Akıllı telefon..

Zeyno61

♥ Bi bedende ; üç kalp ! ❤
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
7.374
552
398
Uzun zamandır telefon almayı düşünüyorum. Fiyatıda çok uygun geldi lakin kafam karıştı. :18:

Nokia Asha 501 almayı düşünüyorum. Kullanan var mı?

Son düzenleme:
Ben general mobile discovery kullaniyorum galaxsy s3 miniden daha iyi fiyati da haliba su an 650 bu 2. Si ilkini caldirmistim yine aynisindan aldim

bende dün aldım kargo bekliyorum :))
araştırma yaptım biraz onları aktarayım sana da

Akıllı telefonda android ve windows işletim sistemi şuan başı çekiyor. Asha nın işletim sistemini windows değil diye biliyorum ben watsap falan varsa bile diğer uygulamaları desteklermi bilmiyorum hiç bi bilgim yok açıkçası

Sana kesinlikle lumia öneririm nokia istiyorsan. Hem şık hemde donanımsam olarak en sorunsuz telefonlardan ve hızlı. Nokia kendi teknolojisini kendi üretiyor. Görüntüsü pikseli daha düşük olsa da diğerlerine göre daha güçlü fotoğraf vs.
Ayrıca işletim sistemi aynı olduğu için hepsinde (windows olanlarında ) indirdiğin bir uygulamayı çalıştırmama gibi birşey söz konusu değil. Ama android de sürümüne göre desteklenmeyebiliyor..

Lumia 520 çok hoş. Ön kamerası olmaması tek eksiği. Görüntülü konuşma yapamazsın. Fiyatıda baya uygun şu aralar. Onun dışında 625 lumia ya da bak derim..

Android istiyorsan ram hızı önemli olan. Yoksa telefon çok kasar. Hele oyun oynuyorsan çok sıkıntı olur. Dikkat edeceğin şey işletim sisteminin sürümü ve ram olsun derim ben..
Ben gm discovery aldım. Samsungla arasında kalmıştım trendle ama onun ram bilgisi yazmıyor bi yede açlılıp kapanmasında bile yavaş olduğu yazıyor kullanıcı yorumlarında. Pek bilmiyorum. Ama discovery kullanan arkadaşlarım gayet memnun. 1gb ram var. Ben bu yüzden tercih ettim şahsen.

Umarım faydalı olmuşumdur

Çok yardımcı oldunuz lakin en çok istediğim telefonla ilgili bilgi istiyorum ,

Babamla netten buna baktık açıkçası beğendim, nişanlımın istediği telefon olması zaten dezavantajı ama bilemiyorm ya hu.
Whatsapp uygulamaları kullanılıyor mu ki acaba puf :18:

Akıllı telefon çıktığından beri telefon seçimi zorlaştı.

NokIa Asha 501 - Nokia - Türkiye

Özelliklerine baktım şimdi. Gördüğüm kadarıyla kendi işletim sistemini kullanıyor. Yani her uygulamayı çalıştırmama olasılığı çok yüksek. Hatta watsap a baktım şimdi o telefonunu desteklemiyor diye görünüyor. O yüzden pek akıllı telefon sayılamaz kanımca. Watssapsa sadece kullanacağınız asha nın başka modelleri görünüyor internette onlara da bakın derim. Ama başka uygulama istediğniizde dediğim gibi sorun çıkarır çok çok yüksek ihtimal.
İnternetten kullanıcı yorumlarını bi araştırın derim almadan

Araştırmalara başladım çok sağol tatlım

Bide internetten sipariş verdim demiştim hangi siteden verdin? Ve hemen geldi mi?

bende konu açmıştım telle alakalı öğrendiğim şeyse nokia dan uzak durmam gerektiği

bende konu açmıştım telle alakalı öğrendiğim şeyse nokia dan uzak durmam gerektiği

Bende sony xperia U 'ya göz atmaya başladım. Onu bıraktım da ne biliyim farklı geldi kimsenin elinde görmediğim bi telefon nokia asha 501

Akıllı telefonla ilgili konu açılmışken kendi sorumu sorayım :)
Konu sahibinden özür dileyerek..
Iphone 5 kullanıyorum 6 aydır lakin aklım sürekli galaxy s4 te alsam mı acaba? Yani özellik olarak hangisi iyi o telefondan ona geçilir mi ? Kullananlardan yorum bekliyorum

Araştırmalara başladım çok sağol tatlım

Bide internetten sipariş verdim demiştim hangi siteden verdin? Ve hemen geldi mi?

Marka ne kadar iyi olursa olsun elektronik birazda şans işi. Hiç belli olmayabilir. Ben n11den aldım. Vatan teknosa gibi yerler daha garantili kurumsal yerler ama onların fiyatı daha pahalı oluyor ben o yüzden tercih etmedim. n11 de sıfır risk uygulanıyor. Mesela ürün eline geçince kontrol ediyosun sorun yoksa onaylıyosun ve para satıcıya geçiyor.
Eğer internetten alacaksan distribütor garantisine bak. Bulunduğunuz şehirde de yetkili telpa satış temsilcisine verebiliyorsunuz garanti için bu durumda. Satıcı size sadece ambalajlı ürünü yolluyor imzalı fatura ile. Bi nevi köprü gibi.. İthal garanti yazanlar güvenilir değil pek yutdışından getiriyor onlar. Bi sorun olunca siz o kişiye onlar yurtdışı vs derken iş bulanır.

Ben ürünü aldım(gece) ertesi gün kargolandı bir sonraki günde aldım. Şuan şarjda hatta :))) Kargo biraz satıcıya göre değişebiliyor stokda var mı yok mu sormak lazım.

bende bişi danışmak istiyorum sizlere

sony xperia sp çok hoşuma gitti fiyatının düşmesini bi yandanda araştırma yapıyodum beklemedeyim hala kimi yorumlarda ii deniyo kimi kötü tabi bu kullanıcıya baglı ama kararsızım sizler ne diyorsunuz???

yorum yapan arkadaşlar begenirse sevinirim yazınca.....

Sony Xperia SP I

O parayı ona vereceğine az daha bekle düğünden sonra General Mobile al. Nokia tuşlu telefonlarda iyi,gerisi fıs.

O parayı ona vereceğine az daha bekle düğünden sonra General Mobile al. Nokia tuşlu telefonlarda iyi,gerisi fıs.

niye laaa ben nokia lumia kullanıyorum yıllarca samsung kullandım ki evdekilerde de s3 var sevemedim
lumiama aşığım o derece

çok iyi marka dediklerini alırsın bozuk çıkar dandik marka derler yıllarca kullanırsın
elektronik gerçekten şans işidir
içinizden ne geliyorsa onu alın yorumlardan etkilenmeyin
sonra çok iyi dediler aldık ... demeyin :))

Ben tarafsızca yorumumu yaptım hacı. Ben beğenmiyorum dokunmatikte.

Akıllı telefonların hepsi mi böyle bilmiyorum ama benim lumia 620 telefonum var ve şarjı çok çabuk bitiyor. Özellikle
Nternete girersem bir günde bitiyor. Eski tuşlu telefonumun 3-4 günde bitiyordu. Bundan çok şikayetçiyim. Onun dışında memnunum bi kaç kere yere düştü bişey olmadı:)

Ayın 10'nundan sonra daha çok araştırma yapmayı düşünüyorum. Vatan teknosa dan gidip ellerimle alasım var aslında..
Şöyle gözle görülür, elle tutulur bi biçimde inceleyesim de var

Güle güle kullan sende canım

Tamam tamam.

Zeynom sen iyice araştır en iyisi.

Merveeeee
Of kafam çok çok karışık :18::18:

Ya hu düğünden önce aldırayım dedim çünkü sonra taksitler vs. onlardan aldıramam.
Hep nişanlımda bu sefer ben alayım diye tutturur o yönden şey ettiydim bir de..

Her gün önce kk ya girerdim, şimdi önce akıllı telefonların sitesindeyim

Lumia alayım dedim ama kullanamam ben onu ya hu. :44:

Biraz önce Lumia 620 ye baktım fiyatı da güzel aslında ama..
Ben internette pek dolanmadığım için sarj problemi yaşıyacağımı düşünmüyorum lakin bilemiyorum uf :44:

Telefon yere düştü ve birşey olmadıysa o tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…