Akinti problemi

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
103
Kizlar merhaba,mantar vardi bende zaten.Ama son 3 4 gundur vajinamdan kasinti ve cok miktarda akinti.Hani normalde akinti az miktarda gelir.Bu resmen akiyor birden geliyor cok miktarda.Acik sari ve acik yesil rengi.İnternetteki arastirmalarim sonucu kokusuna da baktim.Bozuk peynir gibi bozulmus bir sey gibi kokuyor bu kesin.1hafta sonra randevum var.Sizin bu konu hakkinda bilginiz var mi?Kasinti var ve kasintidan oldugunu dusundugum idrar sirasinda olan hafif yanma var.Yardimci olur musunuz boyle bir problem yasayan var mi?Neden olur?Tedavi asamasi nedir..Cok korkuyorum...

Son düzenleme:
Sari yesil renkteki ve kokulu akintinin vajinal iltihaptan oldugunu duymustum. Ama mantarda yapiyor olabilir. Dert etme doktora gidecekmissin zaten benim yillardir usuttugum zaman olur boyle akintim sonra gecer

Sari yesil renkteki ve kokulu akintinin vajinal iltihaptan oldugunu duymustum. Ama mantarda yapiyor olabilir. Dert etme doktora gidecekmissin zaten benim yillardir usuttugum zaman olur boyle akintim sonra gecer
Bakireyim bu arada belirteyim onu da.Mantar vardi zaten ama hep travazol suruyodum geciyordu.Yine tekrarliyordu ama bu baska cok fazla bir akinti var :(

Ben de sürekli akıntı olur önceden korkardım günde 2-3 tane günlük ped degistirirdim halende oyle. Usuttugum zaman idrarim falan kotu kokardi. Yanma hissi olusurdu. Ama sanırım sende iltihap var o yüzden. Bence sıkıntı etme o kadar kötü problemler yaratmıyor.

Ben de sürekli akıntı olur önceden korkardım günde 2-3 tane günlük ped degistirirdim halende oyle. Usuttugum zaman idrarim falan kotu kokardi. Yanma hissi olusurdu. Ama sanırım sende iltihap var o yüzden. Bence sıkıntı etme o kadar kötü problemler yaratmıyor.
Kasinti da var miydi?

Back