Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendede oluyo ama beyaz bide koku yok o nedenkibilmiyorumkismile
Süt kesiği, lor peyniri kıvamında ise mantar enfeksiyonudur. Yok eğer şeffaf sümüksü yapıda ise normal, fizyolojik akıntıdır, sağlıksız değildir, herkeste olur, özellikle yumurtlama günlerine yakın günlerde.
kızlar bır kadında akıntı olması cok normal yanı eeger yesıl sapsarı kahverengı vede kokulu olmadıktan sonra
adetten sonra yumurtlama zaten o zamn akıntı olur adetten 4_5 gun oncesı altta sıvı bırıkntısı oldugu ıcın gene akıntı olmak zorunda sefaf sarımtırak vede kokusuz onemlı deıl bu olması gerekn bır akıntı zaten
cok saolun kızlar kasıntım falan yok kokulu mendıller gunluk ped ıslak mendıl jel falanda kullanmıyorum tuvalet ıhtıyacımdan sonra mutlaka orayı yıkar ve kuruturum ıslakta bırakmam temızlıgıme falan dıkkat edıyorum ama neden oluyo anlamıyorum sacma gelebılır ama genetıkmı sızce annemde kız kardeslerımde halalarımda da var sarımsı koyu kıvamda ve kokulu ıltıhap olabılır evet cok dogru pekı hangı doktora gıtcem kızlar ?
doktor antıbıyotık verır ve gecer demı kızlar :bbo: