede çıkmıştı bu sonuç hasta olmuştum sonra ama böyle bel ağrısı yoktu fazla bide geçen hafifi bı leke geldi akıntı ile
Çatlamadan sonraki 8.gün daha kana bile beta geçmemiştir yüksek ihtimalle. Belirtileriniz devam ederse tekrarlayın bence çok erken daha.Kızlar selam regle üç dört gün var 28 ve 29 mart yumurtlama günümdü 30 u çatladı yumurtlama öncesinden beri akışkan şeffaf akıntım hiç bitmedi bi kaç gün önce azalmıştı bugün tekrar çoğaldı gebelik testi yaptım ama negatif hem kan hem idrar ikisi de. Bu akıntı neden olur acaba bilgii olan varmıııı
Bende onu merak ediyordum kaçıncı günde kana geçiyor acaba bir bilginiz varmı pekiÇatlamadan sonraki 8.gün daha kana bile beta geçmemiştir yüksek ihtimalle. Belirtileriniz devam ederse tekrarlayın bence çok erken daha.
birde test için çatlama sonrası olarak mı sayılıyor çatlama 1 gibiÇatlamadan sonraki 8.gün daha kana bile beta geçmemiştir yüksek ihtimalle. Belirtileriniz devam ederse tekrarlayın bence çok erken daha.
Bende aşılama yaptırdım aşılamanın 11. Günü idrar da negatif çıktı bugün regl günüm inşallah regl olmam diye dua ediyorum5 gündürbirde test için çatlama sonrası olarak mı sayılıyor çatlama 1 gibi
İnşallah canim değer bir günde değişiyor bi iki gğn daha gecikirsen tekrsr yapBende aşılama yaptırdım aşılamanın 11. Günü idrar da negatif çıktı bugün regl günüm inşallah regl olmam diye dua ediyorum5 gündür
Sirt ağrım bacak ağrım var ara ara oluyor ama son bir haftadir adet belirtisi mi ki acaba hamilelikte böyle belirti oluyor mukiİnşallah canim değer bir günde değişiyor bi iki gğn daha gecikirsen tekrsr yap
Döllenmeden sonraki 10-11. gün kana geçer diye biliyorum sonra ise idrara geçiyor.Bende onu merak ediyordum kaçıncı günde kana geçiyor acaba bir bilginiz varmı peki
Ben çatlama günü ilk gün sayılıyor diye biliyorum canım.birde test için çatlama sonrası olarak mı sayılıyor çatlama 1 gibi
Çatlama 1.gün diye mi saymam gerekiyorDöllenmeden sonraki 10-11. gün kana geçer diye biliyorum sonra ise idrara geçiyor.
Evet siz kaçıncı gündesinizÇatlama 1.gün diye mi saymam gerekiyor
30u çatlamaydı o zaman 10.gündeyim bugünEvet siz kaçıncı gündesiniz
12-13. Günde test yapabilirsiniz bence.30u çatlamaydı o zaman 10.gündeyim bugün
Regl olmazsam öyle yapayım o zaman teşekkür ederim12-13. Günde test yapabilirsiniz bence.