• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıntı problemi

arzummert

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
362
124
123
kızlar doğumdan önce hamileliğim boyunca akıntım vardı doktorum normal diyodu.doğum yapalı 5 ay oldu akıntı hala devam ediyo sinir bozucu bir şekilde.malum doğumdan sonra doktora gitme fobisi oluştu hiç giitmek istemiyorum hatta rapor almak için bile ben gitmedim eşimi gönderdim o derece yani:) sizlerin de var mı böyle bi sıkıntısı? muhtemelen doktora gitsem antibiyotik tedavisi başlayacak ama az da olsa emzirdiğim için kullanmak istemiyorum.

kızlar doğumdan önce hamileliğim boyunca akıntım vardı doktorum normal diyodu.doğum yapalı 5 ay oldu akıntı hala devam ediyo sinir bozucu bir şekilde.malum doğumdan sonra doktora gitme fobisi oluştu hiç giitmek istemiyorum hatta rapor almak için bile ben gitmedim eşimi gönderdim o derece yani:) sizlerin de var mı böyle bi sıkıntısı? muhtemelen doktora gitsem antibiyotik tedavisi başlayacak ama az da olsa emzirdiğim için kullanmak istemiyorum.

Ben yaşdım malesef hala da yaşıyorum. Günlük ped kullanmaktan nefret ettiğim için günde 2 tane iç çamaşırı değiştiriyorum :((
doktor bana ilaç vermişti antibiyotik gibi değil şöyle büyükçe tablet şeklinde genital bölgeden içeriye itiyosun. 7 gun kullanıyosun. 1 hafta işe yaradı bitti sandım. Ama geri geldi. Gitmek bilmiyo :( ben de emzirdiğimden başka bişi kullanmak istemiyorum doktora gitmedim tekrar bu yüzden . Normal doğum yaptım ben acaba bundan mı bilmiyorum. senn nasıldı ?

benim ki de normal doğum ondan mı kaynaklanıyo acaba? o söylediğin tablet gibi olanı hamileyken kullanmıştım dediğin gibi kullanınca işe yarıyo ama bitince tekrar başladı.valla ben artık doktora gitmekten sıkıldım.ne zaman biter bu çile bilemiyorum.dediğin gibi her gün çamaşır değiştirmekten gına geldi

benim ki de normal doğum ondan mı kaynaklanıyo acaba? o söylediğin tablet gibi olanı hamileyken kullanmıştım dediğin gibi kullanınca işe yarıyo ama bitince tekrar başladı.valla ben artık doktora gitmekten sıkıldım.ne zaman biter bu çile bilemiyorum.dediğin gibi her gün çamaşır değiştirmekten gına geldi

benim aklıma başka birşey daha geliyor . Ben henüz 4 ay bitmesine rağmen adet görmedim.. Aacaba diyorum adet görünce biter mi ?

sen gördün mü ?

yok canım ben de adet olmadım daha. valla kime sorsam 1 sene adet olmadım diyolar.eğer benim de öyle olursa bitmez bu akıntı 1 sene

Mrb kızlar,bende yaklaşık 3ay önce sezeryan dogum yaptım ve benimde hala akıntım var,ara ara kahverengi lekelenmelerde oluyo,hatta gecen hafta 2-3gun sanki kırmızıya donuktu,devamı gelicek adet Olucam sandim ama olmadı,normalmi acaba ya bir Dr a gitsemmi?

benimde doğumuma bı hafta falan var inşallah. ama akıntım o kadar fazla kı doktor bı vajınal krem vermişti ama ne yazık kı ondan da bı care bulamadım. inşallah doğumdan sonra gecer.

Bende 6 ay once dogum yaptim dediginiz gibi akinti hamileykende vardi simdide devam ediyordu kokusuz sari bisey ama bugun adet oldum gercekten kotu bisey insallah kanamadan sonra gecer gecmezse bende doktoruma gorunucem

Siz bunlari cok once yazmissiniz ama beni aydinlatirsaniz sevinirim en azindan ne zaman ve nasil bittigini bu derdin bilmek istiyorum

Back