• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıl verir misiniz lütfen :(

denizekin2014

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
74
66
23
45
Mrblar kendi kendime bir türlü sorunlarıma çözüm üretemiyorum ve bu konuda sizden öneri ve yardım rica ediyorum;
34 yaşındayım çalışıyorum ayaklarım yere sağlam basan disiplinli sistemli düzenli biriyim.Evlenmez derlerdi bana ama Birini çok sevdim ve evlendim.Nişanlılık süresince eşimin ailesinden kaynaklı özellikle annesinden dolayı sorunlarımız oldu hep ayrılalım dedik ama aramızdaki sevgi herdefasında ağır basıp yine birleştik ve evlendik.Evlendiğimizde de kavgalarımız bitmedi sebep hep annesi onun ailesi benim ailem gibi..Küstük barıştık ;hiç evimi terketmedim ama o hep eşyasını alıp evi terketti.Annesi hep boşan gel oğlum dedi o da her defasında ailemi tercih ediyorum dedi ve gitti.6 aylık evliliğimde parmağımla sayarım mutlu günlerimi galiba 20 günü geçmez.Yengeç burcuyum bundan mıdır bilmem duygusal hassas biriyim birini sevdim mi dünyanın merkezine koyuyorum çok sevdim bunu kelimelere dökemem.Tartıştığımızda bile ayağına gider ben barışırdım elinden tutar yine yanyana uyuyalım derdim.Ona sarılmadan dokunmadan gözlerine bakmadan geçmesin dakikalar derdim.O uyurken onu izlerdim.Son kavgalarımızda evde bağırır çağırırdı apartmanı inletirdi ayrılmak istediğini söyledi ailemi seçiyorum dedi ve gitti.Çok da ağır konuşmalar kavgalar koptu detaylara girip sizleri yormak istemiyorum.Davayı açtı dava 2 ay sonraya atıldı Dava günü mahkemede hiç konuşmadık gözgöze bile gelmedik ama ben yüzüne baktım nasıl diye kötüydü ama istediği oldu ve bitti tek celsede boşandık.Ailesinin istediği oldu ayırdılar kendisininde istediği oldu bitirdi bizi işte.

ben kadın başıma evimi aldım yeni bir düzen kurdum.evim var arabam var çok şükür bir işim var ama mutlu değilim.neden onu sürekli facenden takip ediyorum gizliden.neden canının yanmasını istiyor sonrada ona bişey olmasın mutlu olsun diyorum.benim hayallerimi mahvetti.bu genç yaşımda boşanmış bir kadın oldum.hiçbir erkeğe bakamıyorum.kapattım kendimi herşeye.mutsuzum.hep eskiyi hatırlıyorum.mutsuz olduğumu ailem görünce onlarlada tartışıyoruz.ara ara onu görüyorum kalbim cız ediyor.evli insanları sürekli gözlemliyorum içim burkuluyor.neden yanyana olmak varken ayrıyız diye.ömrümüzün en güzel günlerini gözyaşı akıtarak birbirimize uzaktan bakarak geçiriyoruz diyorum.nasıl mutlu olucam nasıl yeniden bir yaşam kurucam nasıl içimden onu söküp atıcam kendime kızıyorum hiç mi onur grur yok kızım sende diye sana neler neler yaptı ama yinede onu şu beynimden atamıyorum.insanlar kuşkuyla bakıyorum özelliklede erkeklere.o ise ailesinin yanında gününü gün ediyor.tatilini yaptı konserine maçına arkadaş gruplarıyla gezisinde laylaylom takılıyor.bense evimi aldım çizgimi bozmadım hayatımın kurallarını değiştirmedim.ne tatil yaptım ne gezi ev araştırma ev alma ev taşıma iş güç derken bu konuma geldim.boşanalı 7 ay oldu ve ben hala geçmişe bakıp geçmişi konuşuyorum.hergün söz veriyorum bakmıcam onunla ilgili hiçbirşeye canı cehenneme diyor ertesi sabah eski ben yine aynı.Ne yapmalıyım ben yeniden gülmek mutlu olmak istiyorum.Ailemle kavga etmek istemiyorum.Boşandığım için annem hala kabullenemedi.Çevreye rezil ettin bizi gibisinden hala suçlayıcı bakışlar konuşmalar.Beni anlamıyor :KK43:(((...herkese onu artık sevmiyorum diyorum ama ben seviyorum hala onu canımı yakan adamı hala seviyorum.Yüzünede bakılmıcak birisi ney bilmiyorum ben onda kitleniyorum.Ne yapmalıyım akıl verin lütfen kafayı yicem artık :KK43:(((..özür dilerim uzun olduğu için...

Biticek gecicek sadece biraz zamana ihtiyaciniz var.. bu zaman zarfindada arkadaslarjnizla cikin dolasin aileniz cok caninizi skiyorsa ayri bi eve cikin kiz arkadaslarla mesela hem dertlesiceginiz hemde gezip eglenicegiz birileri olurr yaninizda. Eve kapandikca her sey daha cok istunuze gelir. Atlaticaksiniz bence hic bi insana duyulan sevgi omur boyu surmez. Ama insallah kisa surede en az hasarla atlatirsiniz ve insallah bundan sonra karsiniza cikan kisiyle cok ama cok mutlu olursunuz iyiki ayrilmisim dersiniz

Bacım sende bu adam sevgiden ziyade takıntı haline gelmiş.. Tabi bir de daha yeni evliyken ve seviyorken boşanmakta zor bir olay, travmatik. Bence durumunda müsaitmiş mutlaka bir pskologa git. Adamı sen sevmişsin ama kabul etki o seni sevmemiş. İnsan evlendiği zaman aileside dünyasıda eşi olmalı. "Ben ailemi tercih ediyorum" demesi, zaten seni hiç ailesi olarak görmediğinin bir ifadesi.O kendi hayatını yaşayıp gününü gün ediyorsa sende hayatını yaşayıp gününü gün ediceksin. Neden tatile gitmiyorsun? Git. Farklı ülkelere, farklı dünyaları görmeye git hemde. Yeni hobiler edin, yeni insanlarla tanış.Ölmeden önce yapmak istediklerim" diye bir liste yap :) ve her sene illa bir tane tik at.Kendini aş kısacası. Vaktin olursa kurslara git. Her şeyi hiç yaşamadın say, kim için? Kendin için. Zor ama imkansız değil bu saydıklarım. Kolay gelsin

Yasadıklarınızın uzerinizde ağır etkiler yarattığı aşikar. Ancak hayatınıza boyle devam edemezsiniz, ayrılık acısından ziyade takıntı olmus bu.
Ne mutlu ki ayagı yere saglam basan bir hanımsınız, anneniz kusura bakmasın ama davayı acan karsı tarafmıs , ne yapacaktınız ayaklarına kapanıp yalvaracak mıydınız? hos siz acmıs olsanızda bir farkı yoktu. insan cocugunun mutsuz bir evlilik surmesini sırf elalem ne der diye sineye cekiyorsa vicdanına bir baktırsın derim.
İnsan psikolojisi gercekten çok karmaşık. Uzman yardımı ile kendinizi daha fazla yıpratmadan bunları atlatabilirsiniz.
Mutluluğu en kısa zamanda bulmanızı diliyorum.

Ya Allah aşkına ewini almışsın arabanı almışsın çalışıyorsun daha ne istiyosun sen..

Adam seni ewet malesef ki takmıyor artık!!!!

Bak kendin söylüyosun gencecik yaşımda dul kaldım diye, gençsin madem ve bu günlerini geri getiremeyeceğinide bildiğin halde neden hala dışarıya atmıyorsun kendini...

Ben 26 yaşındayım bende dul kaldım ve 5 yaşında oğlum var..

Ne war yani dul kaldıysak ne yanii anlamış değilim...

O mutlu mu böyle sen de mutlu olucaksın...

Yeni aşklara yelken açmalısın...

Hayat dewam ediyor güzelim...

Tek sorununuzun geçmişe çok bağlı olmak, değişik kişilere yeniliklere cesaret edememek daha doğrusu kabuğunuza çekilmek olduğunu söyleyebilirim. Ben de yengeç burcuyum,aslında çok da enerjik olabiliyoruz sürekli değişken ruh halindeyiz,size tavsiyem böyle deli bir anınızda tatil planı yapmanız,kafanızı dostlarınızla dağıtmanız. Deli anınızda diyorum çünkü şuan içinize kapanıksınız, bu fikir hiç cazip gelmiyordur eminim. Bir de aileniz çok baskı yapıyormuş, boşanmak isteyen,ailesini tercih eden eski eşiniz, siz değilsiniz ki

Mrblar kendi kendime bir türlü sorunlarıma çözüm üretemiyorum ve bu konuda sizden öneri ve yardım rica ediyorum;
34 yaşındayım çalışıyorum ayaklarım yere sağlam basan disiplinli sistemli düzenli biriyim.Evlenmez derlerdi bana ama Birini çok sevdim ve evlendim.Nişanlılık süresince eşimin ailesinden kaynaklı özellikle annesinden dolayı sorunlarımız oldu hep ayrılalım dedik ama aramızdaki sevgi herdefasında ağır basıp yine birleştik ve evlendik.Evlendiğimizde de kavgalarımız bitmedi sebep hep annesi onun ailesi benim ailem gibi..Küstük barıştık ;hiç evimi terketmedim ama o hep eşyasını alıp evi terketti.Annesi hep boşan gel oğlum dedi o da her defasında ailemi tercih ediyorum dedi ve gitti.6 aylık evliliğimde parmağımla sayarım mutlu günlerimi galiba 20 günü geçmez.Yengeç burcuyum bundan mıdır bilmem duygusal hassas biriyim birini sevdim mi dünyanın merkezine koyuyorum çok sevdim bunu kelimelere dökemem.Tartıştığımızda bile ayağına gider ben barışırdım elinden tutar yine yanyana uyuyalım derdim.Ona sarılmadan dokunmadan gözlerine bakmadan geçmesin dakikalar derdim.O uyurken onu izlerdim.Son kavgalarımızda evde bağırır çağırırdı apartmanı inletirdi ayrılmak istediğini söyledi ailemi seçiyorum dedi ve gitti.Çok da ağır konuşmalar kavgalar koptu detaylara girip sizleri yormak istemiyorum.Davayı açtı dava 2 ay sonraya atıldı Dava günü mahkemede hiç konuşmadık gözgöze bile gelmedik ama ben yüzüne baktım nasıl diye kötüydü ama istediği oldu ve bitti tek celsede boşandık.Ailesinin istediği oldu ayırdılar kendisininde istediği oldu bitirdi bizi işte.

ben kadın başıma evimi aldım yeni bir düzen kurdum.evim var arabam var çok şükür bir işim var ama mutlu değilim.neden onu sürekli facenden takip ediyorum gizliden.neden canının yanmasını istiyor sonrada ona bişey olmasın mutlu olsun diyorum.benim hayallerimi mahvetti.bu genç yaşımda boşanmış bir kadın oldum.hiçbir erkeğe bakamıyorum.kapattım kendimi herşeye.mutsuzum.hep eskiyi hatırlıyorum.mutsuz olduğumu ailem görünce onlarlada tartışıyoruz.ara ara onu görüyorum kalbim cız ediyor.evli insanları sürekli gözlemliyorum içim burkuluyor.neden yanyana olmak varken ayrıyız diye.ömrümüzün en güzel günlerini gözyaşı akıtarak birbirimize uzaktan bakarak geçiriyoruz diyorum.nasıl mutlu olucam nasıl yeniden bir yaşam kurucam nasıl içimden onu söküp atıcam kendime kızıyorum hiç mi onur grur yok kızım sende diye sana neler neler yaptı ama yinede onu şu beynimden atamıyorum.insanlar kuşkuyla bakıyorum özelliklede erkeklere.o ise ailesinin yanında gününü gün ediyor.tatilini yaptı konserine maçına arkadaş gruplarıyla gezisinde laylaylom takılıyor.bense evimi aldım çizgimi bozmadım hayatımın kurallarını değiştirmedim.ne tatil yaptım ne gezi ev araştırma ev alma ev taşıma iş güç derken bu konuma geldim.boşanalı 7 ay oldu ve ben hala geçmişe bakıp geçmişi konuşuyorum.hergün söz veriyorum bakmıcam onunla ilgili hiçbirşeye canı cehenneme diyor ertesi sabah eski ben yine aynı.Ne yapmalıyım ben yeniden gülmek mutlu olmak istiyorum.Ailemle kavga etmek istemiyorum.Boşandığım için annem hala kabullenemedi.Çevreye rezil ettin bizi gibisinden hala suçlayıcı bakışlar konuşmalar.Beni anlamıyor :KK43:(((...herkese onu artık sevmiyorum diyorum ama ben seviyorum hala onu canımı yakan adamı hala seviyorum.Yüzünede bakılmıcak birisi ney bilmiyorum ben onda kitleniyorum.Ne yapmalıyım akıl verin lütfen kafayı yicem artık :KK43:(((..özür dilerim uzun olduğu için...

bence ilk yapacağınız şey güzel bir tatile çıkmak:KK66:

Yasadıklarınızın uzerinizde ağır etkiler yarattığı aşikar. Ancak hayatınıza boyle devam edemezsiniz, ayrılık acısından ziyade takıntı olmus bu.
Ne mutlu ki ayagı yere saglam basan bir hanımsınız, anneniz kusura bakmasın ama davayı acan karsı tarafmıs , ne yapacaktınız ayaklarına kapanıp yalvaracak mıydınız? hos siz acmıs olsanızda bir farkı yoktu. insan cocugunun mutsuz bir evlilik surmesini sırf elalem ne der diye sineye cekiyorsa vicdanına bir baktırsın derim.
İnsan psikolojisi gercekten çok karmaşık. Uzman yardımı ile kendinizi daha fazla yıpratmadan bunları atlatabilirsiniz.
Mutluluğu en kısa zamanda bulmanızı diliyorum.

onuda yaptım inanırmısınız tüm onurumu grurumu ayaklar altına alıp ayaklarına kapanıp özür diledim bu evden gitme diye.onun için neler neler yaptığımı anlatsam bana dersinizki erkeğe çok yüz verip tepene çıkarmışsın sen diye rahatlık battı kelimesi tam onun için yazılmıştır sanırım :( evimin çeyizimin eşyalarımın tadını hiç çıkaramadım hep gözyaşı döktüm.ailemden ev bile istedi :(...ailemin evine dönmeyi istemedim ne kadar kirada olucam deyip patronumda destek oldu arkandayız al evini dediler ve evimi aldım.erkek olarak onun yapamadığı cesarete sahibim birçok şeyde....çevre neder o görüşü ailemde çok var... işimden evime geldiğimde kapımı açınca hüzün çöküyor başkası evime gelince içi açılıyor çok zevkli senden kralı yok ye iç hayatına bak diyorlar.oysa benim istediğim eşim yanımda olsun bir bebeğim olsun idi...yan dairede oturan öğretmen çift yeni evli 10 günlük evliler daha.adam bir bağırıyor ağza alınmayacak küfürler hemde.pes dedim üniversite okumanında adamlıkla faydası yokmuş dedim eski günler geldi aklıma.çevremde arkadaşım yok :( ailem anlamıyor tartışıyoruz ve evime kapanıyorum.bende mi sorun var diyorum :(

Bunun burçla murçla alakası yok,kendine olan güvensizlikle alakası var.Karşındaki insanı olduğu yerden alıp başka bir yere koyuyorsun,hatalarıyla yüzleşmesi yerine pohpohluyorsun kendi küçücük yapıyorsun sonra da neden diyorsun.Bak boşanmayı bile isteyen o olmuş.Adam sağlam duramamış,anasının kuzusu olmuş,dengeyi sağlayamamış,eşyasını toplayıp çocuk oyuncağı gibi çıkıp çıkıp gitmiş sen hala onun gölgesinin peşndesin.Sen evini arabanı almışsın.Hala yaptıklarını küçümsüyor,onun kıytırık tatilini çok matah birşey sanıyorsun.Evli kalıp çocukta olunca değişeceğini mi sanıyordun.O zaman sen kurtulmak isterdin.Şu an çektiğin acı deve de kulak kalırdı.İki konsere gitti,tatil yaptı mutlu mesut diye ne sanıyorsun hayat hep böyle mi gidecek.Boşver güzelim bak yoluna.Evlenmekte hak boşanmakta.Kimseyi böyle şımartıp durma.İnsan hayata birkez geliyor.Seni insan yerine koymamaış,mutlu edememiş değer bilememiş insan için ne üzülüyorsun.Utanılacak birşeyde yapmadın ki rezil olasın.Kimseye kendinizi bu kadar bağımlı hale getirmeyin.Karşına düzgün bir insan çıkar,sen de o insana olması gerektiği gibi davranırsın.Ynai suçluysa suçunu affettimesini bilecek,ayağına gitmeyeceğin şımartmayacağın derece davranırsın evlenir mutlu olursun.

onuda yaptım inanırmısınız tüm onurumu grurumu ayaklar altına alıp ayaklarına kapanıp özür diledim bu evden gitme diye.onun için neler neler yaptığımı anlatsam bana dersinizki erkeğe çok yüz verip tepene çıkarmışsın sen diye rahatlık battı kelimesi tam onun için yazılmıştır sanırım :KK43: evimin çeyizimin eşyalarımın tadını hiç çıkaramadım hep gözyaşı döktüm.ailemden ev bile istedi :KK43:...ailemin evine dönmeyi istemedim ne kadar kirada olucam deyip patronumda destek oldu arkandayız al evini dediler ve evimi aldım.erkek olarak onun yapamadığı cesarete sahibim birçok şeyde....çevre neder o görüşü ailemde çok var... işimden evime geldiğimde kapımı açınca hüzün çöküyor başkası evime gelince içi açılıyor çok zevkli senden kralı yok ye iç hayatına bak diyorlar.oysa benim istediğim eşim yanımda olsun bir bebeğim olsun idi...yan dairede oturan öğretmen çift yeni evli 10 günlük evliler daha.adam bir bağırıyor ağza alınmayacak küfürler hemde.pes dedim üniversite okumanında adamlıkla faydası yokmuş dedim eski günler geldi aklıma.çevremde arkadaşım yok :KK43: ailem anlamıyor tartışıyoruz ve evime kapanıyorum.bende mi sorun var diyorum :KK43:
Eve kapanma lütfen. Arkadaşlar edin, gez toz... Alışverişini yap, yorulunca otur bir cafe de en sevdiğin şeyleri ye. Arada dostlarınla şehir dışına çık. Kurslara yazıl, yeni şeyler öğren. Kendine ait zengin bir dünyan olsun, bak o nasıl çıkacak hayatından.
O da ailesiyle otursun; senin, kendi evinin kıymetini bilmedi, yeniden bir evin küçük oğlu gibi odasına tıkılsın. Emin ol o da sandığın kadar mutlu değildir. Dışarıdan öyle gözüküyor sadece.
Sen kendi hayatına odaklan. Bu yılların geri gelmez.

Bance unutamamak değil o bitirdiği için kabullenimiyorsun.ondan hayır gelmezmiş zaten. Giden gitmstır bosveer. Ailene de sessiz kal. Zmnla kabllenir.

ne kadar güzel şeyler yazıyorsunuz.7 ay geçmiş ben hala ona bakıyorum.birleşmek zaten imkansız o kafa yapısında öyle bir aile olduğu sürece hayır yok zaten.ki zaten ailem silip atar beni onunla birleşirsem.zaten hep kullandı beni.annesinin egosu tavan yaptı ve yıktı geçti o da kukla gibi tamam deyip bitirdi.bendeki cesaretin milimi yok onda.bazen huzur bulmak için namaz kılıyorum ve dua ederken ailesine özellikle annesine ona kötü şeyler gelmesini canının yanmasını istiyorum.sonra bir bakıyorum gayet hepsi mutlu gezilerde herkes arkadaş sohbetlerinde.bir canı yanan ben ve benim ailem.çok tuhaf bir şey evleniyosun ve eşin pardon deyip ayrılıyor kalıyosun.namus kavramı vs hiçe sayılıyor.ama nedense onun kızkardeşi yada annesi yada değerli ailesi onların namusu çok dahadeğerli.eşim dediğin değer sunduğun adama bakıyosun ben bu adam için acı çektim kendimi küçük düşürdüm diyorum değmiceğini biliyorum.arkadaşlarım çevrem bile diyor çok afedersiniz tuv.kağıdı olsa alıp k...silmem diyorlar.bir sana bak bir de ona diyorlar.ama aklımda sürekli ismi dönüyor eski günleri hatırlayıp ağlıyorum kendi kendime konuşuyorum sanki karşımdaymış gibi.ailemden ev istedi sonradan da kıvırdı.onun yapamadığını yaptım belkide sırf ona inat bu kadar borcun altına girdim.zaten asla tekrar ailemin evine dönmem kirada da olsa otururdum.eski ev sahibine bu kıız evden çıkartıyomuusn çıkartmıyomusun diye sesini yükseltmiş.evsahibimde dünyatatlısı birisi kızım önüne bak demişti.şimdi geçmişimde sıkıştım.facene bakıyorum habire neyapmış diye.dün gece yine konsere gitmiş dünyevi hırslar peşind eolanlar size sesleniyorum çok şey kaçırıyorsunuz yazmış.hayatından memnun eğleniyor.sevdiği artiste kırmızı gül hediye ediyo bide foto çektiiryo.bakıyorum bunlar için mi yuva yıktın tabi kim ev geçindirecek kim kira borç ödeyecekti diyorum ben gibi salak varken.birde çok bilmiş annesi altınları onun hesabına bankaya koymayı teklif etti sonradanda oğlunun yanında yalanladı ben öyle bir şey demedim dedi.ben düğün takılarını evde tutmadığım annesine vermediğim için bu evliliği bitirdi.herkesede altıncı maddiyatçıymışım diye karaladılar.

kafamın içinde habire konuşuyorum susmuyor bu konuşmalar.geçen avmde karşılaştık 2 yabancı gibi bakıp yürüdük.tuhaf bir his mahremini paylaştığın insana yabancı olmak.dünd ekırmızı ışıkta bekliyoruz o karşıda ben diğer tarafta bakıştık sadece.bilmiyorum burnumun ucu titriyo gözlerim hep buğulu ben ne zaman atlatıcam.ne zaman nefret edicem.benim kadar canı yanmamış.ben eve kapanırken o dışarlarda.haksızlık bu haksızlık.psikiyatriste gitsem diyorum napıcak beni dinli,cek 2 sakinleştirici yazıp gönderecek diyorum.canımın yanması geçmicek :(.herkes şaka gibi diyo.türk filmi gibi hikayen diyorlar.8 ay nişanlı kal öl yan aşkından evlen habire annesi yüzünden kavga çıkart annemi seçiyorum deyip ceketini al git.herşeyid ebana bağışladığı için tazminat isteme diyo.patronum zaten dedi sen ondan gelecek meteliğe talim edecek birimisin boşver defet kurtul hayatına bak dedi.sonrada benim o evde tek başına bırakıp gitmeyi adamlığına sığdırmış marifetmiş gibi sürekli laflar söyleyip karalıyor.bir erkek bir kızı babasından evinden gelinliği ile çıkartıp ayrı bir eve getittiriyosa marifet bu değil ki sonun akadar arkasında durmaktadır marifet.ama o neyaptı annemi özlüyorum kardeşimi özlüyorum bu eve gelmek istemiyorum deyip durdu.sonrada ayrılıyorum naparsan yap dedi.marifetlik anasının evine dönmekti onun için anneside beni seçti diye egosu tavan yaptı.bense evimin hem erkeği hem kadıı oldum.sonrada aileminde desteğiyle evimi aldım şimdi bilmiyor ev falan aldığımı kendi dünyevi zevklerinin peşinde koşuyor açıklamasıda şu niye borca gireyimki yaşım olmuş 37 daha ne kadar ömrüm kaldı kimbilir o nedenle hayatımı yaşayım düşüncesinde.şimdi arkadaşlar benim bu salak beyinsiz aklıma dermişiniz lütfen; doğru olan o mu doğru olan ben miyim?doğru olan onun hayata bakışı yaklaşımı mı yoksa benimkisi mi? :(((( özür dilerim :(((((((((

Okurken kadar çok üzüldüm ki size, size değer vermeyen o adamı bu kadar çok sevmenize. Unutmaya çalışın, o annesi de şunu bilsin ki yuva yıkanın yuvası olmaz, anlamıyorum bunları yapan anneler babalar nasıl başlarını yastığa koyuyorlar. Nasıl hesap verecekler ALLAH a. Siz bol bol dua edin namazlarınızı da kılın huzur bulacak içiniz emin olun. Mutlu olmaya bakın hobiler edinin, en önemlisi dua, dua ederek ferahlayacaksınız. ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşallah bundan sonraki yaşantınız da mutlu olursunuz..

Merhaba deniz, hikayemiz hakikaten de cok benziyor. Sana denilecekleri zaten arkadaslar yukarida cok guzel soylemisler. Sen ne guzel ki en zor karari verip bosanmissin. Yani artik onun ferahlik! Ondan sacmasapan karaktersizliginden, birey olamamis o adamdan kurtuldun! Ben de cocuk istiyordum ama ne oldu? Bu adamdan baba olmazki diyorsun, olmaz cunku. Adam daha yetiskin olamamis ve hayat boyu olamayacak nasil babalik yapacakti? Herseyinize karisacak bir anne de yaninda. Haline sukret ben her gun ediyorum. Kiz arkadaslarimla tatile gittim bir guzel eglendik once. Sonra terapiye gidebilirsin cok faydasi oluyor. Neden ben boyle sagliksiz bir iliskideyim onu goruyorsun, neden boyle birini sevebiliyorum. Kendinle ve ailenle ilgili sevgisizlik oldugunu gordum ben. Mesafeli anne baba, kendine guven az ve sonuc yanlis kisiyi sevmem. Bir suru sey kesfedexeksin gitmelisin terapiye. Zaten ilac kullanmiyorsun sadece konusmak. Onun disinda yapmak istedigin kurslara git. Yeni insanlar tani arkadaslar edin. Onlarla da sosyalles. Isine konsantre ol, artik tek basimizayiz. Hos evli olsak da oyle, herkesin bir gun ayrilma ihtimali var, kadinin hep guclu olmasi calismasi gerek. Ailenin dediklerini bosver, sen yanlis birsry yapmadin. Kimse eziyete katlanmak zorunda degil. Boyle kendinle ilgilen, kendini guzellestir hem gorunusunu hem karakterini, niteliklerini parlat. Kendine guvenin artacak, arkadaslarinin sayisi artacak. Ve bir gun bir bakacaksin ben bu adami nasil sevmisim diyeceksin, ne diye o kadar uzulmusum ki diyeceksin ve sukredeceksin. Sonra da tekrar karsina baskalari cikacak... Bundan sonrasi hayirlisi olsun senin icin hiiiicc dert etme. Birkac ay gecsin bak cok cok iyi olacaksin. Ama evde oturup da uzulmek yok. Aktif ol. Evdeyken de kitap oku film izle. Bos durma. Hepsi gececek canim benim dert etme:)

34 yaşındasın , neden bu kadar kişiliği oturmamış , zayıf karakterli birini seçtin ki ? Bir erkeğin neyine aşık oluyorsunuz anlamıyorum annesinin eteğinden çıkamamış , maddi manevi zayıf birine şahsen saygı duymam saygı duymadığım birine aşık olmam basit gelir . Ben eşimin karakterine aşık oldum , duruşuna . Çevreye rezil etti ? Arkadaşım 2014 ekonomik özgürlüğü olan bir kadın boşanınca rezil olmuşmu oluyor ? Bu ne orta çağ zihniyeti ! Yaşamanız gereken bir üzülme süresi var bu 1 ayda sürebilir 6 ayda 10 yılda .. Herşey sizin özgüveninizde biter .

ben size uzun uzadıya yazmayacağım. bu durumu en kısa sürede bir psikolog yardımıyla çözebilirsiniz. kendinize sormanız gereken sorular, daha yürümeniz gereken yollar var. oturup onu takip etmekle hayatınızda hiçbir yol alamazsınız. kimse vazgeçilmez değil kendinizden başka. kesinlikle en kısa zamanda bir psikoloğa gidin ve kurtulun takıntınızdan.

Benim boşanma davam sürüyor. Ben hiç faceden takip etmiyorum. İnstagramı herkese açık diye arkadaşlarım söylüyor, bir kere şeytan dürtmüş deil:). Ama yolda filan karşılaşsam, sevgilisiyle görsem tepetaklak oluyorum. Geçiş dönemi canım geçecek;)

ne kadar güzel şeyler yazıyorsunuz.7 ay geçmiş ben hala ona bakıyorum.birleşmek zaten imkansız o kafa yapısında öyle bir aile olduğu sürece hayır yok zaten.ki zaten ailem silip atar beni onunla birleşirsem.zaten hep kullandı beni.annesinin egosu tavan yaptı ve yıktı geçti o da kukla gibi tamam deyip bitirdi.bendeki cesaretin milimi yok onda.bazen huzur bulmak için namaz kılıyorum ve dua ederken ailesine özellikle annesine ona kötü şeyler gelmesini canının yanmasını istiyorum.sonra bir bakıyorum gayet hepsi mutlu gezilerde herkes arkadaş sohbetlerinde.bir canı yanan ben ve benim ailem.çok tuhaf bir şey evleniyosun ve eşin pardon deyip ayrılıyor kalıyosun.namus kavramı vs hiçe sayılıyor.ama nedense onun kızkardeşi yada annesi yada değerli ailesi onların namusu çok dahadeğerli.eşim dediğin değer sunduğun adama bakıyosun ben bu adam için acı çektim kendimi küçük düşürdüm diyorum değmiceğini biliyorum.arkadaşlarım çevrem bile diyor çok afedersiniz tuv.kağıdı olsa alıp k...silmem diyorlar.bir sana bak bir de ona diyorlar.ama aklımda sürekli ismi dönüyor eski günleri hatırlayıp ağlıyorum kendi kendime konuşuyorum sanki karşımdaymış gibi.ailemden ev istedi sonradan da kıvırdı.onun yapamadığını yaptım belkide sırf ona inat bu kadar borcun altına girdim.zaten asla tekrar ailemin evine dönmem kirada da olsa otururdum.eski ev sahibine bu kıız evden çıkartıyomuusn çıkartmıyomusun diye sesini yükseltmiş.evsahibimde dünyatatlısı birisi kızım önüne bak demişti.şimdi geçmişimde sıkıştım.facene bakıyorum habire neyapmış diye.dün gece yine konsere gitmiş dünyevi hırslar peşind eolanlar size sesleniyorum çok şey kaçırıyorsunuz yazmış.hayatından memnun eğleniyor.sevdiği artiste kırmızı gül hediye ediyo bide foto çektiiryo.bakıyorum bunlar için mi yuva yıktın tabi kim ev geçindirecek kim kira borç ödeyecekti diyorum ben gibi salak varken.birde çok bilmiş annesi altınları onun hesabına bankaya koymayı teklif etti sonradanda oğlunun yanında yalanladı ben öyle bir şey demedim dedi.ben düğün takılarını evde tutmadığım annesine vermediğim için bu evliliği bitirdi.herkesede altıncı maddiyatçıymışım diye karaladılar.

kafamın içinde habire konuşuyorum susmuyor bu konuşmalar.geçen avmde karşılaştık 2 yabancı gibi bakıp yürüdük.tuhaf bir his mahremini paylaştığın insana yabancı olmak.dünd ekırmızı ışıkta bekliyoruz o karşıda ben diğer tarafta bakıştık sadece.bilmiyorum burnumun ucu titriyo gözlerim hep buğulu ben ne zaman atlatıcam.ne zaman nefret edicem.benim kadar canı yanmamış.ben eve kapanırken o dışarlarda.haksızlık bu haksızlık.psikiyatriste gitsem diyorum napıcak beni dinli,cek 2 sakinleştirici yazıp gönderecek diyorum.canımın yanması geçmicek :KK43:.herkes şaka gibi diyo.türk filmi gibi hikayen diyorlar.8 ay nişanlı kal öl yan aşkından evlen habire annesi yüzünden kavga çıkart annemi seçiyorum deyip ceketini al git.herşeyid ebana bağışladığı için tazminat isteme diyo.patronum zaten dedi sen ondan gelecek meteliğe talim edecek birimisin boşver defet kurtul hayatına bak dedi.sonrada benim o evde tek başına bırakıp gitmeyi adamlığına sığdırmış marifetmiş gibi sürekli laflar söyleyip karalıyor.bir erkek bir kızı babasından evinden gelinliği ile çıkartıp ayrı bir eve getittiriyosa marifet bu değil ki sonun akadar arkasında durmaktadır marifet.ama o neyaptı annemi özlüyorum kardeşimi özlüyorum bu eve gelmek istemiyorum deyip durdu.sonrada ayrılıyorum naparsan yap dedi.marifetlik anasının evine dönmekti onun için anneside beni seçti diye egosu tavan yaptı.bense evimin hem erkeği hem kadıı oldum.sonrada aileminde desteğiyle evimi aldım şimdi bilmiyor ev falan aldığımı kendi dünyevi zevklerinin peşinde koşuyor açıklamasıda şu niye borca gireyimki yaşım olmuş 37 daha ne kadar ömrüm kaldı kimbilir o nedenle hayatımı yaşayım düşüncesinde.şimdi arkadaşlar benim bu salak beyinsiz aklıma dermişiniz lütfen; doğru olan o mu doğru olan ben miyim?doğru olan onun hayata bakışı yaklaşımı mı yoksa benimkisi mi? :KK43:((( özür dilerim :KK43:((((((((
Sana bir şey söyleyeyim mi? Şuan mutlu ya, laf sokup geziyor ya , Sen onu tam unuttuğun anda o mutsuz olmaya başlayacak. Ben bir psikiyatrla görüştüm daha yeni(aslında ilaç yazsın diye gittim bebek emzirdiğim için gel seninle konuşalım dedi). İlahi adaletle ilgili gözümüzün önünde yaşanan bir iki örnek verdi vay bee dedim. Bizimki de aynı olacak merak etme;)

Hanimlar bugun olan bisey bu neydi simdi diyorum; ex esim musveddesi bugun babamin cep telefonu nu aradi ve dedigi aynen su " ben x.. 5 adet plak vardi bulamiyorum denizde mi kaldi cope mi atildi tek bunu sorucam demis babamda sorarim dedi kapatti.bana soyledi yok hic gormedim olsada zaten cope atardim aradan 7 ay gecmis bosanali ben onun esyalarini zaten mahkeme sonrasi dagittim gormek istemedigim icin koca evlilik yikilmis adam aylar donra plak pesone dusmus ve babamin cebini ariyor yuzsuzce.babam yokmus fiye arayacakti arama baba birak sunu dedim ve sms attim atarken yine ariyodu mesgule attim ve oyle bisey yoktu gormedim yazdim ve sustu.simdi hep dudunuyorim neydi bu simdi niye babami ariyo,neden aylar sonra salak bir plak icin ariyo heme 5 adetmis,neden babamin cep teli onda kayitli silmemis....kafamda hep sorular...ne yapmayi calismis olabilir bayram bahanesiyle babamin nabzini mi yokluyo diye dusunuyorum.beni aramiyoda neden babami ariyo?sizce nedir bu?

Back