• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akil verin bana

mercan345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
939
911
103
36
Iyi aksamlar kk uyeleri ben tup bebek tedavisi icin esime yardim etmek istiyorum universt mezunuyum kucuk ilcede oldugum icin is imkani kisitli. Sizlere sorum su evde oturup nasil para kazanabilirim yada hangi is daha önplanda pratik kolay yapabilrcegim biseyler önerin tek basima cok sklyorum biseyler yapmam lazim

Insallah canm iki defa yaptim olmadi artk calismam lazim diye dusundum ama is yok
hayırlısıyla inşallaholur benim ablamda bi tüp bebek 3 aşılama yaptırdı hiç biri tutmadı sonra kendi kendine hamile kaldı inşaallah seninde gerek kalmaz hemen hamile kalırsın

hayırlısıyla inşallaholur benim ablamda bi tüp bebek 3 aşılama yaptırdı hiç biri tutmadı sonra kendi kendine hamile kaldı inşaallah seninde gerek kalmaz hemen hamile kalırsın
Amin amin insallah canm 2.5 yil oldu hic bi sekilde olmadi rezervm az denildi rabbim isteyen herkese nasip etsin cok zor bi sinav

Evde kurabiye yapıp satabilirsin şeker hamurlu olanlardan bence bu aralar çok revaçta
İnsaallah bir an önce bebeğine kavusursun tatlımm

Insallah canm peki nerde satabilirim pastanelerd3 falan mi

Instagram üzerinden sayfa acip reklamlarini yapıyorlar özel siparişle zaten kişiye özel yapılıyor genelde doğum günlerine nisana falan. Böyle para kazanan tanıdıklarım var.
Bir başka tanıdığım da keçeden kapı süsü ve avon satisciligi yapıyor o da para kazanıyor bak. Bunları hep instagram üzerinden tanıtım yaparak yapıyorlar

Instagram üzerinden sayfa acip reklamlarini yapıyorlar özel siparişle zaten kişiye özel yapılıyor genelde doğum günlerine nisana falan. Böyle para kazanan tanıdıklarım var.
Bir başka tanıdığım da keçeden kapı süsü ve avon satisciligi yapıyor o da para kazanıyor bak. Bunları hep instagram üzerinden tanıtım yaparak yapıyorlar
20 bin nufuslu bi yer cevremde yok canm istagramda guvenilirmi

Oyle cikmazdayim ki canm her tataftan elim kolum bagli ya

İstersen kargoyla gidebilecek bir seye yonel kapı süsü de alanlar oluyormuş hem kargoda da bir şey olmaz ona

İstersen kargoyla gidebilecek bir seye yonel kapı süsü de alanlar oluyormuş hem kargoda da bir şey olmaz ona
Nette bulabilirmiyim nasil yapildigini bu bebek yapim8 var amigurumi onu becerebilirmiyim acaba para hersey yapyiriyor imsana

Nette bulabilirmiyim nasil yapildigini bu bebek yapim8 var amigurumi onu becerebilirmiyim acaba para hersey yapyiriyor imsana

Bence istersen her şeyi becerirsin bir araştır derim ben canım Allah kolaylık versin insaallah dualarim seninle

Amin canm saol bakacam bi kapi susu ne kadar olabilir fiyati

Bilmiyorum canım maliyetine göre karını belirleyip bir fiyat koyabilirsin ortama 20 tl.ye falan satıyorlar

Pasta börek yapıp satabilirsin
Yada süsleme işleri
Çocuk kapı doğum vs .

Back
X