• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıntı sorunu ve isteksizlik

mirajoy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
551
96
123
Oncelikle jinekolga gitmekten cekindigimi belirteyim sorunum ovulasyon donemimin icinde olmama ragmen ne istek var ne de akinti su aralar ya kendimi cok yoruyorun uyumak icin yada uyumada gucluk cekiyorum kafamda bir yigin sey dolup tasiyor neyapicam cok kotuyum ya 3yildir evliyim ilk kez bole bisey yasiyorum bikere dusuk gecirdimds

Stres kaynaklıdır kağanı çok yorma her zaman istek olacak diye birşey yokki moralin bozuk olduğunda stresli bir ay geçirdiğinde isteksiz olan çok normal ama bunu eşine çok yansıtma bence

2aydir seyahatteyiz kafam dagilsin diye ama hep akraba ziyaretleri falan kafa dagitcagima kendim dagildim resmen ailesiyle yasamamizda ekstra bi stres bu gidisle neolucak bilmiyorum bebegimiz olsun istiyorum ve bu da ailesiyle birlikte yasamadigimiz bir zamn diliminde olustu ve dusuk ile sonuclandi bilmiyorum heryonden kafam karisik

Ostrojen seviyen dusmus olabilir. Adacayi ic bol bol. İsteksizlik ve vajinal kuruluk icin birebir.

[QUOTE="yaseminA, post: 36588417, member: 431173"dokunmazn seviyen dusmus olabilir. Adacayi ic bol bol. İsteksizlik ve vajinal kuruluk icin birebir.[/QUOTE]
Cok sagol denerim en azindan sagligima bi zarari dokunmaz enerji verici seyler bile yedim yani meyve sebzeye dadandim olmadi bakalim neolucak

sorunum gectı sanırım cok strese kapıldım dıye oldu

Back