• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıllı tahta önerileriniz

ayl@

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
382
2
96
Diğer
Eğitimci arkadaşlar,
Bir eğitim kurumuna akıllı tahta almak istiyoruz. İçinizde akıllı tahta kullananlar varsa önerilerini iletmesini istiyorum. Ürün bilgileri deneyimler kadar gerçekçi olmuyor. Eğer marka belirtmek yasaksa özelden de mesaj alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

branşa göre değişir.
sözel dersler için yararlı olacağını düşünüyorum. tarih- coğrafya- biyoloji ...
ama mat dersi için çok yararlı olduğunu düşünmüyorum.

ben de tam tersini düşünüyorum
sözeller için değil ama sayısallar için iyi
aslına bakarsan projeksiyon powerpoint vs...işi görür
o kadar para veriyosun ama coook da muhtesem bişe değil
paint gibi bişe

Marka, model, kalemli, parmakla takip edilen vs. önerileriniz arkadaşlar?

ben bir sene boyunca akıllı tahta kullandım, aklllı tahtanın kalemleri bozulunca yaptıracak elamen bulamadık, garanti kapsamı yada garanti içeriği farklı imiş :) sonra teknik elamenlardan cesareti olan birisi tesadifen ( idareten ) bir tamir yöntemi buldu :) .. sonra başka teknik arızlar ama tamir edecek eleman yok .... kullanım süresi meğer 1 yıl imiş... şu an projeksiyonla çalışıyoruz,, aynı dökümanları kullanıyorum üstelik daha rahat ... kullanım süresi bozulma gibi bir sorun yok ..

aklllı tahtanın en büyük dezavantajlarından birisi öğrenciyi tahtaya kaldıramıyosun..
arkadaşın dediği gibi projeksiyon çok daha kullanışlı ...

arkadasımızda sınıfında aklı tahtadan var kalemle yazılarlardan öğrenciler diyormuşki hıç gözükmüyor.bide ışık vurunca tahta gözükmüyormuş.ama projeksinyonlar için çok iyi...

ona verilen parayla birkaç sınıfa projeksiyon takabilirsiniz
ya da başka bir sürü teknolojik alet , döküman vs alabilrsiniz

Back
X