Akıllı telefon..

Benim dediğimi kardeşim aldı,baya güzel telefon...Her naneye de yarıyor.

Fiyatı da uygundu ama son zamlardan sonra ne oldu bilemem.

Canım tavsiyem Huawei Ascend G301 4 GB bir sitede çok uygun fiyatlı indirim var 300 lira gibi bir fiyata alınabilecek en iyi telefon bu bence Yorumlarını okursan ne demek istediğimi anlarsın Ayrıca bende kullandım

Sony Xperia SP I ram ve işletim sistemi gayet yüksek. Android sürümü de güncel. Sorun çıkacağını sanmıyorum

huawei bende görmüştüm ama çok fazla şikayet vardı, iyi çıkarsa rahat ama sorun çıkarsa garanti kısmı çok sıkıntı araştırdığım kadarıyla muhatap bulmak zor.

nokia asha 210 kullanıyorum ben 1 sene olcak sanırım. Qwerty klavye kullanabildiğim için dokunmatiklerden hep nefret ettim şunu söyliyim nokianın asha serisi çin malı. yani nokianın çinde olan bi şubesinde üretiliyor. o yüzden fiyatları uygun. ama çinde üretilmesi seni kuşkuya düşürmesin ben gayet memnunum. whatsapp twitter youtube face falan herşey var. rahatlıkla kullanabilirsin. ayrıca tek tuşla facebook ve whatsapp seçenekleri bile var. akıllı telefon olarak geçiyor. çift sim kartlı olan modeli de var aynı telefonun aynı fiyata. yere düşmede falan hiçbi sorun olmaz kaldır at o derece sağlam :) incelersen linkte görürsün. tavsiye ederim yani kısaca

http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/telefon/210/teknik-ozellikler/

Son düzenleme:
Canım tavsiyem Huawei Ascend G301 4 GB bir sitede çok uygun fiyatlı indirim var 300 lira gibi bir fiyata alınabilecek en iyi telefon bu bence Yorumlarını okursan ne demek istediğimi anlarsın Ayrıca bende kullandım

Fikirler yavaş yavaş çoğalıyor çok sağol tatlım Şimdi dediğin telefonu inceliyorum.
Akıllı bile olsa bi telefona 400'den fazla verince içim gidiyor ya hu

Aklım gittikçe karışıyor ama yaa

Nişanlım askerde bi arkadaşının elinde görmüş Nokia asha 501 yani dediğim telefonu. Bana da o söyledi alacaksan öyle bi telefon al zaten internetle pek işin olmuyor. Eğer bozulursa da ben alırım sana yenisini vs. gibi bi konuşma geçti aramızda
Sanırım nokia dan tek memnun kalan sensin tatlım

Yere düşmede bi sıkıntı olmazsa bu benim için daha avantaj çünkü çok düşürüyorum telefonu da

Eğer ki telefon alıcaksan ya paraya kıyıp s3 ya da s4 alıcaksın ya da samsungun galaxy win diye bir telefonu var şu an ben kullanıyorum ve uzun araştırmalar sonucu bunu aldım eşimde bu işlerden anladığı için o da bunu almamı söyledi gittik baktık zaten dış görünüş ve iç özellikler olarak aynı s3 kamerası ve ekran çözünürlüğü dışında tıpa tıp aynısı hemde biz 800 liraya aldık ve o kadar memnunum ki tavsiye ederim sana

sakın nokia 'ya para kaptırmayın . Nokia servis kanser etti . O noktadan sonra dedim ki ancak aptallar türkiyede nokia alır :)

Ekonomik ve android isletim sistemli bir telefon olarak Galaxy ace ya da galaxy ace 2 oneririm. Fiyatlari setiye gore 450-600 arasi. Galaxy ace kullaniyorum 6 aydir ciddi bir sorunla karsilasmadim.Facebook twitter whatsapp vs var. Google play uygulamasi indiriliyor. S3 gibi degil ama idare ediyor tabi :)

Dün nişanlım hediye olarak bu telefonu bana almış. Ve dünden beri kullanıyorum, sarjı çok iyi gidiyor. Whatsapp vs. gibi uygulamalar kullanıla biliyor. Bu kadar araştırdım herkes başka birşey dedi ama iyi ki elimde bu telefon var diyorum. Hızı da çok iyi, anında mesajı yolluyor. Kamerası da süper çekim yapıyor. Nokia'nın en iyi telefonu

slmlar. discovery aldım demişsiniz ben de almayı düşünüyorum da herhangi bi problem yasadınız mı,şarjı ne kadar gidiyor,whatsup ı falan çalıştırıyor mu,(çok cahilim bu konularda kusura bakmayın) bide navigasyon falan var mı,hala tavsiye ediyor musunnuz? bir de model tek değil mi ,başkasıyla karıştırmıyım onu alacam diye

[E="lamar, post: 36703690, member: 190681"]slmlar. discovery aldım demişsiniz ben de almayı düşünüyorum da herhangi bi problem yasadınız mı,şarjı ne kadar gidiyor,whatsup ı falan çalıştırıyor mu,(çok cahilim bu konularda kusura bakmayın) bide navigasyon falan var mı,hala tavsiye ediyor musunnuz? bir de model tek değil mi ,başkasıyla karıştırmıyım onu alacam diye[/QUOTE]

Suan bu mesaji telefonumla atiorum. :)) cok memnunum.uygun fiyata alinabilecek akilli telefon denince tek gecerim. İnterntte vs hic sikinti yasamadim. Hafiza sorunu var bi. Ben 4 gb olani aldim ve cok fazla program kullaniyorum. Ama kendi aldigim hafiza kartimla bu sikinti ortadan kalkti. Hi birde garantiye dikkat edin. Kimi discovery de sarj yeri kolay bozulabiliyormus. İki arkadasim bu sorunu yasadi. Ama garanti sonrasi memnunlar. Sadece onu arastir bi derim. Ben memnunum ama :))

Suan bu mesaji telefonumla atiorum. :)) cok memnunum.uygun fiyata alinabilecek akilli telefon denince tek gecerim. İnterntte vs hic sikinti yasamadim. Hafiza sorunu var bi. Ben 4 gb olani aldim ve cok fazla program kullaniyorum. Ama kendi aldigim hafiza kartimla bu sikinti ortadan kalkti. Hi birde garantiye dikkat edin. Kimi discovery de sarj yeri kolay bozulabiliyormus. İki arkadasim bu sorunu yasadi. Ama garanti sonrasi memnunlar. Sadece onu arastir bi derim. Ben memnunum ama :))[/QUOTE]
tesekkur edrım alacagım yer ıkı yıl garantılı dedı zaten. o şarj yeri olayını burda da okudum biraz şikayet var kafama takıldı açıkçası,bir de önceki mesajdaki diğer sorularıma da cvp verebilir misiniz? tesekkürler..

[Q 36712512, member: 190681"]Suan bu mesaji telefonumla atiorum. :)) cok memnunum.uygun fiyata alinabilecek akilli telefon denince tek gecerim. İnterntte vs hic sikinti yasamadim. Hafiza sorunu var bi. Ben 4 gb olani aldim ve cok fazla program kullaniyorum. Ama kendi aldigim hafiza kartimla bu sikinti ortadan kalkti. Hi birde garantiye dikkat edin. Kimi discovery de sarj yeri kolay bozulabiliyormus. İki arkadasim bu sorunu yasadi. Ama garanti sonrasi memnunlar. Sadece onu arastir bi derim. Ben memnunum ama :))[/QUOTE]
tesekkur edrım alacagım yer ıkı yıl garantılı dedı zaten. o şarj yeri olayını burda da okudum biraz şikayet var kafama takıldı açıkçası,bir de önceki mesajdaki diğer sorularıma da cvp verebilir misiniz? tesekkürler..[/QUOTE]

Sorun watsapsa hic bir sorun kasilma yok. Navigasyin icin arti program kullanmiyorum kendine ait bir program mevcut icerisinde ve ben bir kere ihriuac duydim sadece. Otoban olmasina ragmen isimi gordu.

tesekkur edrım alacagım yer ıkı yıl garantılı dedı zaten. o şarj yeri olayını burda da okudum biraz şikayet var kafama takıldı açıkçası,bir de önceki mesajdaki diğer sorularıma da cvp verebilir misiniz? tesekkürler..[/QUOTE]

Sorun watsapsa hic bir sorun kasilma yok. Navigasyin icin arti program kullanmiyorum kendine ait bir program mevcut icerisinde ve ben bir kere ihriuac duydim sadece. Otoban olmasina ragmen isimi gordu.[/QUOTE]
çok sağol tesekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…