• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı sorunu?

Kikuchi-kun

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2017
443
164
23
26
Kızlar benim akintim bazen çok tuhaf geliyor nasıl desem adet olduğunuzda bı hissiyat vardır ya giderken hissedersiniz. Bende akıntıda da oluyo. Enfeksiyon iltihap desek değil çünkü koku yok renk şeffaf ama miktarı da az değil nedir bu?

Akıntı bir çok sebepten kaynaklı olabilir bunun cevabını burda kimse veremez en iyi yanıtı doktor verecektir rahatsız edecek kadar fazla ise bi doktora görünmekte fayda var

Benimde oyle ozellikle siyah ic camasiri giydiğim zaman beyaz lekelenme oluyor pko var bende belki ona baglidir adetlerm cok duzensiz nereyse cogunlukla oluyor yumurtlama gununu kimisi akintyla anlar bnm cogunlukla var anlamadm gtti

Kist var sac dokulmesı fazla yok zaten dokulsede azalcagını sanmıyorum kütük gıbı sacım oldgumiçin :sinirli:

Ay benim saçım da çok dökülür ama doktor muayene etti bişey demedi
Yumurtaliklarinda kucuk kistler olablr ultrasonda cikar her pkoda kist olmuyor diye biliyorum yada her kisti olanda hormonlari normal olablr diyebliorm pko bole sacma salak birsey:kızgın:

Back