Akıldan çıkmayan boşanma düşüncesi

İşini iyi yapan bir avukat olsun her kişi işinde uzman diyemem her doktor iyi diyemem bazıları çok çok daha iyi mesela.Kotu değil kimisi daha iyi sadece.Ve onların çok kazanması da doğal.Ben doktor yada avukat gibi konularda eğer varsa ucuza kaçilmasini doğru bulmuyorum.Bunlar önemli konular .İşinde iyi olmasıni da referans yada isim yapmış olmasından anlaşılır zaten
200 bin ücret konuşuldu ama harici durumlar varmı bilmiyorum. Şahsi birikim ve üstüne takılarımı vereceğim.

Herkese iyi geceler. Yıllardır kk konularını takip ederim ama ilk kez bir konu açıyorum. Güzel fikirlerinizi paylaşırsanız minnettar olurum.. :KK68: Evli ve 1 çocuk annesiyim. Kısa ve anlaşılır olması için şöyle ifade edeyim. Evlendiginiz adamın evlilik öncesi bir maske takmış olduğunu evlendikten sonra anlasanız...ailenize ve size hakaretlerinin dozu artsa (birkaç defa).Aileme hakaret ediyor yüzlerine gülüyor 🤷 Asıl problemin onun ailesi olduğunu söylese de hâlâ onları aramanız ve gormeniz için baskı yapsa.. Aslında siz ailesiyle iyiyken sizlede iyi oluyorsa.. Evliliğimde hep bu durumu hissettiğim için boşanmayı düşünmeye başladım.Eşimle her anlamda kopuguz.. Onu gördüğümde mutlu olmuyorum ve sevgimide sorgular hale geldim.Bu arada anlatamayacağım bir çok hainlik gördüm annesinden 😔eşim de herşeyin üstünü kapattı, idare et deyip durdu. Ama bendeki volkan çoktan taştı.. Evet kızlar. Boşanmayı düşünüyorum çünkü ben eşime olan inancımı kaybettim..
Ya ailesine yakın bir yere taşınıp "biz bir aileyiz"i oynyacaksınız ya da direkt boşanacaksınız.
"Aslında siz ailesiyle iyiyken sizlede iyi oluyorsa."

Darp raporu aldım. Yarın bir avukatla daha görüşeceğim. Ailem daha bilmiyor. Dilekçe yazmam gerekiyormus.Daha sonra aileme haber vereceğim. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz ? İki türlü avukatla görüştüm biri erkek aşırı derecede hak hukuk savunan ve hemen uzaklaştırma almalıyız diyen bir avukat, diğer avukat bayan olaylara daha sakin yaklaşan bir avukat. Hangisini tercih etmeliyim bilemiyorum. Bosanma dilekçemi hazilamam lazım ama ben yarın

Dilerim fazlasinida siz alırsınız dilerim giden tavuk olsun.Hani kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez ya .Umarım maddi manevi hayriniza sonuçlansın dava
İnşallah..teşekkür ederim. Sadece çocuğum nasıl daha rahat atlatır onun derdindeyim. 😔 Okul ve spor basarisi düşecektir. Çok emek verdim bu duruma gelmesi için.Beni sorumlu tutarmi yasadiklarindan? Yaşayacağı hisleri tahmin edebiliyorum ama nasıl davranacağını bilmiyorum.

Ya ailesine yakın bir yere taşınıp "biz bir aileyiz"i oynyacaksınız ya da direkt boşanacaksınız.
"Aslında siz ailesiyle iyiyken sizlede iyi oluyorsa."
Evet aynen böyle. Çok net anlatmışım zaten durumu. Rüyadan uyanmış gibiyim. Ama gerçekten bir uyanış. Bir yerde okumuştum : bir kadin sizinle tartışmayi birakmissa bilinki gidecektir sadece zamanına karar veriyordur diye.

İnşallah..teşekkür ederim. Sadece çocuğum nasıl daha rahat atlatır onun derdindeyim. 😔 Okul ve spor basarisi düşecektir. Çok emek verdim bu duruma gelmesi için.Beni sorumlu tutarmi yasadiklarindan? Yaşayacağı hisleri tahmin edebiliyorum ama nasıl davranacağını bilmiyorum.
Olsun anlık düşüş sürekli olmaz.Siz iyi olun o şahane olacak.Destek vs atlatır atlatırsınız beraber.Hergun solan bir anne çaresiz bir anne değil kararlı hayatına sahip çıkan güçlü bir anne görmek iyi gelir.Uzun vadede sizi hem anlayacak hem duruma uyacak hemde destek olacak.Endise etmeyin her zorlukta bir kolaylık sadece cümle değil.Sagğsalim başında olduğunuz sürece ve moralinizi yüksek tutmaya gayret ettikçe düzelir.Cocuklat bizden daha kolay alışıyor onları bahane eden biziz yetişkinler.Bu söz size değil siz etmiyorsunuz fakat çocukların hastalık yada mecburi durumlarda yetişkinlere göre çok daha kolay duruma adapte oldukları bilimsel bir gerçek.

Evet aynen böyle. Çok net anlatmışım zaten durumu. Rüyadan uyanmış gibiyim. Ama gerçekten bir uyanış. Bir yerde okumuştum : bir kadin sizinle tartışmayi birakmissa bilinki gidecektir sadece zamanına karar veriyordur diye.
Ben boşanmayı 2 yıl düşündükten sonra boşandım hem de 5 saniye içinde karar vererek. 1 yıl kadar da susmuştum evde bol bol. Boşanacağınız belli oluyor gerçekten ama muhtemelen siz de bir süre bekleyip boşanacaksınız. Daha kazığın büyüğünü bekliyor olabilirsiniz benim gibi.

Ben boşanmayı 2 yıl düşündükten sonra boşandım hem de 5 saniye içinde karar vererek. 1 yıl kadar da susmuştum evde bol bol. Boşanacağınız belli oluyor gerçekten ama muhtemelen siz de bir süre bekleyip boşanacaksınız. Daha kazığın büyüğünü bekliyor olabilirsiniz benim gib

Ben boşanmayı 2 yıl düşündükten sonra boşandım hem de 5 saniye içinde karar vererek. 1 yıl kadar da susmuştum evde bol bol. Boşanacağınız belli oluyor gerçekten ama muhtemelen siz de bir süre bekleyip boşanacaksınız. Daha kazığın büyüğünü bekliyor olabilirsiniz benim gibi.
Özel olmazsa ne gibi bir kazık 😳

Özel olmazsa ne gibi bir kazık 😳
Adam sapık çıkmıştı. Aşağılıyordu, aynı şekilde ailesi ile ilgili problem yaratıyordu, direkt narsist bir karakterdi ama yutuyordum. Sonra telefonunda tesadüfen kendi fotoğraflarıma bakacakken okula, işe gidiyorum dediği saatlerde gizli kadın videosu ve fotoğrafı çektiğini görene kadar kazan kazan yemek, tepsi tepsi hamur işi... Zaten mutsuzum diye kendimi mutfağa vermişim, adam yemiş yemiş o enerjiyle milletin karısının peşine düşüyor. Takip edeceksin adamı "koskoca adam utanmıyor musun" deyip indireceksin asfalt taşını kafasına, görecek kazıĝı.

Boşanmış bir arkadaşım avukatin biraz sakın ve yavaş ilerleyeni ile ilerlesen daha iyi olur dedi. Benim görüştüğüm erkek avukat bana aynen şöyle dedi: sizin gibi birçok mağdur bayan müvekkilim vardı. Aklı başında bir bayansiniz bir çok psikolojik şiddete maruz kalmışsınız sizin geçen seneleriniz geri gelmez ama biz önünüzdeki senelerin en iyi geçmesi için ugrasacagiz. Erkeğin en çok canını malını alarak yakarsınız çocuğunu alarak değil dedi. Aceleci ama işinde uzman. Fiyat olarakta ciddi bir fiyat istiyor.

Bir hukukcu olarak katılıyorum.
Fırsatıniz varsa altinlari vs kaçırın.

Güncelleme: bugün bayan olan avukatla bir gorusme gerçekleştirdim. Bana ne kadar hakkınız varsa kullanın dedi. 1 kurusunuzu bile bırakmayın diyor ama kendisi ve ailesi daha çok üstüme saldıracak tek olsam neyse ama çocuğumu en hasarsız nasıl kurtarırım derdinde olduğum için bir an önce anlaşmalı tarafa çekip sadece arabayı alıp gitmek istiyorum.Bu soyadindan kurtulmak derdim ama avukatım çok gururlusunuz hanfendi ilerde sizin çocuklarınızın evini dükkanını arsalarını başka kadın ve ondan yapacağı çocuklara verince beni anlarsınız dedi. Kafam çok karışık arkadaslar. Arabam ortalama bir ev parasının yarısından fazlasini karşılar ustunede çalışır evimi barkimi kurarım diyorum. Bir yandan arabanın içinde yaptığı darp durumunu hatırladıkça hayır donuna kadar alayım canını yakayim diyorum. Kaldım iki arada bı derede..

Güncelleme: bugün bayan olan avukatla bir gorusme gerçekleştirdim. Bana ne kadar hakkınız varsa kullanın dedi. 1 kurusunuzu bile bırakmayın diyor ama kendisi ve ailesi daha çok üstüme saldıracak tek olsam neyse ama çocuğumu en hasarsız nasıl kurtarırım derdinde olduğum için bir an önce anlaşmalı tarafa çekip sadece arabayı alıp gitmek istiyorum.Bu soyadindan kurtulmak derdim ama avukatım çok gururlusunuz hanfendi ilerde sizin çocuklarınızın evini dükkanını arsalarını başka kadın ve ondan yapacağı çocuklara verince beni anlarsınız dedi. Kafam çok karışık arkadaslar. Arabam ortalama bir ev parasının yarısından fazlasini karşılar ustunede çalışır evimi barkimi kurarım diyorum. Bir yandan arabanın içinde yaptığı darp durumunu hatırladıkça hayır donuna kadar alayım canını yakayim diyorum. Kaldım iki arada bı derede..
Bence bu eşinizin ne derece çirkinleşeceğiyle alakalı. Bazısı vardır tüm haklarından vazgeçersin tek derdin canını kurtarabilmek olur. Bazısının da burnundan getirerek boşanırsın. Eşinizin bu boşanmaya vereceği tepki bence olayı netleştirir.

Onu idare et bunu idare et erkekler de kadınları iyice duygusal hamalı yaptı ya. Sanki biz dünyaya sadece birinin eşi birinin gelini olamaya geldik.

Canını yakmak için degilim çocuğum ve kendi hakkım diyip alın.
Hazırda malları kaçırmaya kalkacak ,size tazminat davası açacak,yalancı şahit getirecek.
Boşverin hemen gitmeyi öfke yerinde kullanılınca faydalıdır

X