- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
Ayın 10'nundan sonra daha çok araştırma yapmayı düşünüyorum. Vatan teknosa dan gidip ellerimle alasım var aslında..
Şöyle gözle görülür, elle tutulur bi biçimde inceleyesim de var
Güle güle kullan sende canım
Merveeeee
Of kafam çok çok karışık :18::18:
Ya hu düğünden önce aldırayım dedim çünkü sonra taksitler vs. onlardan aldıramam.
Hep nişanlımda bu sefer ben alayım diye tutturur o yönden şey ettiydim bir de..
Her gün önce kk ya girerdim, şimdi önce akıllı telefonların sitesindeyim
Lumia alayım dedim ama kullanamam ben onu ya hu. :44:
Biraz önce Lumia 620 ye baktım fiyatı da güzel aslında ama..
Ben internette pek dolanmadığım için sarj problemi yaşıyacağımı düşünmüyorum lakin bilemiyorum uf :44:
Telefon yere düştü ve birşey olmadıysa o tamamdır
Benim dediğimi kardeşim aldı,baya güzel telefon...Her naneye de yarıyor.
Fiyatı da uygundu ama son zamlardan sonra ne oldu bilemem.
Canım tavsiyem Huawei Ascend G301 4 GB bir sitede çok uygun fiyatlı indirim var300 lira gibi bir fiyata alınabilecek en iyi telefon bu bence Yorumlarını okursan ne demek istediğimi anlarsın Ayrıca bende kullandım
Sony Xperia SP I ram ve işletim sistemi gayet yüksek. Android sürümü de güncel. Sorun çıkacağını sanmıyorum
huawei bende görmüştüm ama çok fazla şikayet vardı, iyi çıkarsa rahat ama sorun çıkarsa garanti kısmı çok sıkıntı araştırdığım kadarıyla muhatap bulmak zor.
nokia asha 210 kullanıyorum ben 1 sene olcak sanırım. Qwerty klavye kullanabildiğim için dokunmatiklerden hep nefret ettimşunu söyliyim nokianın asha serisi çin malı. yani nokianın çinde olan bi şubesinde üretiliyor. o yüzden fiyatları uygun. ama çinde üretilmesi seni kuşkuya düşürmesin ben gayet memnunum. whatsapp twitter youtube face falan herşey var. rahatlıkla kullanabilirsin. ayrıca tek tuşla facebook ve whatsapp seçenekleri bile var. akıllı telefon olarak geçiyor. çift sim kartlı olan modeli de var aynı telefonun aynı fiyata. yere düşmede falan hiçbi sorun olmaz kaldır at o derece sağlam :) incelersen linkte görürsün. tavsiye ederim yani kısaca
NokIa Asha 210 - Nokia - Türkiye
General mobile discovery derim başka bir şey demem
Samsung s3, s4 halt etmiş yanında..
Özelliklerine göre fiyatı da çok komik..sıfırı 650 civarı..
Araştırın derim..
General Mobile Discovery Fiyatı - Modeli - Özellikleri
Eğer ki telefon alıcaksan ya paraya kıyıp s3 ya da s4 alıcaksın ya da samsungun galaxy win diye bir telefonu var şu an ben kullanıyorum ve uzun araştırmalar sonucu bunu aldım eşimde bu işlerden anladığı için o da bunu almamı söyledi gittik baktık zaten dış görünüş ve iç özellikler olarak aynı s3 kamerası ve ekran çözünürlüğü dışında tıpa tıp aynısı hemde biz 800 liraya aldık ve o kadar memnunum ki tavsiye ederim sana
slmlar. discovery aldım demişsiniz ben de almayı düşünüyorum da herhangi bi problem yasadınız mı,şarjı ne kadar gidiyor,whatsup ı falan çalıştırıyor mu,(çok cahilim bu konularda kusura bakmayınbende dün aldım kargo bekliyorum :))
araştırma yaptım biraz onları aktarayım sana da
Akıllı telefonda android ve windows işletim sistemi şuan başı çekiyor. Asha nın işletim sistemini windows değil diye biliyorum ben watsap falan varsa bile diğer uygulamaları desteklermi bilmiyorum hiç bi bilgim yok açıkçası
Sana kesinlikle lumia öneririm nokia istiyorsan. Hem şık hemde donanımsam olarak en sorunsuz telefonlardan ve hızlı. Nokia kendi teknolojisini kendi üretiyor. Görüntüsü pikseli daha düşük olsa da diğerlerine göre daha güçlü fotoğraf vs.
Ayrıca işletim sistemi aynı olduğu için hepsinde (windows olanlarında ) indirdiğin bir uygulamayı çalıştırmama gibi birşey söz konusu değil. Ama android de sürümüne göre desteklenmeyebiliyor..
Lumia 520 çok hoş. Ön kamerası olmaması tek eksiği. Görüntülü konuşma yapamazsın. Fiyatıda baya uygun şu aralar. Onun dışında 625 lumia ya da bak derim..
Android istiyorsan ram hızı önemli olan. Yoksa telefon çok kasar. Hele oyun oynuyorsan çok sıkıntı olur. Dikkat edeceğin şey işletim sisteminin sürümü ve ram olsun derim ben..
Ben gm discovery aldım. Samsungla arasında kalmıştım trendle ama onun ram bilgisi yazmıyor bi yede açlılıp kapanmasında bile yavaş olduğu yazıyor kullanıcı yorumlarında. Pek bilmiyorum. Ama discovery kullanan arkadaşlarım gayet memnun. 1gb ram var. Ben bu yüzden tercih ettim şahsen.
Umarım faydalı olmuşumdur
[E="lamar, post: 36703690, member: 190681"]slmlar. discovery aldım demişsiniz ben de almayı düşünüyorum da herhangi bi problem yasadınız mı,şarjı ne kadar gidiyor,whatsup ı falan çalıştırıyor mu,(çok cahilim bu konularda kusura bakmayın) bide navigasyon falan var mı,hala tavsiye ediyor musunnuz? bir de model tek değil mi ,başkasıyla karıştırmıyım onu alacam diye
tesekkur edrım alacagım yer ıkı yıl garantılı dedı zaten. o şarj yeri olayını burda da okudum biraz şikayet var kafama takıldı açıkçası,bir de önceki mesajdaki diğer sorularıma da cvp verebilir misiniz? tesekkürler..[/QUOTE][Q 36712512, member: 190681"]Suan bu mesaji telefonumla atiorum. :)) cok memnunum.uygun fiyata alinabilecek akilli telefon denince tek gecerim. İnterntte vs hic sikinti yasamadim. Hafiza sorunu var bi. Ben 4 gb olani aldim ve cok fazla program kullaniyorum. Ama kendi aldigim hafiza kartimla bu sikinti ortadan kalkti. Hi birde garantiye dikkat edin. Kimi discovery de sarj yeri kolay bozulabiliyormus. İki arkadasim bu sorunu yasadi. Ama garanti sonrasi memnunlar. Sadece onu arastir bi derim. Ben memnunum ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?