Saç Rengi ve Saç Boyama Akıl istiyorummmmmm:(

tembelteneke

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
165
7
0
Ankara
Öncelikle herkese iyi geceler. :) Kafamı karıştıran bir konuyu sizlere danışmak istedim. CADIARZU Bundan 3 ay önce yurtdışına gittim, gitmeden saçlarımı boyattım, sorna saçlarımın rengi açıldı ve dipten kendi saçım gelmeye başladı, hoşuma gitmedi, siyah renk boya aldım saçlarımı boyadım (2 ay önce), kendi saç rengim koyu kahverengi, siyah renk aka aka koyu kahverengi oluyordu daha önce denemiştim, yine öyle olur diye düşündüm ama nasıl bir boyaysa akmadı gitti, vakit kıştı, rengim beyazdı siyah saç güzel duruyordu fakat şimdi yanmaya başladığım için, siyah saçla beraber esmer bir ten hiç ama hiç hoşuma gitmiyor:umursamaz: Haftaya cumartesi beni istemeye gelecekler, o yüzden şimdilik saçlarıma dokunmuyorum daha kötü olursa diye, fakat söz olayı bittikten sonra saçlarımı sarıya boyatmak istiyorum, sarı saç tenime yakışıyordu önceleri yakışırdı yani en azından:) Fakat 19'unda tatile gideceğiz... tatile gidince iyice yanacağım için tatile gitmeden önce ben saçlarımı boyatmak istiyorum fakat deniz ve güneş yıpratır da daha kötü gözükürse diye korkuyorum:bbo: ama tatili de siyah saç ve koyu bir tenle geçirmek istemiyorum... saçlarımı 3 numaraya vurdurup öyle mi gitsem dedim hem sağlıklı uzar hem deniz suyu zaten saç rengini açar, ama bu sefer de düğüne kadar uzamaz bu saçlar e ben ksıa saçlı gelin olmak istemiyorum:1no2: yani yazımdan da anlayacağınız üzere ben çok kararsızımmmmmmmmm, daha önce benim yaptığımı yapan oldu mu? Sizce ben ne yapmalıyım ühüüüüüüü senağlama verilen cevaplardan ötürü şimdiden herkese teşekkür ederim :1rolleyes::1hug:a.s.

Son düzenleme:
boya sılıcıyle saçındakı boyayı akıt. ardından çıkan renge göre uygun bir kumral tonuna boyat yazı o renkle geçirirsin . yaz sonu ıyı bır bakıma alıp daha sonrasında da bıkaç parça rofle attırabılırsın dugune yakın .bu işlemlerden farklı işlemler yaptırdıgın takdırde oldukça pişman olabılırsın saçının saglıgı ve rengi açısından.

Ben artık bıktım bu kumral tonlarından, ne zaman sarıya boyamaya yeltensem hem kumral olup çıkıyorum senağlama

küllümangonun dediği gibi yaparsan seçeneklerin artar en azından.kumrala boyatırsan zaten deniz suyu ve güneş yüzünden saçının rengi bi miktar daha açılıcak.tatilden döndüğünde de senin yerinde olsam balyaj yaptırırdım.güneşte açılmış gibi bal köpüğü veya sarı tonlarında bi balyaj çok doğal durucaktır.

hımm CADIARZU

bence deniz günes siyah sacını da acar sonucta üstüste boyanmış bi siyah sac değil
tatil döünüşnde de düşünebilirsin bnce renk değiştirmeyi..

saçlarını denize veya havuza sokmazsan ve plaja gitmeden önce güneşin zararlı etkilerini önleyecek bir saç kremi sürersen saçların yıpranmaz.... ama küllü mangonun dediği en mantıklısı gibi geldi bana canım....

o zaman hayatım boyama işlemini tatil dönüşüne sakla:)) ya da devamlı bakım yaparsan belki de deniz rengini açtırdığın saçlarının renginin oturmasına yardım eder... bakımlarla da desteklersen belki yıpranmaz o kadar. saçların kalın telliyse bence bişii olmaz.. ben de denize sokarım kafamı çünkü. röfleli çok kullandım yazları. bakımla bişiicik olmuyordu.... sadece yaz sonu kırıklarını aldırıyordum o kadar...

canım bende uzunca bır sure sıyah kullandım ve denızde kapkara oldugum zamanalrdada o kadar kotu durmadı, hem sıyah boya denız kum ve gunesın etkısıyle olusan yıpranıklıkları saklıyor yanı sıyah sacta yıpranıklar cok bellı olmuyor ama sarı yaptırıp denzıe gıdersen sacların kece gıbı olur bence dokunma tatıl donusune kadar dursun hem denızde sıyahta acılır, daha kolay sarıya donersın

Nasıl bir bakım uyguluyordunuz saçınıza? İnternette çok var aslında biliyorum ama daha kolay bir yöntem mi uyguluyordunuz diye merak ettim :)

CADIARZUbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…