• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı derdi olanlar ?

Evet kesinlikle öyle diyeceğiz :D banyodan sonra kurulanmaz mı akıllı !? en rahatsız olduğum şeydir oranın ıslak olması çişten sonra ne peçeteler tüketirim de yetmez :D duştan sonra da kesinlikle kurularım sen de ihmal etme hem dediğim cilde hem de buna git doğumhanede vakit geçirceğine kadın hastalıklarında geçir :KK20:
Banyoda ben vücudumu da kurulamiyom :D alışkanlık olmuş ne biliyim. Tuvalette ama peceteyle iyice kuruluyrm bak yoksa ondan çok rahatsız oluyrm. Ufak tefek çok sorun var hepsinde doktora gitmek istemiyrm ben usengec bir insanım :D hastane ayağımın altında olsa da gidesim gelmiyor :D doğumhaneye meraktan gidiyrm kendi klinihim çok sıkıcı daha kadın doğum dersi de almadik merak edip kaciyorum atraksiyon doluu nerde heyecan orda bennn :D :D

sağol cnm:KK16: vajinismus psikolojik bir hastalık korku ve kasılmadan dolayı ilişkiye giremiyosun
Valla hiç bilmiyorum ki canım ablamı nasıl muayene etti belki etmeden şikayetinden sonuç verdi bilmiyorum hiç. geçmiş olsun size bu arada vajinismus ne bilmiyorum ama zor olsa gerek

Sıkıcı hayat çok rahatsız edici gerçekten tabi kişiliğe göre değişir bu biz hiperaktifiz anlaşılan :D ya duş jeli yapmicaz da napcaz yahuu sırf suyla temizlik olmaz ki mis gibi olsun vücut gibi hiç rahat edemem ben öyle :/
Nerde heyecan orda ben :D ;D ben de tertemiz olsun diye yikiyodum ama mikrop kalabilir diye bıraktım şimdi suyla iyice ovuyrm boyle temiz gelmiyor ama.yapacak birşey yok :(

tmm canım rahatlattınız beni biraz en yakın zamanda gitmeye calışcm
Korkacak bisey yok. Alttan muayene de sadece bakiyor. Caninizi yakacak hic birşey olmayacak rahat olun. Bende yasadim cunku. Cocuk dusunuyorsaniz beklemeden gidin. Hamile kalinca krem ya da ilac kullanamayacaksiniz daha cok ilerleyecek

Amaaaan rahat edemem ki ben öyle :/ ellerim bişey ellemeyip pislenmediği halde kuruluğundan rahatsız olup ellerimi yıkarım ben kaldı ki orayı sabunlamamak :KK57: çocuğun olmaz ilerde derlerse anca öyle yaparım :KK45:
Hihihihi ben diyorm o zaman çocuğun olmaz ilerde sabun sürme kız :P :d ayni bende oyleyim yaa temizliiiiiiiiiiik

bence başka doktorlara da görün iyi bir doktor bul.sonra farklı şeyler çıkabiliyor aslında çok basit bi tedavisi varken işler uzuyor.ama bildiğim kadıryla eğer koku vs yoksa fizyolojik bir şey bazı kadınlarda olabiliyor fazlaakıntı. ama yien de git doktora görün aklında kalmasın.

Bende de var bazen sari oluyor bazen beyaz ve hepp kokuyo. Ama kasintim nadir oluyo, ozellikle kilciklar uzarken. Ben bi banyodan sonra kuşumu kurulamiyrm aliskanlik. Belki mantar vardir bilemiyrm. Doktora gitmeye useniyom zaten terzi kendi sokugunu dikemez hesabı :D ama kokusuzsa sıkıntı yok gibi çünkü akıntı rahmi temizler güzel birşey bu bi de esle cinsel birlikteliklerde kayganlastirici gibi ürünler kullanmaya gerek biraktirmiyo. Onun haricinde anormal birsey gozlerseniz doktora gidin (ay simdi diyene bak kendi gitmiyo diyceğniz:KK70:)
ee koku rahatsız etmiyor mu? ben eşimle bunun yüzünden ilşkiye girmek istemiyorum. çok gıcık bir durum nasıl kurtulcaz bu akıntıdan bilmem.bende rahim ağzı yarası varmış o yakıldıktan sonra geçer diye umuyorum ,geçmezse fizyolojik derlerse sıkıntı işte.

Sıkıcı hayat çok rahatsız edici gerçekten tabi kişiliğe göre değişir bu biz hiperaktifiz anlaşılan :D ya duş jeli yapmicaz da napcaz yahuu sırf suyla temizlik olmaz ki mis gibi olsun vücut gibi hiç rahat edemem ben öyle :/

doktorlar hep söylüyor sadece su yeter diyeç ama çok rahat edemioranız ki ben öyle yapıyorum orası için jeller var onla yıkayn

ee koku rahatsız etmiyor mu? ben eşimle bunun yüzünden ilşkiye girmek istemiyorum. çok gıcık bir durum nasıl kurtulcaz bu akıntıdan bilmem.bende rahim ağzı yarası varmış o yakıldıktan sonra geçer diye umuyorum ,geçmezse fizyolojik derlerse sıkıntı işte.
Rahatsız oluyrm ama bi yandan da kotu birşey çıkarsa diye korkuyrm. Yumurtalık ve rahmimde sorun yok onu biliyrm ultrason crktirmustim sizdeki gibi rahim agzimda olabilir belki ama doktora gidesim gelmiyor valla. Bi gün gaza gelirsem giderim :)

Back