- 13 Ekim 2017
- 443
- 164
- 23
- 26
- Konu Sahibi Kikuchi-kun
-
Değil aksine şeffaf. Ama bazen çok fazla geliyo işte anormal gibi geliyor :|Kokulu ve koyu renkte ise doktora görünün mutlaka.
Teşekkür ederim ilginiz için.Akıntı bir çok sebepten kaynaklı olabilir bunun cevabını burda kimse veremez en iyi yanıtı doktor verecektir rahatsız edecek kadar fazla ise bi doktora görünmekte fayda var
Bana da öyle geliyo . Yumurtlamayla alakası var diye yazılmış bazı yerlerde ama gün olarak uyuşmuyor gerçi duzensizim ama? BilemedimSarı renkte olmadıgı surece sorun yok dıye bılıyorum
Kistlerin varsa yapabilir diye duydum saclarimda cok dokuluyor buna bagliyorumBenm adet duzunlı ama bendede pko var akıntı yaparmı pko bezdım artk
Aynen ya benimde öyleBenimde oyle ozellikle siyah ic camasiri giydiğim zaman beyaz lekelenme oluyor pko var bende belki ona baglidir adetlerm cok duzensiz nereyse cogunlukla oluyor yumurtlama gununu kimisi akintyla anlar bnm cogunlukla var anlamadm gtti
Ay benim saçım da çok dökülür ama doktor muayene etti bişey demediKistlerin varsa yapabilir diye duydum saclarimda cok dokuluyor buna bagliyorum
Yumurtaliklarinda kucuk kistler olablr ultrasonda cikar her pkoda kist olmuyor diye biliyorum yada her kisti olanda hormonlari normal olablr diyebliorm pko bole sacma salak birseyAy benim saçım da çok dökülür ama doktor muayene etti bişey demedi
Hamilelik belirtisi desek geçen aylarda da oldu o da değil. Ay cidden vücut degisik bı mekanizma. Yaradanin mucizesi.Yumurtaliklarinda kucuk kistler olablr ultrasonda cikar her pkoda kist olmuyor diye biliyorum yada her kisti olanda hormonlari normal olablr diyebliorm pko bole sacma salak birsey
Bı seneye yakin olucakSen nzmandr ıstyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?