- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi Bellebabette
-
Banyoda ben vücudumu da kurulamiyomEvet kesinlikle öyle diyeceğizbanyodan sonra kurulanmaz mı akıllı !? en rahatsız olduğum şeydir oranın ıslak olması çişten sonra ne peçeteler tüketirim de yetmez duştan sonra da kesinlikle kurularım sen de ihmal etme hem dediğim cilde hem de buna git doğumhanede vakit geçirceğine kadın hastalıklarında geçir
Yok yok yapma öyle ben de yeni bıraktımAa öyle miymiş ? ben sabun değil ama duş jeli kullanıyorum lifle temizliyorum işte
Valla hiç bilmiyorum ki canım ablamı nasıl muayene etti belki etmeden şikayetinden sonuç verdi bilmiyorum hiç. geçmiş olsun size bu arada vajinismus ne bilmiyorum ama zor olsa gerek
Sıkıcı hayat çok rahatsız edici gerçekten tabi kişiliğe göre değişir bu biz hiperaktifiz anlaşılanYok yok yapma öyle ben de yeni bıraktım
Hadi yasağol cnmvajinismus psikolojik bir hastalık korku ve kasılmadan dolayı ilişkiye giremiyosun
Nerde heyecan orda benSıkıcı hayat çok rahatsız edici gerçekten tabi kişiliğe göre değişir bu biz hiperaktifiz anlaşılanya duş jeli yapmicaz da napcaz yahuu sırf suyla temizlik olmaz ki mis gibi olsun vücut gibi hiç rahat edemem ben öyle :/
Korkacak bisey yok. Alttan muayene de sadece bakiyor. Caninizi yakacak hic birşey olmayacak rahat olun. Bende yasadim cunku. Cocuk dusunuyorsaniz beklemeden gidin. Hamile kalinca krem ya da ilac kullanamayacaksiniz daha cok ilerleyecek
temiz şeyden nasıl mikrop kapar ki ?Nerde heyecan orda ben;D ben de tertemiz olsun diye yikiyodum ama mikrop kalabilir diye bıraktım şimdi suyla iyice ovuyrm boyle temiz gelmiyor ama.yapacak birşey yok
Sabun türevleri kimyasal olduğu icin bi de ortamın phsini etkiliyo galiba :)temiz şeyden nasıl mikrop kapar ki ?
Amaaaan rahat edemem ki ben öyle :/ ellerim bişey ellemeyip pislenmediği halde kuruluğundan rahatsız olup ellerimi yıkarım ben kaldı ki orayı sabunlamamakSabun türevleri kimyasal olduğu icin bi de ortamın phsini etkiliyo galiba :)
Hihihihi ben diyorm o zaman çocuğun olmaz ilerde sabun sürme kızAmaaaan rahat edemem ki ben öyle :/ ellerim bişey ellemeyip pislenmediği halde kuruluğundan rahatsız olup ellerimi yıkarım ben kaldı ki orayı sabunlamamakçocuğun olmaz ilerde derlerse anca öyle yaparım
heheh deli kızHihihihi ben diyorm o zaman çocuğun olmaz ilerde sabun sürme kız:d ayni bende oyleyim yaa temizliiiiiiiiiiik
ee koku rahatsız etmiyor mu? ben eşimle bunun yüzünden ilşkiye girmek istemiyorum. çok gıcık bir durum nasıl kurtulcaz bu akıntıdan bilmem.bende rahim ağzı yarası varmış o yakıldıktan sonra geçer diye umuyorum ,geçmezse fizyolojik derlerse sıkıntı işte.Bende de var bazen sari oluyor bazen beyaz ve hepp kokuyo. Ama kasintim nadir oluyo, ozellikle kilciklar uzarken. Ben bi banyodan sonra kuşumu kurulamiyrm aliskanlik. Belki mantar vardir bilemiyrm. Doktora gitmeye useniyom zaten terzi kendi sokugunu dikemez hesabıama kokusuzsa sıkıntı yok gibi çünkü akıntı rahmi temizler güzel birşey bu bi de esle cinsel birlikteliklerde kayganlastirici gibi ürünler kullanmaya gerek biraktirmiyo. Onun haricinde anormal birsey gozlerseniz doktora gidin (ay simdi diyene bak kendi gitmiyo diyceğniz )
Sıkıcı hayat çok rahatsız edici gerçekten tabi kişiliğe göre değişir bu biz hiperaktifiz anlaşılanya duş jeli yapmicaz da napcaz yahuu sırf suyla temizlik olmaz ki mis gibi olsun vücut gibi hiç rahat edemem ben öyle :/
Hadi yaa ben normal duş jeliyle yapıyordum banyo yaptığımda ilgileneyim bununla teşekkürler :)doktorlar hep söylüyor sadece su yeter diyeç ama çok rahat edemioranız ki ben öyle yapıyorum orası için jeller var onla yıkayn
Rahatsız oluyrm ama bi yandan da kotu birşey çıkarsa diye korkuyrm. Yumurtalık ve rahmimde sorun yok onu biliyrm ultrason crktirmustim sizdeki gibi rahim agzimda olabilir belki ama doktora gidesim gelmiyor valla. Bi gün gaza gelirsem giderim :)ee koku rahatsız etmiyor mu? ben eşimle bunun yüzünden ilşkiye girmek istemiyorum. çok gıcık bir durum nasıl kurtulcaz bu akıntıdan bilmem.bende rahim ağzı yarası varmış o yakıldıktan sonra geçer diye umuyorum ,geçmezse fizyolojik derlerse sıkıntı işte.
Gazaa nasıl gelirsin şekerim ?Rahatsız oluyrm ama bi yandan da kotu birşey çıkarsa diye korkuyrm. Yumurtalık ve rahmimde sorun yok onu biliyrm ultrason crktirmustim sizdeki gibi rahim agzimda olabilir belki ama doktora gidesim gelmiyor valla. Bi gün gaza gelirsem giderim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?