Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yasak uyarilmadan siliniz.Kızlar eşimle bebek denemesi yapıyoruz iki üç aydır ve reglime şuan 12 gün var. Dünden beri böyle bir akıntım var ilk defa gördüm bu nedir ovulasyon donemim 2 gün oldu biteli gebelik belirtisi mi böyle birşey yaşayanlarıniz var mı gebeliginizde
Bende hiç olmazdı böyle birşeyle hiç karşılaşmadım o yüzden merak içindeyim psikolojik olarak çok yoruyor insanı 12 gün değil 12 yıl var sanki adetime.Bu akintilar normal gebe olmayanlarda da oluyor.Gebelik belirtisi olduğunu zannetmiyorum.ovulasyon yapiyormussunuz zaten beklerseniz daha hayırlı olur.
Sizi çok iyi anlıyorum ben ovulasyondan 6gun sonra idrar verdim çıkmamıştı,ama adet günüme 7 8 gun kala kadar çıkmıştıBende hiç olmazdı böyle birşeyle hiç karşılaşmadım o yüzden merak içindeyim psikolojik olarak çok yoruyor insanı 12 gün değil 12 yıl var sanki adetime.
Bu cumartesi kan testi vermek istiyorum sizce çıkar mı sonuç 5 bile olsa razıyım yeter ki çıksın cumartedi eşimin doğum günü
Kaç çıkmıştı peki beta HCGSizi çok iyi anlıyorum ben ovulasyondan 6gun sonra idrar verdim çıkmamıştı,ama adet günüme 7 8 gun kala kadar çıkmıştı
Yani 4 gün sonra verseniz kanı ,adet gününüze 8 gün kalmış olucak bir ihtimal var verebilirsiniz ama herkesin farklı kimi erken çıkıyor Kanda kimi geçBende hiç olmazdı böyle birşeyle hiç karşılaşmadım o yüzden merak içindeyim psikolojik olarak çok yoruyor insanı 12 gün değil 12 yıl var sanki adetime.
Bu cumartesi kan testi vermek istiyorum sizce çıkar mı sonuç 5 bile olsa razıyım yeter ki çıksın cumartedi eşimin doğum günü
5ten fazla mı çıktı sizinkiYani 4 gün sonra verseniz kanı ,adet gününüze 8 gün kalmış olucak bir ihtimal var verebilirsiniz ama herkesin farklı kimi erken çıkıyor Kanda kimi geç
Ben test yapmistim silikti,adet gününden 3 gün sonra falan vermiştim test binlerdeydi betaKaç çıkmıştı peki beta HCG
Hamile oldugumu öğrendikten sonra 1.5 hafta bekleyip keseyi görmeye gitmiştim.Ben test yapmistim silikti,adet gününden 3 gün sonra falan vermiştim test binlerdeydi beta
Adetime 7 8 gün kala vermiştim demişsiniz ya onu soruyorum 7 8 gün kala verdiğinizde beşten fazla mı çıktı betaBen test yapmistim silikti,adet gününden 3 gün sonra falan vermiştim test binlerdeydi beta
Pardon,ovulasyondan 6 gün sonra kan verdim negatif çıkmıştı.adetime 7-8gun kala test yaptım pozitifti.adet günü tekrar test yaptım pozitif.hamile oldugumu öğrendikten 3 sonra kan verdim bin küsür çıktı beta.Adetime 7 8 gün kala vermiştim demişsiniz ya onu soruyorum 7 8 gün kala verdiğinizde beşten fazla mı çıktı beta
Gerçekten 7 8 gün kala kaset testlerde pozitif çıkabiliyor mu çok şaşırdım bende roll marka kaset test var hazırda umarım o çıkar cumartesi günüPardon,ovulasyondan 6 gün sonra kan verdim negatif çıkmıştı.adetime 7-8gun kala test yaptım pozitifti.adet günü tekrar test yaptım pozitif.hamile oldugumu öğrendikten 3 sonra kan verdim bin küsür çıktı beta.
Evet erken döllenme olmuşsa çıkabiliyor.Bende şaşırmıştım silikti baya öğrendiğimde zor görünüyordu.Insallah rabbim sağlıkla versin.cevap gelirse bekleriz)Gerçekten 7 8 gün kala kaset testlerde pozitif çıkabiliyor mu çok şaşırdım bende roll marka kaset test var hazırda umarım o çıkar cumartesi günü
Amin çok teşekkür ederim olursa çok güzel olur eşim çok istiyor güzel bir doğum günü sürprizi olurEvet erken döllenme olmuşsa çıkabiliyor.Bende şaşırmıştım silikti baya öğrendiğimde zor görünüyordu.Insallah rabbim sağlıkla versin.cevap gelirse bekleriz)
İnşallah olur kardeşim rabbim sağlıkla versin.bu arada idrarda yanma herhangi bir şey hissediyorsan akintidan dolayı enfeksiyonda olabilir.gebelik düşündüğün için zaten enfeksiyona vitamin eksikliklerine dikkat etAmin çok teşekkür ederim olursa çok güzel olur eşim çok istiyor güzel bir doğum günü sürprizi olur
Enfeksiyon falan yok dün tahlil yaptırdım ama kasıklarım sağlı sollu fena ağrıyor ara ara bu sabahta sadece sağ göğsüm sızlıyor sızlama gelir gidiyor hassasiyet yok damar vs de yokİnşallah olur kardeşim rabbim sağlıkla versin.bu arada idrarda yanma herhangi bir şey hissediyorsan akintidan dolayı enfeksiyonda olabilir.gebelik düşündüğün için zaten enfeksiyona vitamin eksikliklerine dikkat et
Bahsettiğiniz belirtiler gebelik belirtisi ve aynı zamanda regl belirtisi de olabiliyor.Enfeksiyon falan yok dün tahlil yaptırdım ama kasıklarım sağlı sollu fena ağrıyor ara ara bu sabahta sadece sağ göğsüm sızlıyor sızlama gelir gidiyor hassasiyet yok damar vs de yok
Bes gün oldu kasık ağrılarım başlayalı aynı adet ağrısı gibi ama adet olmama daha çok var kasımın 4undeBahsettiğiniz belirtiler gebelik belirtisi ve aynı zamanda regl belirtisi de olabiliyor.
Bende erken belirti olarak kasık ve sırt ağrısı yaşamıştım.çok çok erkendi dediğiniz gibi olabilir inşallah.Bes gün oldu kasık ağrılarım başlayalı aynı adet ağrısı gibi ama adet olmama daha çok var kasımın 4unde