• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıllı telefon önerisi istiyorum.

SevdaLinka

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
10.529
3.626
448
Bataryası sağlam,sorun çıkarmayan bir şey istiyorum.:KK67:
Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum,ilk akıllı telefonum olacak nasipse.:cool:

Hic bir akıllı telefonun bataryası 2 gunden fazla gitmez linkacım..o da az kullanımda..

Ben general mobile discovery ya da general mobile elite diyorum baska bisey demiyorum..2 biN liralık tlfnlara tas cıkarır..hatta hız ve performans konusunda daha ust duzeyde..

Baska bir alternatif te asus zenfone 6..cihazı deneme sansım oldu..cok iyi cihaz..fiyatı da o ozelliklere saka gibi..

Onerdigim 3 telefon da cok ust duzeyde az fiyatta telefonlar..

Samsung note 3 note 4 ya da lg 3 dusunulebilir ama hic gerek yok..hem cok pahalı hem ustte saydıklarıma gore cok daha agır..

Lg G2 tavsiye edebilirim. 1.200 tl civarında
bataryası samsunglardan daha çok dayanıyor, üstelik servisi de çok iyi

Samsung alma da be alırsan al çooooook yavaş yaa hele iPhone un hızına alışınca samsung da sinir krizi geçirecek gibi oluyorum :(
Bir telefon ya da tablet bu kadar mı yavaş olur

Hic bir akıllı telefonun bataryası 2 gunden fazla gitmez linkacım..o da az kullanımda..

Ben general mobile discovery ya da general mobile elite diyorum baska bisey demiyorum..2 biN liralık tlfnlara tas cıkarır..hatta hız ve performans konusunda daha ust duzeyde..

Baska bir alternatif te asus zenfone 6..cihazı deneme sansım oldu..cok iyi cihaz..fiyatı da o ozelliklere saka gibi..

Onerdigim 3 telefon da cok ust duzeyde az fiyatta telefonlar..

Samsung note 3 note 4 ya da lg 3 dusunulebilir ama hic gerek yok..hem cok pahalı hem ustte saydıklarıma gore cok daha agır..

İlk defa alacağım canım akıllı telefon.O yüzden param boşa gitsin istemiyorum.
General mobile istiyorum ben,aslında kararım kesin...Kardeşim kullanıyor,ben de öğrendim sayılır az buçuk.
Ama şarj yeri çok sıkıntı yapıyor dediler.Sen böyle bir sorun yaşadın mı ?
İkincisi de...Elitin bataryası çıkmıyormuş,bu ilerde sorun çıkarır mı,aklıma takıldı.

Lg G2 tavsiye edebilirim. 1.200 tl civarında
bataryası samsunglardan daha çok dayanıyor, üstelik servisi de çok iyi

Methini duymuştum,arkadaşım da almış.Ona da bi bakayım,çok teşekkür ederim.

İlk defa alacağım canım akıllı telefon.O yüzden param boşa gitsin istemiyorum.
General mobile istiyorum ben,aslında kararım kesin...Kardeşim kullanıyor,ben de öğrendim sayılır az buçuk.
Ama şarj yeri çok sıkıntı yapıyor dediler.Sen böyle bir sorun yaşadın mı ?
İkincisi de...Elitin bataryası çıkmıyormuş,bu ilerde sorun çıkarır mı,aklıma takıldı.

Methini duymuştum,arkadaşım da almış.Ona da bi bakayım,çok teşekkür ederim.

Ben yaşamadım ama annem yaşadı soket sorunu..Şans işi böyle şeyler..
Batarya çıkmaması bence sorun çıkarmaz, eğer içine sinmezse asus zenfone6 yı öneririm..Ama gm discovery cidden iyidir.

Note 4 kullanıyorum. Çok memnunum .hızı da çok iyi.

Ben de note 3 kullanıyorum şuan, discoveryden geçtim..Kullandınız mı discovery bilmiyorum inanın daha hızlı..
Ben bunun sebebini samsungun silinemeyen bi milyon tane uygulamasına bağlıyorum..

Note serisi gerçekten güzel, ama elite, discover, asus gibi telefonların fiyat olarak 2 katı ve hemen hemen aynı performansta.

Ben de note 3 kullanıyorum şuan, discoveryden geçtim..Kullandınız mı discovery bilmiyorum inanın daha hızlı..
Ben bunun sebebini samsungun silinemeyen bi milyon tane uygulamasına bağlıyorum..

Note serisi gerçekten güzel, ama elite, discover, asus gibi telefonların fiyat olarak 2 katı ve hemen hemen aynı performansta.
Dogrudur.bundan önce note 3 Neo kullandım.ondanda memnundum. Aslında tam bir telefon sapığı olabilirim.:) Apple 3-4s kullandım.sadece marka olmaktan öte birseyi yok.ondan çok çok iyi telefonlar var.htc one ses konusunda mükemmel bir telefon.lumia lar ise yaramaz daha çok gelişmesi lazım. LG hiç kullanmadım.sony z serisi güzel.samsung çözünürlük konusunda insanları cezbediyor.discovery kullanmadım ama aklıma yazdım suan :)

Note serisi diyorum. Cok memnunum. Evde her seyim samsung.Gerçekten samsungdan cok memnunum.
Ayrica _MedceziR_ _MedceziR_ uygulamalar siliniyor. Ben cogunu silmistim. Uygulama Yoneticisinden silinebiliyor..

Ben uzun araştırmalar sonucu S4 aldım. Fiyatı çok yükseltmek istemedim bir telefon için. 1500 tl yi geçmesin istiyordum.
2 gm ram, 13 mp arka kamera 4 çekirdekli işlemci olması ve servis kolaylığı olduğu için tercih ettim.
Aynı özelliklere ve fiyat aralığına sahip lg g2 de vardı fakat batarya arka kapakla bir olması ve bazı serilerinde sorunların olması nedeniyle direkt samsunga yöneldim.
Eğer sende 1500 ü geçmesin dersen tavsiye edeceğim telefon S4. Fiyatı biraz yüksek tutarım dersen de Sony Z2 önerebilirim.
Telefon özelliklerine bakarken ram ve işlemci özelliğine bakmalısın öncelikle.

Ben uzun araştırmalar sonucu S4 aldım. Fiyatı çok yükseltmek istemedim bir telefon için. 1500 tl yi geçmesin istiyordum.
2 gm ram, 13 mp arka kamera 4 çekirdekli işlemci olması ve servis kolaylığı olduğu için tercih ettim.
Aynı özelliklere ve fiyat aralığına sahip lg g2 de vardı fakat batarya arka kapakla bir olması ve bazı serilerinde sorunların olması nedeniyle direkt samsunga yöneldim.
Eğer sende 1500 ü geçmesin dersen tavsiye edeceğim telefon S4. Fiyatı biraz yüksek tutarım dersen de Sony Z2 önerebilirim.
Telefon özelliklerine bakarken ram ve işlemci özelliğine bakmalısın öncelikle.

Ah kuzum sen saymış dökmüşsün ama....:KK70:Ben 3 yıldır teknolojiden bihaberim.:KK70: ''Ne diyo la bu ?''dedim okuyunca.:KK53:

Yine de sağ ol şekerim,aklımda bulunsun.:KK68:

Back