- 29 Ocak 2016
- 30
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi alloravabe
-
çoğunda farklı farklı doktorlara gittim ve artık doktora gidip boş antibiyotik içmekten de yıldımDoktorunuzu değiştirin. .
bana da hep hafif bir iltihap deyip yolladılar, ne yapacağımı şaşırdımBenimde ağrım var. Üstüne ara kanaması oluyo. Doktora gittim pek bişey çıkmadı. İnternetten okuduğum kadarıyla yumurtlama zamanında oluyo
çoğunda farklı farklı doktorlara gittim ve artık doktora gidip boş antibiyotik içmekten de yıldım
Belki de ağrınızın sebebi kisttir. Bahsettiğiniz ağrı ona benziyor. Eğer iltihap olsa o kadar antibiyotiğe geçerdi sanırım. Bana da doktorun biri iltihap demişti ama kistim vardıHerkese merhabalar.. benim sorunum 4 aydır geçmek bilmeyen kötü kokulu akıntı, rengi bazen beyaz bazen sarı...kaşıntı yok. smear sonucum hafif iltihaplı çıktı. kullanmadığım antibiyotik kalmadı diyebilirim saydım 10 tane kullanmışım 4 aydır. sadece akıntı da değil, beni asıl rahatsız eden kasık ağrılarım, hergün özellikle de sağ kasığımda ve bu ağrı bazen kalçama ya da bacağıma vuruyor veya hepsi bir aradaşuanda doktorun verdiği cleocin vajinal kremi kullanıyorum ama 4.günüm hala daha işe yarıyor izlenimi oluşmadı ağrılar akıntı devam ediyor. ayrıca mantar da oluşmuş olabilir mi bu kadar antibiyotiğin üstüne bilmiyorum. yok mu hiç mi aranızda benim gibi ağrılı akıntı sorunu olan ve çözebilen.....inanın 4 aydır canıma yetti
Ultrasonla bakıldı birşey yok dediler.. kist aynı zamanda kötü kokan akıntı yapıyor mu?Belki de ağrınızın sebebi kisttir. Bahsettiğiniz ağrı ona benziyor. Eğer iltihap olsa o kadar antibiyotiğe geçerdi sanırım. Bana da doktorun biri iltihap demişti ama kistim vardı
Yani kötü kokan diyemem ama akıntım hep fazla olmuştur. Tabi normali ne bunun onu da bilmiyorum. Ben ağrı için dedim. Mantar olduğu Zaman ben de akıntım kötü kokuyor demiştim. Doktor kokmuş balık gibi değilse sorun değil demişti. Biraz iğrenç oldu ama :)Ultrasonla bakıldı birşey yok dediler.. kist aynı zamanda kötü kokan akıntı yapıyor mu?
:) yok artık sürekli kafayı takıp bişeyler okuduğumdan iğrenç de gelmiyor. bu arada senin mantar kaşıntı da yapıyor muydu yoksa sadece akıntı mıydı?Yani kötü kokan diyemem ama akıntım hep fazla olmuştur. Tabi normali ne bunun onu da bilmiyorum. Ben ağrı için dedim. Mantar olduğu Zaman ben de akıntım kötü kokuyor demiştim. Doktor kokmuş balık gibi değilse sorun değil demişti. Biraz iğrenç oldu ama :)
beyaz akıntı normal ve olması gereken bir akıntıdır, diger türleri icin doktora tekrar basvurman lazım ayrica kullanılan ilaclar da etki yapar.Herkese merhabalar.. benim sorunum 4 aydır geçmek bilmeyen kötü kokulu akıntı, rengi bazen beyaz bazen sarı...kaşıntı yok. smear sonucum hafif iltihaplı çıktı. kullanmadığım antibiyotik kalmadı diyebilirim saydım 10 tane kullanmışım 4 aydır. sadece akıntı da değil, beni asıl rahatsız eden kasık ağrılarım, hergün özellikle de sağ kasığımda ve bu ağrı bazen kalçama ya da bacağıma vuruyor veya hepsi bir aradaşuanda doktorun verdiği cleocin vajinal kremi kullanıyorum ama 4.günüm hala daha işe yarıyor izlenimi oluşmadı ağrılar akıntı devam ediyor. ayrıca mantar da oluşmuş olabilir mi bu kadar antibiyotiğin üstüne bilmiyorum. yok mu hiç mi aranızda benim gibi ağrılı akıntı sorunu olan ve çözebilen.....inanın 4 aydır canıma yetti
daha öncesinde akıntı bu kadar fazla değildi yani affedersin idrara çıktığımda o da akıyor ve tamamen bulanıyor ve dediğim gibi kötü koku da var. ağrı da öldüresiye değil ama hergün benimle. bazen şiddeti artınca uyurken uyanıyorum şu son kullandığım ilaç bitsin mecbur yine gideceğim.beyaz akıntı normal ve olması gereken bir akıntıdır, diger türleri icin doktora tekrar basvurman lazım ayrica kullanılan ilaclar da etki yapar.
kasık ağrısı belki soğuk çarptıysa olabilir, dayanılmazz acı ise jinekologa gidin.
Kötü kokulu vajinal akıntılar uyarı veriyor olabilir. Gecmis olsundaha öncesinde akıntı bu kadar fazla değildi yani affedersin idrara çıktığımda o da akıyor ve tamamen bulanıyor ve dediğim gibi kötü koku da var. ağrı da öldüresiye değil ama hergün benimle. bazen şiddeti artınca uyurken uyanıyorum şu son kullandığım ilaç bitsin mecbur yine gideceğim.
bakalım bir an önce çare bulabilsem, teşekkür ederim..Kötü kokulu vajinal akıntılar uyarı veriyor olabilir. Gecmis olsun
Apandistte olabilir bence doktora gitmelisinizkızlar benim de bugün sarı akıntım gelmiş, kokulu, karnım da ağrıyor birkaç gündür, daha doğrusu kasıkta başladı ağrı daha çok sağda olmak üzere, bugün ağrı karnıma geçti, bazen iki yanda bazen göbeğimin sol yanında, bazen göbek deliğimin altında hissediyorum, göbeğime bastırınca da hafif sancı giriyor gibi oluyor ama sadece bastırırken hissediyorum. Neden olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?