• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı derdi olanlar ?

Bellebabette

Frambuaz
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
773
52
123
Bayanlar herkese merhaba aklıma gelmişken sizlere danışayım dedim benim uzun zamandır akıntım var bazılarının reglden önce gelirmiş ama benim sürekli oluyor kokusuz sarıyla beyaz arası pek sapsarı gelmez ama anneme söyledim kokmuyorsa akıntı gelmesi iyidir dedi temizlenmesi açısından tabi bende anlamadığımdan oralı olmadım bu duruma ama sürekli günlük ped kullanmaktan gına geldi bu konuda bir fikri olan var mı ? Doktora gitmem gerek mi yoksa normal bir şey mi şimdiden yorum yapanlara teşekkür ediyorum. :KK52:

3 kadindan 2sinde akinti olurmus zaten. Koku ve kasinti yoksa hastalik olma ihtimali cok az. Benmde adet olmadan basladi akintilarim dur durak bilmeden devam ediyor :) doiktora gittim normal dedi. Hijyen çok önemli ama

bende gittim de geçmiyo malesef akışına koy gitsin günlük ped kullan hergün cıbı cıbı yap ben oyle yapıyorum ama ben günlük ped kullanmıyorum çamaşır değişiyorum hergün

Valla kızlar ya hepimizin derdi anlaşılan bende de kaşıntı olsun sağlık sorunu belirtisi bir şey olmadığından gerek duymadım ama arkadaşıma abdesti bozup bozmadığına dair soru sorduğumda doktora görün dediği için bi danışayım sizlere dedim. iç çamasırı ıslak olunca rahat edemiyorum ben ya çamaşır her gün atılmıyor makineye ya onun yerine günlük ped daha rahat oluyor batınca at tekrar koy o da dayanmıyor işte gün içinde çok kez değiştiriyorum :KK12:

bende akıntı hep oluyo zaten bazende deli gibi kaşıntı oluyo koku da oluyo doktora gitmedim hiç korkuyorum ordan baktırmaya.mantarmıdır bu sizce

bende akıntı hep oluyo zaten bazende deli gibi kaşıntı oluyo koku da oluyo doktora gitmedim hiç korkuyorum ordan baktırmaya.mantarmıdır bu sizce
Olabiliirr!! Neden gitmediniz yahu gidin benim ablamda da vardı kaşıntı mantar çıktı illa alttan bakmıyorlardı ya çünkü ablam bakire ona alttan bakamicaklarına göre bakmadan anlamışlar neticede rahatsız olduğunuzu söylersiniz ona göre müdahale eder ama ertelemeyin vücudun neresinde olursa olsun sağlık her şeyden önce gelir

ben dr gittim günlük ped kullanımı yapıyor dedi iç çamaşırları pamuklu giyin ve ütüle ve tuvaletten sonra mutlaka kurula sabah akşam iç çamaşırını değiş sağlık problemi değil ama bunları yapınca daha az akıntım oldu şuan beni rahatsız edecek kadar değil ..

ben dr gittim günlük ped kullanımı yapıyor dedi iç çamaşırları pamuklu giyin ve ütüle ve tuvaletten sonra mutlaka kurula sabah akşam iç çamaşırını değiş sağlık problemi değil ama bunları yapınca daha az akıntım oldu şuan beni rahatsız edecek kadar değil ..
Günlük ped kullanımı yaptığını duydum peçete koysan o da yapıyor ben o zaman 2 saate bir iç çamaşırı mı değiştircem çok rahatsız edici ya :/

Günlük ped kullanımı yaptığını duydum peçete koysan o da yapıyor ben o zaman 2 saate bir iç çamaşırı mı değiştircem çok rahatsız edici ya :/

ben bunlara dikkat edince ilk zamanlar haklısınız iç çamaşırımı sürekli değiştirdim ama sonra düzene girdi inş sizinde öyle olur ..

Bende de var bazen sari oluyor bazen beyaz ve hepp kokuyo. Ama kasintim nadir oluyo, ozellikle kilciklar uzarken. Ben bi banyodan sonra kuşumu kurulamiyrm aliskanlik. Belki mantar vardir bilemiyrm. Doktora gitmeye useniyom zaten terzi kendi sokugunu dikemez hesabı :D ama kokusuzsa sıkıntı yok gibi çünkü akıntı rahmi temizler güzel birşey bu bi de esle cinsel birlikteliklerde kayganlastirici gibi ürünler kullanmaya gerek biraktirmiyo. Onun haricinde anormal birsey gozlerseniz doktora gidin (ay simdi diyene bak kendi gitmiyo diyceğniz:KK70:)

Bir de ben kuşumu sabunla yikiyrm temizlik olmzsa olmaz yapmamam lazim biliyrm ama alışkanlık oldu daha bir iki haftadır bıraktım sadece suyla yikiyrm dusta. Ama siz sabun kullanmayın canlar zararlı mikrop kapar mazallah

%99 mantar. Yerlesmeden doktara gidin. Cok illet bir sey.
hıhı olabilir canım doktora görünün siz zaten akıntım var deyınce direk kaşıntı var mı diye soruyo doktor.

Olabiliirr!! Neden gitmediniz yahu gidin benim ablamda da vardı kaşıntı mantar çıktı illa alttan bakmıyorlardı ya çünkü ablam bakire ona alttan bakamicaklarına göre bakmadan anlamışlar neticede rahatsız olduğunuzu söylersiniz ona göre müdahale eder ama ertelemeyin vücudun neresinde olursa olsun sağlık her şeyden önce gelir
ben 5senelik evli ve vajinismustum doktora bi kere gittm muayne edicekti kaçtım bu şekilde bakamm dedi eldivenini çıkardı hmn hiç ilgilenmedi sinirliydi boyle korkumu dahada artırdı ondn sonra bi daha gitmk istemdm doktora.5aydır ilişkiye girebiliyrm.bakire değilim alttanda çok korkuyorum baktırmaya bu yüzden hep erteliyodum şimdi çocukda dusunuyrm hamile kalmadan gideyim en iyisi.başka şekilde bakabilirlermi karındanda bakılıyomuu acaba öyle bişey duymuştum arkadaştan.

Bende de var bazen sari oluyor bazen beyaz ve hepp kokuyo. Ama kasintim nadir oluyo, ozellikle kilciklar uzarken. Ben bi banyodan sonra kuşumu kurulamiyrm aliskanlik. Belki mantar vardir bilemiyrm. Doktora gitmeye useniyom zaten terzi kendi sokugunu dikemez hesabı :D ama kokusuzsa sıkıntı yok gibi çünkü akıntı rahmi temizler güzel birşey bu bi de esle cinsel birlikteliklerde kayganlastirici gibi ürünler kullanmaya gerek biraktirmiyo. Onun haricinde anormal birsey gozlerseniz doktora gidin (ay simdi diyene bak kendi gitmiyo diyceğniz:KK70:)
Evet kesinlikle öyle diyeceğiz :D banyodan sonra kurulanmaz mı akıllı !? en rahatsız olduğum şeydir oranın ıslak olması çişten sonra ne peçeteler tüketirim de yetmez :D duştan sonra da kesinlikle kurularım sen de ihmal etme hem dediğim cilde hem de buna git doğumhanede vakit geçirceğine kadın hastalıklarında geçir :KK20:

Bir de ben kuşumu sabunla yikiyrm temizlik olmzsa olmaz yapmamam lazim biliyrm ama alışkanlık oldu daha bir iki haftadır bıraktım sadece suyla yikiyrm dusta. Ama siz sabun kullanmayın canlar zararlı mikrop kapar mazallah
Aa öyle miymiş ? ben sabun değil ama duş jeli kullanıyorum lifle temizliyorum işte

ben 5senelik evli ve vajinismustum doktora bi kere gittm muayne edicekti kaçtım bu şekilde bakamm dedi eldivenini çıkardı hmn hiç ilgilenmedi sinirliydi boyle korkumu dahada artırdı ondn sonra bi daha gitmk istemdm doktora.5aydır ilişkiye girebiliyrm.bakire değilim alttanda çok korkuyorum baktırmaya bu yüzden hep erteliyodum şimdi çocukda dusunuyrm hamile kalmadan gideyim en iyisi.başka şekilde bakabilirlermi karındanda bakılıyomuu acaba öyle bişey duymuştum arkadaştan.
Valla hiç bilmiyorum ki canım ablamı nasıl muayene etti belki etmeden şikayetinden sonuç verdi bilmiyorum hiç. geçmiş olsun size bu arada vajinismus ne bilmiyorum ama zor olsa gerek

Korkacak bisey yok. Alttan muayene de sadece bakiyor. Caninizi yakacak hic birşey olmayacak rahat olun. Bende yasadim cunku. Cocuk dusunuyorsaniz beklemeden gidin. Hamile kalinca krem ya da ilac kullanamayacaksiniz daha cok ilerleyecek

Back