Tek derdimiz çocuğu korumak şuan Allah'tan kimse çocukların a bişi söylememiş de çoöupa gelip bişi demediler. Kıza nefes alacak alan bırakmadılar bırak sosyal hayatıUmarim arkadaslariniz eserleri ile mutlular. Yarin öbür gün kadin kendine birsey yapsa ne yapacaklar. Böyle hastaliklar büyük bir utancla beraber gelir. Kadinin normal sosyal hayatina geri dönme sansinin da icine ettiler resmen. Hirsizlik tabi kötü ama kadin kendi hasta oldugunun farkinda ve yardim aliyor. Görüsmek istemezsin anlarim, ama bu kadar yaymak en cok da o cocuga zarar verecek.
Tek derdimiz çocuğu korumak şuan Allah'tan kimse çocukların a bişi söylememiş de çoöupa gelip bişi demediler. Kıza nefes alacak alan bırakmadılar bırak sosyal hayatı
Biz evimizi çoçıklarımızı emanet ediyoduk ona o arkamızdan bizden bişiler çaldı dediler. Evet tamam bunu yapmış ama bu bu zamana kadar kötü bir insan olduğunu gösterir mi o kadar iyiliği dokunmuş hepimizeDemek ki o kişiler gerçek arkadaş değilmiş, düşene bir de onlar vurmuş.
Görüşmüyoruz zaten ben tepkilerinden sonra çok büyük hayal kırıklığı yaşafımSahsen o arkadas grup ile iletisimi keserdim. Bugün hasta bir insana böyle yapan, yarin size de yapar. Cocuk er gec duyacak. Millet gördügünüz gibi cenesini de tutamiyor
Tam olarak buArkadasınız rahatsız ve hırsızlık yapmıs bu durumunda yayılmasına çok güvendiginiz ağzı gevşek kadınlar neden olmus.Simdi siz hasta arkadasınızın yanındasınız diye size de tepkililer bu mu? O iki tiple munasebeti kesmelisiniz.Dostun eskisi makbuldur evet ama merhametsiz ve cahiliyle devam edilemez.
Kızlar merhaba. Biz 4lü çok iyi anlaştıpımıza inanan çoluk larımız 5yıldır beraber büyüdü aynı ilkokula gidiyorlar. Arkadaşımızdan biri son 4 5 aydır iyi değildi psikiyatriye gidiyodu sorduğum da panikle ilgili deyip geöiyodu. Ama iyi olmadığını hepimiz anlıyodrdul. Hiç yemek yiyemiyorum stresten mide bulantılatı istifalar ağlamalar derken benim yan binada bana geldi bir akşam ağlaya ağlaya son ıkı aydır izinsiz eşyalar aldım dedim kimden falan deyince diğer iki arkadaştan ve kendi ailesinin evinden almış. Sonra ben doktora kendim getirmeye mevzıyu da halledeceğiz falan derken kızlar anlamış durumu. Ardından ben kızlara anlattım bakın tedavı oluyo zarar neyse de katşılayacak evet görüşmeyin ama normal bir durum olmadıpını farkedip terapi lere ilaç tedavisine başlamiş diye anlattım anlaştık. Sabahına bunlar kızın eşinin işyerine gidip kızın babasını da çağırmışlar he var ne yok anlatmışlar. Ortalık döndü mü yangın yerine derken okula yaymışlar öğretmenler vs mahalle herkes duydu. Şimdi bırak evden çıımayı balkona çıkamıyo sadece doktor ve terapi lere gidip kaça kaça eve gırıyo. Şimdi ben onunla doktora terapiye gidiyorum diye de suçlandım. Ortalık paramparça oldu
Sizin suçlanma nedeniniz diğer arkadaşlarınızın bilmediği tüm detayları gidip onlara anlatmanız olabilir mi ? Ortak arkadaşlarınıza siz anlatmamış olsaydınız; belki de bu konu okula, mahalleye yayılmadan sessizce çözülecekti.Bununla suçlandım işte
Ben detay vermedim ki sadece orta yolu bulmak için sadece tedavi gördüğünü korumamız gereken bir çocuk var dedim. Ondan sonra tamam dediler görüşmeyiz dediler sabahına zararları karşılandı akşamına başladışar herkese söylemeye bu konuda gidip ben bişi yokken asla bişi söylemedim ki arkadaşım gidip benim çoçuğu için durumu idare etmemi istediSizin suçlanma nedeniniz diğer arkadaşlarınızın bilmediği tüm detayları gidip onlara anlatmanız olabilir mi ? Ortak arkadaşlarınıza siz anlatmamış olsaydınız; belki de bu konu okula, mahalleye yayılmadan sessizce çözülecekti.
Biraz karışık olmuş,konu sahibinin bir tanesi kleptomani(birşeyler çalarak rahatlamak,tatmin olmak) olan 3 arkadaşı varmış,psikolojisi bozuk olan arkadaşının hali tavrı tuhaf olduğu için konu sahibi endişelenip konuyu irdelemiş ve arkadaşı durumu olduğu gibi anlatmış,bu esnada diğer iki arkadaş konuyu anlayınca konu sahibide herşeyi anlatmak zorunda kalmış,bu iki çok bilmiş her haltı üzerine vazife sanan klasik hacana kadın da,rahatsız olan arkadaşın kocasının iş yerine gidip her haltı anlatıp,hem kocasını hemde hasta olan kadını yardımcı oluyoruz ayağına bir güzel rencide edip, yetmezmiş gibi bir de durumu bütün okula yaymışlar,konudan anladığımız bu iki kadın klasik hepimizin hayatında olan,yüzümüze gülüp düşünce tekme atmayla yetinmeyip üstüne çıkıp tepinen klasik kıskanç hacana evlerden ırak kendi eğitememiş tipler,hasta olan arkadaşlarıda iyice içine kapanıp daha beter bunalıma girmiş,o iki çok bilmiş şahıs, eğer arkadaşınız kendisine zarar verirse bu durumdan sorumlu olduklarını hatta ceza bile alabileceklerini biliyorlarmı acaba.Kızlar merhaba. Biz 4lü çok iyi anlaştıpımıza inanan çoluk larımız 5yıldır beraber büyüdü aynı ilkokula gidiyorlar. Arkadaşımızdan biri son 4 5 aydır iyi değildi psikiyatriye gidiyodu sorduğum da panikle ilgili deyip geöiyodu. Ama iyi olmadığını hepimiz anlıyodrdul. Hiç yemek yiyemiyorum stresten mide bulantılatı istifalar ağlamalar derken benim yan binada bana geldi bir akşam ağlaya ağlaya son ıkı aydır izinsiz eşyalar aldım dedim kimden falan deyince diğer iki arkadaştan ve kendi ailesinin evinden almış. Sonra ben doktora kendim getirmeye mevzıyu da halledeceğiz falan derken kızlar anlamış durumu. Ardından ben kızlara anlattım bakın tedavı oluyo zarar neyse de katşılayacak evet görüşmeyin ama normal bir durum olmadıpını farkedip terapi lere ilaç tedavisine başlamiş diye anlattım anlaştık. Sabahına bunlar kızın eşinin işyerine gidip kızın babasını da çağırmışlar he var ne yok anlatmışlar. Ortalık döndü mü yangın yerine derken okula yaymışlar öğretmenler vs mahalle herkes duydu. Şimdi bırak evden çıımayı balkona çıkamıyo sadece doktor ve terapi lere gidip kaça kaça eve gırıyo. Şimdi ben onunla doktora terapiye gidiyorum diye de suçlandım. Ortalık paramparça oldu
Benim tek derdim böyle olmamasıydıBen detay vermedim ki sadece orta yolu bulmak için sadece tedavi gördüğünü korumamız gereken bir çocuk var dedim. Ondan sonra tamam dediler görüşmeyiz dediler sabahına zararları karşılandı akşamına başladışar herkese söylemeye bu konuda gidip ben bişi yokken asla bişi söylemedim ki arkadaşım gidip benim çoçuğu için durumu idare etmemi istedi
Gözünü seveyim bir daha konu açacağın zaman haber ver de yardımcı olalım. Ney neydi, neyi nasıl nooldu diye diye okudum.Kızlar merhaba. Biz 4lü çok iyi anlaştıpımıza inanan çoluk larımız 5yıldır beraber büyüdü aynı ilkokula gidiyorlar. Arkadaşımızdan biri son 4 5 aydır iyi değildi psikiyatriye gidiyodu sorduğum da panikle ilgili deyip geöiyodu. Ama iyi olmadığını hepimiz anlıyodrdul. Hiç yemek yiyemiyorum stresten mide bulantılatı istifalar ağlamalar derken benim yan binada bana geldi bir akşam ağlaya ağlaya son ıkı aydır izinsiz eşyalar aldım dedim kimden falan deyince diğer iki arkadaştan ve kendi ailesinin evinden almış. Sonra ben doktora kendim getirmeye mevzıyu da halledeceğiz falan derken kızlar anlamış durumu. Ardından ben kızlara anlattım bakın tedavı oluyo zarar neyse de katşılayacak evet görüşmeyin ama normal bir durum olmadıpını farkedip terapi lere ilaç tedavisine başlamiş diye anlattım anlaştık. Sabahına bunlar kızın eşinin işyerine gidip kızın babasını da çağırmışlar he var ne yok anlatmışlar. Ortalık döndü mü yangın yerine derken okula yaymışlar öğretmenler vs mahalle herkes duydu. Şimdi bırak evden çıımayı balkona çıkamıyo sadece doktor ve terapi lere gidip kaça kaça eve gırıyo. Şimdi ben onunla doktora terapiye gidiyorum diye de suçlandım. Ortalık paramparça oldu
Çok zor toparlafık kaç defa acillerde sabahladık sinir krizleriyle inanın. Ben bilmiyodum ki böyle olur bem herşey olur ama bizim arkadaşşıpımız bunu halleder diye düşünüyorum. O kadar verdiğimiz emeklerin karşığı bu değildiBiraz karışık olmuş,konu sahibinin bir tanesi kleptomani(birşeyler çalarak rahatlamak,tatmin olmak) olan 3 arkadaşı varmış,psikolojisi bozuk olan arkadaşının hali tavrı tuhaf olduğu için konu sahibi endişelenip konuyu irdelemiş ve arkadaşı durumu olduğu gibi anlatmış,bu esnada diğer iki arkadaş konuyu anlayınca konu sahibide herşeyi anlatmak zorunda kalmış,bu iki çok bilmiş her haltı üzerine vazife sanan klasik hacana kadın da,rahatsız olan arkadaşın kocasının iş yerine gidip her haltı anlatıp,hem kocasını hemde hasta olan kadını yardımcı oluyoruz ayağına bir güzel rencide edip, yetmezmiş gibi bir de durumu bütün okula yaymışlar,konudan anladığımız bu iki kadın klasik hepimizin hayatında olan,yüzümüze gülüp düşünce tekme atmayla yetinmeyip üstüne çıkıp tepinen klasik kıskanç hacana evlerden ırak kendi eğitememiş tipler,hasta olan arkadaşlarıda iyice içine kapanıp daha beter bunalıma girmiş,o iki çok bilmiş şahıs, eğer arkadaşınız kendisine zarar verirse bu durumdan sorumlu olduklarını hatta ceza bile alabileceklerini biliyorlarmı acaba.
Ölüm hariç herşeyin çaresi var, tedavisini olsun belki başka bir ilçeye taşınırlar durumları da varmışİnan ki kendimi de suçladım bişi yapamadım durduramadım onları diye kız zaten kötüydü daha da bitti
Kusura bakmayın biraz karışık olmuş evet. Ama anlatamadığım şu onlar eşyalarını onun aldığını anlayıp dile bunu getirdikten sonra biz durumu mecburen açıklafık ki dediğimiz tedavi gördüğü ve korumamız gereken çoluk olduğuGözünü seveyim bir daha konu açacağın zaman haber ver de yardımcı olalım. Ney neydi, neyi nasıl nooldu diye diye okudum.
Terapiye giden destek alan birinin durumunu kocası da bilir babası da.
Ayrıca, madem okula ya da mahalleye yaymaya meyilli birileriydi ne demeye anlatırsın ki.
Siz müdahale etmeseniz belki herşey bir nebze olsun düzebilirdi ama, ortalığın içinden geçmişsiniz.
Ara tatili bekliyolar il dışına taşınacaklarÖlüm hariç herşeyin çaresi var, tedavisini olsun belki başka bir ilçeye taşınırlar durumları da varmış
Ben bu tip insanlara o kadar sinirleniyorumki,çok cahiller çok zavallılar,sırf dedikodu malzemesi çıktı,konu olsun diye belkide bir insanın hayatıyla oynuyorlar,bu nasıl bir vicdan böyle ya.Çok zor toparlafık kaç defa acillerde sabahladık sinir krizleriyle inanın. Ben bilmiyodum ki böyle olur bem herşey olur ama bizim arkadaşşıpımız bunu halleder diye düşünüyorum. O kadar verdiğimiz emeklerin karşığı bu değildi
Öncesinde başladı tedaviye mevzu ortaya çıkmadan yüzük toka kulaklık vsYalniz kleptomani degerli seyler calmaz.bu arkadas yuzuk muzuk calmis.
MEvzu ortaya cikinca mi doktora gitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?