Akıntı sebebi

okyanusnesya

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.841
3.493
133
37
Kızlar merhaba sadece ilişki sırasında eşimin penisinin üzerine yapışan beyaz beyaz parçacıklar var elimle ezdiğimde yağ gibi dağılan hani mantar desem ne bi yanma ne bi kaşıntı ne bi koku yok vajinal sıvı desem neden okadar katı ve parçalı haftaiçi inşallah doktora gideceğim ama merak ettim sizde varmı benzer durum yaşayan offf inşallah mantar değildir yaa

Kızlar merhaba sadece ilişki sırasında eşimin penisinin üzerine yapışan beyaz beyaz parçacıklar var elimle ezdiğimde yağ gibi dağılan hani mantar desem ne bi yanma ne bi kaşıntı ne bi koku yok vajinal sıvı desem neden okadar katı ve parçalı haftaiçi inşallah doktora gideceğim ama merak ettim sizde varmı benzer durum yaşayan offf inşallah mantar değildir yaa

Anlattığınız kokusuz,süt kesiği tarzı da maalesef vajinal mantar belirtisidir.Ama endişelenmeyin mantarsa bile tedaviyle geçecektir..

Geçmiyor maalesef :( 6 aydır çekiyorum herşeyi denedim ama yok illet gitmiyor. En son vagi flora verdi en iyisi bu diye bakalım gidecek mi mantar zıkkımı

O bende de var ama kaşıntı da yok bende çok üşütüyorum diye var zanediyorum bi de hamile olmayi engeller mi ?

Ağrınız oluyor mu

Mantar. Bende de cok sık oluyor. 1 hafta oldu smear testi yaptırdım. Yara olabilir dedi doktorum.yarin sonuc alicam bakalim. Sonuca göre tedavi belirleyecegiz dedi doktorum. Üşütmeden de olabilecegini soyledi.

Mantar kesinlikle enfeksiyon yani bi şekilde bende bugün aynı sorundn dolayı gittim fitil ve krem verdi fitili nasıl kullancam tabi bilmiyorum hiç kullanmadım daha öncee kullanan varmı acaba çok acıtır mı :KK43:

Mantar kesinlikle enfeksiyon yani bi şekilde bende bugün aynı sorundn dolayı gittim fitil ve krem verdi fitili nasıl kullancam tabi bilmiyorum hiç kullanmadım daha öncee kullanan varmı acaba çok acıtır mı :KK43:

Ben kullandım acayip tırsak biriyim normalde senin gibi çok tedirgindim ama inan hiç anlamıyorsun zaten kaygan biranda içeri giriyor.. elinle çok az destek ver anında içerde.
Ağrı falan hiç birsey hissetmiyorsun yatacağın zaman koyarsın.

Back