Akıldan çıkmayan boşanma düşüncesi

200 bin ücret konuşuldu ama harici durumlar varmı bilmiyorum. Şahsi birikim ve üstüne takılarımı vereceğim.

Ya ailesine yakın bir yere taşınıp "biz bir aileyiz"i oynyacaksınız ya da direkt boşanacaksınız.
"Aslında siz ailesiyle iyiyken sizlede iyi oluyorsa."

Dilerim fazlasinida siz alırsınız dilerim giden tavuk olsun.Hani kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez ya .Umarım maddi manevi hayriniza sonuçlansın dava
İnşallah..teşekkür ederim. Sadece çocuğum nasıl daha rahat atlatır onun derdindeyim. Okul ve spor basarisi düşecektir. Çok emek verdim bu duruma gelmesi için.Beni sorumlu tutarmi yasadiklarindan? Yaşayacağı hisleri tahmin edebiliyorum ama nasıl davranacağını bilmiyorum.

Ya ailesine yakın bir yere taşınıp "biz bir aileyiz"i oynyacaksınız ya da direkt boşanacaksınız.
"Aslında siz ailesiyle iyiyken sizlede iyi oluyorsa."
Evet aynen böyle. Çok net anlatmışım zaten durumu. Rüyadan uyanmış gibiyim. Ama gerçekten bir uyanış. Bir yerde okumuştum : bir kadin sizinle tartışmayi birakmissa bilinki gidecektir sadece zamanına karar veriyordur diye.

Olsun anlık düşüş sürekli olmaz.Siz iyi olun o şahane olacak.Destek vs atlatır atlatırsınız beraber.Hergun solan bir anne çaresiz bir anne değil kararlı hayatına sahip çıkan güçlü bir anne görmek iyi gelir.Uzun vadede sizi hem anlayacak hem duruma uyacak hemde destek olacak.Endise etmeyin her zorlukta bir kolaylık sadece cümle değil.Sagğsalim başında olduğunuz sürece ve moralinizi yüksek tutmaya gayret ettikçe düzelir.Cocuklat bizden daha kolay alışıyor onları bahane eden biziz yetişkinler.Bu söz size değil siz etmiyorsunuz fakat çocukların hastalık yada mecburi durumlarda yetişkinlere göre çok daha kolay duruma adapte oldukları bilimsel bir gerçek.

Ben boşanmayı 2 yıl düşündükten sonra boşandım hem de 5 saniye içinde karar vererek. 1 yıl kadar da susmuştum evde bol bol. Boşanacağınız belli oluyor gerçekten ama muhtemelen siz de bir süre bekleyip boşanacaksınız. Daha kazığın büyüğünü bekliyor olabilirsiniz benim gibi.

Özel olmazsa ne gibi bir kazık

Özel olmazsa ne gibi bir kazık
Adam sapık çıkmıştı. Aşağılıyordu, aynı şekilde ailesi ile ilgili problem yaratıyordu, direkt narsist bir karakterdi ama yutuyordum. Sonra telefonunda tesadüfen kendi fotoğraflarıma bakacakken okula, işe gidiyorum dediği saatlerde gizli kadın videosu ve fotoğrafı çektiğini görene kadar kazan kazan yemek, tepsi tepsi hamur işi... Zaten mutsuzum diye kendimi mutfağa vermişim, adam yemiş yemiş o enerjiyle milletin karısının peşine düşüyor. Takip edeceksin adamı "koskoca adam utanmıyor musun" deyip indireceksin asfalt taşını kafasına, görecek kazıĝı.

Bir hukukcu olarak katılıyorum.
Fırsatıniz varsa altinlari vs kaçırın.

Güncelleme: bugün bayan olan avukatla bir gorusme gerçekleştirdim. Bana ne kadar hakkınız varsa kullanın dedi. 1 kurusunuzu bile bırakmayın diyor ama kendisi ve ailesi daha çok üstüme saldıracak tek olsam neyse ama çocuğumu en hasarsız nasıl kurtarırım derdinde olduğum için bir an önce anlaşmalı tarafa çekip sadece arabayı alıp gitmek istiyorum.Bu soyadindan kurtulmak derdim ama avukatım çok gururlusunuz hanfendi ilerde sizin çocuklarınızın evini dükkanını arsalarını başka kadın ve ondan yapacağı çocuklara verince beni anlarsınız dedi. Kafam çok karışık arkadaslar. Arabam ortalama bir ev parasının yarısından fazlasini karşılar ustunede çalışır evimi barkimi kurarım diyorum. Bir yandan arabanın içinde yaptığı darp durumunu hatırladıkça hayır donuna kadar alayım canını yakayim diyorum. Kaldım iki arada bı derede..

Bence bu eşinizin ne derece çirkinleşeceğiyle alakalı. Bazısı vardır tüm haklarından vazgeçersin tek derdin canını kurtarabilmek olur. Bazısının da burnundan getirerek boşanırsın. Eşinizin bu boşanmaya vereceği tepki bence olayı netleştirir.

Onu idare et bunu idare et erkekler de kadınları iyice duygusal hamalı yaptı ya. Sanki biz dünyaya sadece birinin eşi birinin gelini olamaya geldik.

Canını yakmak için degilim çocuğum ve kendi hakkım diyip alın.
Hazırda malları kaçırmaya kalkacak ,size tazminat davası açacak,yalancı şahit getirecek.
Boşverin hemen gitmeyi öfke yerinde kullanılınca faydalıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…