• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı sorunu?

bende de bu sorun vaaaaar
1 yılı aşkındır çocuk istiiyoruz. yumurtlama dönemim bitti şefaff bi akıntı gelmeye basladı su gibi kaşıntı yok
yanma yok
korktum doktora gittim bişi demedi. tahlill istedi sadece beta hcg 1.20 çıktı ama ilişkiden daha 5 gün geçmişti felan şimdiyse sulu akıntı durdu hafif açık pembe lekelenme geliyo ama sürekli değil. acaba gebelikmi dedim göğüsler fazla hassass.. mide fazla şişş ümitlenmekte istemıyorum daha adete de 5gün var. :(

1 yılı aşkındır çocuk istiiyoruz. yumurtlama dönemim bitti şefaff bi akıntı gelmeye basladı su gibi kaşıntı yok
yanma yok
korktum doktora gittim bişi demedi. tahlill istedi sadece beta hcg 1.20 çıktı ama ilişkiden daha 5 gün geçmişti felan şimdiyse sulu akıntı durdu hafif açık pembe lekelenme geliyo ama sürekli değil. acaba gebelikmi dedim göğüsler fazla hassass.. mide fazla şişş ümitlenmekte istemıyorum daha adete de 5gün var. :KK43:
Sen yine de beklentini düşük tut ama dikkat et kendine gecikirsen idrar testi yaparsın inşallah gönlüne verir rabbim :)

yanma yok
korktum doktora gittim bişi demedi. tahlill istedi sadece beta hcg 1.20 çıktı ama ilişkiden daha 5 gün geçmişti felan şimdiyse sulu akıntı durdu hafif açık pembe lekelenme geliyo ama sürekli değil. acaba gebelikmi dedim göğüsler fazla hassass.. mide fazla şişş ümitlenmekte istemıyorum daha adete de 5gün var. :KK43:
Yani ama geç döllenme olmuş olsa bile düşük rakam

Kizlar bnde 2 aydir adet olmuyorum ulturasyinda bisey cikmafi hormonlarimda normal neden olmuyorum boyle bi durum yasan var mi bide 2 aydir seffef renksz kokusuz akinyi gelio bayaga fazla olarak

Back