- 17 Ocak 2014
- 773
- 52
- 123
- Konu Sahibi Bellebabette
-
Olabiliirr!! Neden gitmediniz yahu gidin benim ablamda da vardı kaşıntı mantar çıktı illa alttan bakmıyorlardı ya çünkü ablam bakire ona alttan bakamicaklarına göre bakmadan anlamışlar neticede rahatsız olduğunuzu söylersiniz ona göre müdahale eder ama ertelemeyin vücudun neresinde olursa olsun sağlık her şeyden önce gelirbende akıntı hep oluyo zaten bazende deli gibi kaşıntı oluyo koku da oluyo doktora gitmedim hiç korkuyorum ordan baktırmaya.mantarmıdır bu sizce
%99 mantar. Yerlesmeden doktara gidin. Cok illet bir sey.bende akıntı hep oluyo zaten bazende deli gibi kaşıntı oluyo koku da oluyo doktora gitmedim hiç korkuyorum ordan baktırmaya.mantarmıdır bu sizce
hıhı olabilir canım doktora görünün siz zaten akıntım var deyınce direk kaşıntı var mı diye soruyo doktor.bende akıntı hep oluyo zaten bazende deli gibi kaşıntı oluyo koku da oluyo doktora gitmedim hiç korkuyorum ordan baktırmaya.mantarmıdır bu sizce
Günlük ped kullanımı yaptığını duydum peçete koysan o da yapıyor ben o zaman 2 saate bir iç çamaşırı mı değiştircem çok rahatsız edici ya :/ben dr gittim günlük ped kullanımı yapıyor dedi iç çamaşırları pamuklu giyin ve ütüle ve tuvaletten sonra mutlaka kurula sabah akşam iç çamaşırını değiş sağlık problemi değil ama bunları yapınca daha az akıntım oldu şuan beni rahatsız edecek kadar değil ..
Günlük ped kullanımı yaptığını duydum peçete koysan o da yapıyor ben o zaman 2 saate bir iç çamaşırı mı değiştircem çok rahatsız edici ya :/
İnşallah ya bende her seferinde olmasa da yıkıyorum sık sık inşallah benimde azalır :/ben bunlara dikkat edince ilk zamanlar haklısınız iç çamaşırımı sürekli değiştirdim ama sonra düzene girdi inş sizinde öyle olur ..
%99 mantar. Yerlesmeden doktara gidin. Cok illet bir sey.
hıhı olabilir canım doktora görünün siz zaten akıntım var deyınce direk kaşıntı var mı diye soruyo doktor.
ben 5senelik evli ve vajinismustum doktora bi kere gittm muayne edicekti kaçtım bu şekilde bakamm dedi eldivenini çıkardı hmn hiç ilgilenmedi sinirliydi boyle korkumu dahada artırdı ondn sonra bi daha gitmk istemdm doktora.5aydır ilişkiye girebiliyrm.bakire değilim alttanda çok korkuyorum baktırmaya bu yüzden hep erteliyodum şimdi çocukda dusunuyrm hamile kalmadan gideyim en iyisi.başka şekilde bakabilirlermi karındanda bakılıyomuu acaba öyle bişey duymuştum arkadaştan.Olabiliirr!! Neden gitmediniz yahu gidin benim ablamda da vardı kaşıntı mantar çıktı illa alttan bakmıyorlardı ya çünkü ablam bakire ona alttan bakamicaklarına göre bakmadan anlamışlar neticede rahatsız olduğunuzu söylersiniz ona göre müdahale eder ama ertelemeyin vücudun neresinde olursa olsun sağlık her şeyden önce gelir
Evet kesinlikle öyle diyeceğizBende de var bazen sari oluyor bazen beyaz ve hepp kokuyo. Ama kasintim nadir oluyo, ozellikle kilciklar uzarken. Ben bi banyodan sonra kuşumu kurulamiyrm aliskanlik. Belki mantar vardir bilemiyrm. Doktora gitmeye useniyom zaten terzi kendi sokugunu dikemez hesabıama kokusuzsa sıkıntı yok gibi çünkü akıntı rahmi temizler güzel birşey bu bi de esle cinsel birlikteliklerde kayganlastirici gibi ürünler kullanmaya gerek biraktirmiyo. Onun haricinde anormal birsey gozlerseniz doktora gidin (ay simdi diyene bak kendi gitmiyo diyceğniz )
Aa öyle miymiş ? ben sabun değil ama duş jeli kullanıyorum lifle temizliyorum işteBir de ben kuşumu sabunla yikiyrm temizlik olmzsa olmaz yapmamam lazim biliyrm ama alışkanlık oldu daha bir iki haftadır bıraktım sadece suyla yikiyrm dusta. Ama siz sabun kullanmayın canlar zararlı mikrop kapar mazallah
Valla hiç bilmiyorum ki canım ablamı nasıl muayene etti belki etmeden şikayetinden sonuç verdi bilmiyorum hiç. geçmiş olsun size bu arada vajinismus ne bilmiyorum ama zor olsa gerekben 5senelik evli ve vajinismustum doktora bi kere gittm muayne edicekti kaçtım bu şekilde bakamm dedi eldivenini çıkardı hmn hiç ilgilenmedi sinirliydi boyle korkumu dahada artırdı ondn sonra bi daha gitmk istemdm doktora.5aydır ilişkiye girebiliyrm.bakire değilim alttanda çok korkuyorum baktırmaya bu yüzden hep erteliyodum şimdi çocukda dusunuyrm hamile kalmadan gideyim en iyisi.başka şekilde bakabilirlermi karındanda bakılıyomuu acaba öyle bişey duymuştum arkadaştan.
Korkacak bisey yok. Alttan muayene de sadece bakiyor. Caninizi yakacak hic birşey olmayacak rahat olun. Bende yasadim cunku. Cocuk dusunuyorsaniz beklemeden gidin. Hamile kalinca krem ya da ilac kullanamayacaksiniz daha cok ilerleyecekben 5senelik evli ve vajinismustum doktora bi kere gittm muayne edicekti kaçtım bu şekilde bakamm dedi eldivenini çıkardı hmn hiç ilgilenmedi sinirliydi boyle korkumu dahada artırdı ondn sonra bi daha gitmk istemdm doktora.5aydır ilişkiye girebiliyrm.bakire değilim alttanda çok korkuyorum baktırmaya bu yüzden hep erteliyodum şimdi çocukda dusunuyrm hamile kalmadan gideyim en iyisi.başka şekilde bakabilirlermi karındanda bakılıyomuu acaba öyle bişey duymuştum arkadaştan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?