Akıntı muayenesi

denizkizi32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
3
0
1
21
Arkadaşlar merhaba benim geçmek bilmeyen akıntım var doktora gitmekten de bekar olduğum için çok çekiniyorum bu konudan gidenler nasıl muayene edildi acaba doktorlar nasıl bir yol izledi her şeyden önce acıdı mı 🤦‍♀️paylaşabilirmisiniz

Arkadaşlar merhaba benim geçmek bilmeyen akıntım var doktora gitmekten de bekar olduğum için çok çekiniyorum bu konudan gidenler nasıl muayene edildi acaba doktorlar nasıl bir yol izledi her şeyden önce acıdı mı 🤦‍♀️paylaşabilirmisiniz
Bekar olduğunuz için herhangi bi muayene yapılmaz size yani acı yaşayacağınız bi durum yok. Doktordan da çekinmeyin gidin krem antibiyotik verebilir

Merhaba ben de bekarım aynı durumdan gittiğimde krem, hap vs. verip gönderdi gidip anlatıp ilaç yazıp gönderir büyük ihtimal

Merhaba. Geçmiş olsun. Bekarlara vajinal ultrason yapmıyorlar. O yüzden korkmayın. Hatta ertelemeden gidin ki mantar, enfeksiyon tarzı bir şeyse ilaçlarla çabucak geçsin ☺️

Vajinal muayneden cekinmeyin, ilki zordur herzaman.Gittiginizde ne kadar kolay birşey olduğunu anlayacaksınız sizin bölgeniz size özel geliyor çekinen sizsiniz Dr.'un muamelesi size kendinizi iyi hissettirecek.Onlar için çok sıradan bir durum.Akıntıyı görmek ister muhtemelen ama bunu görmek için spekturum falan kullanmaz.Vajinal duş almadan gidin.

Back
X