uğraşmaktan en çok hoşlandığım kadın karakteri.kıskanç , fesat kadınlar.bu tipler benimle uğraşmaya çalıştığında en sevdiğim şey onlara hadlerini bildirmek , kıskançlıklarına kıskançlık ekletip onları ortadan çatlatmaya bayılıyorum.kıskanç kadınla uğraşmak kolaydır.çünki kullanacağın silahlar açık ve net.kıskandırmak.bu tip kıskanç kadınların herşeyi kıskanma potansiyelleri olduğundan her fırsatta kıskandırmaya bak.kendi kendini yesin bitirsin.kıskandıkça saçmalayacak , hata yapacak.senin birşey yapmana gerek kalmayacak kendini , karakterini ele verecek.bir kadın karşısındaki kadının neyini kıskanır.giyimini , kocasıyla arasındaki ilişkiyi.bu tarz yerlerden vur işte.hiçbir zaman seni paçoz paçoz görmesine izin verme.hep bakımlı , elinden geldiği kadar kıyafetlerinde uyumlu şık ol.eşinle aran hep iyi olsun.özellikle onun yanında.o eşini birşeyler sormak için arıyor ya.onunla ilk karşılaşmanızda gayet kendine güvenli bir şekilde canım böyle böyle olmuş.böyle böyle yapmışsınız.artık konu neyse bence de en mantıklısı en doğrusu bu doğru karar vermişsiniz gibi davran.yani eşimi aradığını biliyorum ama hiiiç umrumda değil mesajını ona vermiş olursun.o da senin takmadığını gördükçe bir arar iki arar baktı senin umrunda değil.sen gayet doğal karşılıyosun aramaz artık.onun amacı zaten bu hareketlerle seni deli etmek.eşinede konuşma etme falan deme.daha sırası değil.biraz zaman geçsin.kadın kendi karakterini fesatlığını ortaya koysun o zaman eşine bak gördün mü hayatım biraz mesafe koy şu kadınla arana ama tamamen konuşmayı kesme yazık abin çok üzülür falan dersin alttan alttan.bu işler böyle.tecrübeyle sabit yazdım bunları.bu yöntemle çoook kadın yarış dışı kaldı =) 1 - 2 ay sabret.bütün hamleleri bir günde yapamazsın sonuçt.en önemli kural bu sure içinde yüz ifaden mimiklerin çok rahat çokkk relax olsun.çünki senin sinir olduğunu anlarsa daha çok üstüne gelir.içinden kudursan da ASLA yüzüne yansıtma.evine gelince kendi kendine delir.sen takmazsan zamanla pes eder