Akıl İstiyorum...!

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.621
4.397
31
3 ay olmak üzere hastanede çalışıyorum.Ama hiç memnun değilim.Sirket personeliyim sirket asla personelini düşünmüyor.

Dün yasadigim olayı örnek vereyim.Hastanede yemek saatleri var.Kahvalti 06.00 08.00
Öğle Yemeği 12.00 14.00
Akşam Yemeği 17.30 19.00
Şimdi 3 Blok Yaklaşık 240 kişiye yemek dağıtımı yaptım.
Yemek saati bitiminde çöp alacağımı yarım saat bir saat içinde belirttim.Cop almazsanız hemşireler şikayet talebi aciyor.Mudurlerimiz bize kızıyor.Tutanak tutun yoksa biz size tutarız diyerekten ama o tutanakta ise yaramıyor.Moladayken başka işle uğraşırken çöp toplamaya gönderiyorlar.
Hasta yemeğini almadım refakatçi bağırınca refakatçinin aldım kadın delirdi doktora şikayet etmeler koridorda bagirmalar.Annesi kemoterapi alıyormuş.Bende vicdan yokmuymus.1 saat geçmiş yemek saati üzerinde hatta 1.5 saat

Yemekler soğuyor zaten ve hastaya soğuk yemek vermekte yasak.
Yani kimseye yaranamiyorsun.

Köklü bir kurumda çağrı merkezine başvurdum.Arkadaslarimi alıp.beni ise almadılar.Gerekce iskurda sigortam gozukmemesi gerekiyormus.Sizce istifa edip

Bir ay çalışmamak mantıklı mı ?

Memnun değilseniz , mutsuz olduğunuz bi yerde çalışmayın .

Hayat , bu stresi çekecek kadar uzun değil

Siz daha öncede konu açmıştınız yanlış hatırlamıyorsam işe girdiğiniz ilk zamanlar .bakın özellikle özel sektörde kimse mutlu mesut dört dörtlük memnuniyetle çalışmıyor şu zamanda. Mesleğiniz varmı nice üniversite mezunları sırf sigortam işlesin evde durmayım cebime para girsin diye ne işler yapıyorlar ki 2025 daha zor geçecek ekonomik bakımdan diyorlar mevcut düzene ayak uydurmaya bakın yapın işinizi ay sonunda köyün cebinize maaşınızı bitti gitti iş bulmadan sakın çıkmayın

Isiniz zor bir kurumda hastahanede ztn tepkisiz gunler bekleyemezsiniz insanlar uzgun zorda az cok o tepki olacak siz olmasaniz baskasina olacak Boyle dusunurseniz daha az yipranirsiniz isten ayrilmaniz mantikli degil ama risk sizin

Bana istifa et bir ay bekle diyorlar.Cunku diğer başvuracağım iskur'dan alım yapiyormus.Ve bir ay sigorta yatmamasi gerekiyormuş.

İstifa et ya ne çekeceksin onların kahrını.

Zor insanlarla ugrasmaktan yakiniyorsaniz call center da cok farkli olmaz sanirim ya. Ben calismadim ama duydugum kadari ile.

Bir ay çalışmazsanız sizi işe alacakları kesin mi ? ayrıca çağrı merkezi çalışanı olmak yaptığınız işten daha az stresli değil. Her sektörde, her işte zor insanlar zor kurallar var, iş bulmadan işinizi bırakmayın

Yarın bizzat görüşmeye gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…