• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıntı neden olur???

saolun ya canlarım rahatladım valla kaydirigubbakcemile2 xxderinxx tatlım sen jınekologa mı gıttın akıntım mı var dedin nasıl oldu nasıl gectı ultrasonlamı baktı

saolun ya canlarım rahatladım valla kaydirigubbakcemile2 xxderinxx tatlım sen jınekologa mı gıttın akıntım mı var dedin nasıl oldu nasıl gectı ultrasonlamı baktı

Canım benim gittiğim bayan jinekolog değildi ama uzmanlık alanlarından biriydi jinekoloji...
anlattım adet düzensizliğim var akıntım var falan diye. Sadece ultrasonla baktı. Yumurtalıklarımdaki enfeksiyonları bana gösterdi :)

Canım merterde oturuyorum AVRUPA YAKASI VE ALTTAN MUAYENE OLMAK İSTEMIYORUM BEKARIM

Yapmaz zaten merak etme. En fazla karşıdan bakar. Vajinal muayene yapmaz.:)) İlk seferi hep tedirgin geçer ama rahat olmaya çalış. İnan ki utanılacak, korkulacak birşey yok. Anadolu Yakası'nde doktor tavsiye debilirdim ama baya uzak bu tarafa yerin. Gebelik bölümünde doktor tavsiyeleri kısmına bak. Orada görürsün mutlaka iyi doktorları önerenleri.

Jinekologa gitmelisin canım. Ultrasondan yumurtalıklarına bakıp anlar...

akıntı nedeni ultrasonla anlaşılmaz ultrason yumurtalıktaki kistik durumlar, gebelik yada batın hastalıkları noktasında kullanılır arkadaşlar. Bekar kişilerde akıntı örnegi alınıyor eğer gözle anlaşılmıyorsa. Ama kesinlikle ultrasonla değill.

Canım merterde oturuyorum AVRUPA YAKASI VE ALTTAN MUAYENE OLMAK İSTEMIYORUM BEKARIM

bende bekarım ya bi muayene koltugu vrya oraya oturuosun gözüyle dudakları azcık ayırıp inceliyor. İçeri bişi sokma felan yok için rahat olsun. Maksimum 9-10 dk sürer yani. Korkma bi hap verir geçer korkulcak bişi yok. Hem bu vesileyle muayenede olursun.

Kızlar ya bendede akıntı problemı oluyor adetım bıttıkten 4 5 gun sonra koyu renklı kahve tonlarında zaman zaman kanlı sekilde akıntılarım oluyor ve 1 hafta suruyor anlaşılmayan bır agrıyla bırlıkte akıntı oluyor ama doktora gıttım 2 kere özel doktora bırde kadın dogum ve jıneklolaga ama ıksıde problem yok dedı bekar oldugum için ultrasonla bakıyolar zatn yumurtalıklara falan yok bişiey strestır enfeksıyonda olabılır ama stres ve ayak usutmesınden dedı ılk doktor ıkıncısıde erkek doktordu bol bol su ıcırdı cok sıkışman lazım ultarasonla ozman bakarım dedı ve hepsı temız yumurtalıklar ıdrar yolları temız bişiy gorunmuyor dedı bu akıntıların sebebı de stresten olur dedı ve evlenmen lazım evlenmeden test yapamam smear testı yapılıyormus parca alınıp sanırım ama korkulacak biiy yok dedı ben en cok kıstten korktum ama ole dedı sımdı bır 3.kişiye gıdeyımmı bılmıyorum cok konustum :) sızce nedır ne yapmalıyım baska bır arkadastata aynı sorun varmıs o hastaneye gıtmıs ona kıst var demış antıbıyotık vermıs anlamadım yaa :((

benımde hastalıgım gecikti bütün belirtileri var karnım şiş sinir,öfke,duygusallık var.Bir de rahmım agrıyo :S otururken hıssedıyorum akıntı gelıo vc ye gıdıp bakıyorum bısey yok sadece beyaz bı akıntı var ara sıra rahmım sızlıyo bacaklarımdada halsızlık var bıraz ılk defa böyle oldum neden oldum bılmem :/:/:/

benımde hastalıgım gecikti bütün belirtileri var karnım şiş sinir,öfke,duygusallık var.Bir de rahmım agrıyo :S otururken hıssedıyorum akıntı gelıo vc ye gıdıp bakıyorum bısey yok sadece beyaz bı akıntı var ara sıra rahmım sızlıyo bacaklarımdada halsızlık var bıraz ılk defa böyle oldum neden oldum bılmem :/:/:/

bendede zaman zaman olur ama genelde hep yazın olur sanırım mevsımsel bı kez 10gun gecıkmıstı ay catlıyodu vucudum sankı bı aglayıp bı guluyodum karnımda davul gıbı olmustu heryerım sıvılce cok huzursuzdum neysekı olmustum 10.gun senınde sanırım mevsımsel olsa gerek rahat olmaya calıs elınden geldıgınce sıkıntı stres yapma olursun merak etme ama stres yaparsan daha da gecıkebılır dedıgım gıbı rahat ol :kahve:

doktoraa gitsemmi diye düşünüyorum kist olabılır mı dıye gecen sene ben 6 ay falan hasta olmamıstım doktora gıttım kist var dedı ılaç verdı kullandım sonra hasta olmaya basladım gene hasta olucagım zaman hıssedıyorum çok az kahverengımsı akıntı gelıo sonra hasta oluyorum :/:/

Benden de ayni kokulu sivi geliyor ama beyaz sanirim koyu renkde deyil..Igrenc kokulu yaw. Doktordan korkuyom masaya cikartir fln.Bekarim. Ara ara oluyor devamli olan bisey deyil bendeki.Bi sure oluyor uzerindne bi zamna geciyo yine oluyor fln.

Back