- 6 Haziran 2020
- 121
- 65
- 18
- 29
- Konu Sahibi gizlilik123
-
o kadar cok belirti hemen hamile kalir kalmaz olmuyorMerhabalar hamilelik belirtilerimle ilgili bir yazı yazmıştım profilimde duruyor. Şimdi de birkaç gündür ateşim çıkıyor ve hafif çarpıntılarım oluyor midem bulanıyor ama kusturacak kadar değil başım dönüyor ara ara.birde kabızlık sorunum var. Sizce hamilelik belirtisi mi yoksa farklı bir rahatsızlık belirtisi mi ? İdrar tahlili yapmıştım ama negatif çıkmıştı zaten daha çok erkendi tekrardan yapmak istemiyorum negatif görünce üzülürüm diye. Kan tahlili içinde biraz beklemek istedim lütfen akıl verin
İnşallah hayırlısıylaCanım söylediklerin belirtiler hamilelik belirtileri ama hamile olup olmadığını anca kan testi yapsan anlarsın sadece belirtilerine bakıp hamilesin desem ümit olur yoksa üzülürsün inşallah vardır
Kişiden kişiye değişiklik göstermez mi ?o kadar cok belirti hemen hamile kalir kalmaz olmuyor
Adetiniz 10 gun gecikince kanda gorunmeye baslar.İnşallah hayırlısıylakan testi net olarak negatif ya da pozitif sonucu kaçıncı haftada verir ?
Ben adet geciktikten 2gun sonra yaptım hemen çıktı kişiden kişiye değişir bence,İnşallah hayırlısıylakan testi net olarak negatif ya da pozitif sonucu kaçıncı haftada verir ?
hmm bende 1 hafta daha bekleyip yaptırmayı düşünüyorum net olması için dayanmak çok zor amaBen adet geciktikten 2gun sonra yaptım hemen çıktı kişiden kişiye değişir bence,
ozellikle carpinti ilk haftalarda olmuyor psikolojik olarak hissediyor olabilirsiniz bazi belirtileri ancak bu hamile olmadiginiz anlamina gelmez tabiki umarim hamilesinizdir adet tarihi yakinsa kan verirseniz cikarKişiden kişiye değişiklik göstermez mi ?
Sadece evde eczaneden aldığım testi yaptımhangi testlerî yaptirdîn ?
Canım oyalan fazla düşünme etkilenmehmm bende 1 hafta daha bekleyip yaptırmayı düşünüyorum net olması için dayanmak çok zor ama
Umarımozellikle carpinti ilk haftalarda olmuyor psikolojik olarak hissediyor olabilirsiniz bazi belirtileri ancak bu hamile olmadiginiz anlamina gelmez tabiki umarim hamilesinizdir adet tarihi yakinsa kan verirseniz cikar
Mümkün değil kiCanım oyalan fazla düşünme etkilenme
Hmm adetim düzensiz ama 28 Mayıs gecesi akıntım olmuştu onu baz alarak hareket edersem Temmuz’un ilk haftaları yaptırayım o zaman testiAdetiniz 10 gun gecikince kanda gorunmeye baslar.
allah gonlunuze gore versin stres yapmayinUmarımadetlerim düzensiz olduğu için yakınmı bilmiyorım 28 Mayıs gecesi bi akıntım oldu asıl şüphelendiğim olay o oldu zaten 6 gün sürdü ama adet gibi değildi kahverengi akıntıydı pede bile doğru düzgün değmedi yalnızca silince geliyordu sümüğümsü bir kıvamı vardı
Öyle düşünme canım yaMümkün değil kiİyice psikolojik olarak alıştırdım kendimi
Amin hepimizin inşallahallah gonlunuze gore versin stres yapmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?