akıntı ile birlikte beyaz parçalar

mermaid_34

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
120
3
40
kızlar merhaba

2 haftadır akıntı ile birlikte beyaz parçalar geliyor.hani aspirini eritirsin de yoğurt gibi olur ya öle
aynı sorunu yaşayan var mı ?
ctesi kontrole gidicem ama gidene kadar dayanamadım. sizlere danışayım dedim

..............................................................................................

Son düzenleme:
bencede mantar var galiba arkadaşlar çünkü bende salık ocağında hemsireye soruştum akıntım oluyo normami diye oda dedi işte parça geliyomu koku oluyomu dedi bende hayır dedim tmm ozaman bişi yoktur dedi ama öle kesilmiş yoğur gibi parça gelirse mantar olabilir dedi ama genede doktoruma danışmamı istemişti

evet cnm bazen kaşıntı oluyor. tek korkum mantar ise bebeğime zarar vermesin senağlama

yok canım merak etme vermez ilaçla tedavisi var bendede var şuan fitil kullanıyorum tedavi olmazsan zararı olur normalmiş böle şeyler kafana takma bebeğin etkilenmesin geçmiş olsun sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza inşopuyorumnanaktan:Saruboceq:

cnm içime su serptin ,biraz daha rahatladım şimdi kaydirigubbakcemile5

bende 3 aylık hamileyim aynı sorun bende de var..
çarşamba doktoruma sordum muayene etti. mantar enfeksiyonu. korkma bebeğe bişey olmaz şimdilik ilaç yazmıyorum ilk 3 ay pek tavsiye etmediğimden, ama takip et kendiliğinden geçmezse krem fitil yazarım dedi..
bu esnada bol meyve ve sarımsak soğan vs tarzı şeyleri bol tüket ki kendiliğinden geçme ihtimali artsın dedi.
sende bi doktoruna danış istersen ama bebek açısından problem olmuyormuş korkma..

aaaa bende de var ama mantar olunca kaşıntı olmazmı,

bende kaşıntı yok ama dediginiz beyaz akintiyla birlikte geliyo bişeyler...

Aynı sorun bende de war mantar enfeksiyonu.Bi türlü geçmek bitmedi hamilelikten beri.Doktor fitil krem werio 1 ay rahat tekrar dewam edio.Şİmdi sterilazasyon için sıvıda aldım biraz daha iiyim

selam kızlar bendede aynı sorun vardı dr.danıştım hemen benii ultrasona aldı ama bu farklı bi ultrason cihazıydı ilaç yazdı test yaptırdı kullandım ne koku kaldı ne akıntı ama önemliymişş mutlaka danışın eger normal ultrasona alıyorsa başka hastaneye gidin derim daha önceki doktoruma söledim normal ultrasona aldı herhangi bişey görünmüyoo dedii şimdi rahatım....

aaaa bende de var ama mantar olunca kaşıntı olmazmı,

bende kaşıntı yok ama dediginiz beyaz akintiyla birlikte geliyo bişeyler...

kızlar ben bugün kontrole gittim. doktorum daha lafımı bitirmeden mantardır dedi.
eşime ayrı kapsül hap bana da fitil verdi.kullandıktan sonra vajinadan muayne edecek.
bu mantarın bebeğe riskini sordum çok çok ilerlerse o mantar zardan bebeğe geçer ve bebeğin suyunu boşaltır dedi.
aman aman siz siz olun böyle bir belirti varsa hemen doktora danışın

cnm doktoruna danış.sende de mantar vardır.çok ilerlemeden tedavini ol mutlaka

Son düzenleme:
....................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:

canım sirkeli suyu yeni duydum miktarı ve uygulanışı hakkında bilgi verirmisin?fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…