- 21 Nisan 2023
- 78
- 90
-
- Konu Sahibi birdertlibasim
benim içimden geçen de o, ev sahibi kirada indirim yapacak muhtemelen depozitoda da yardımcı olacakmış. 4+1 olanın içi çok güzel asıl istediğim o ama açık mutfak zor olur diye düşünüyorum ben de. işte artı eksi hesabı yaparsak 4+1 çift teraslı daha geniş odaları ve iki daire var binada sadece. 5+1 olan hem kapalı mutfak hem ekonomik olarak daha mantıklı, ancak bir zaman sonra oğlu gelince çıkmamızı isterlerse çıkmak zorundayız. çok kararsız kaldım.Ben kapalı mutfak tercih ederdim, bütçeniz yetiyorsa 5+1
Allah başka dert vermesin.kızlar günaydın. terazi burcu olarak çok kararsız kaldığım bir konu için fikrinizi almak istiyorum. biz taşınmaya karar verdik babam istanbuldan yanımıza taşınacak birlikte yaşamaya başlayacağız. ev bulmamızı istedi bulduk da, bir tanesi 4+1 dubleks hepimiz çok beğendik. tek dezavantajı açık mutfak olması. diğeri de 5+1 dubleks o da güzel ve mutfağı kapalı. bir de ev sahibi 1,5-2 yıl sonra çıkmamızı isteyebilir bu evden o da kesin değil ama o da problem değil bizim için. kiraları aynı evlerin. neden bu kadar büyük tutuyorsunuz derseniz piyasa öyle saçma bir hal aldı ki 3+1ler de aynı fiyat. aynı paraya oda fazla olursa gelen giden için de avantaj öyle düşündük. artı olarak bu evlerin terası var. siz olsanız hangisini tutarsınız ben karar veremiyorum bir türlü. şimdiden teşekkürler
Nasıl 3+1 le 4+1 aynı fiyat oluyor kikızlar günaydın. terazi burcu olarak çok kararsız kaldığım bir konu için fikrinizi almak istiyorum. biz taşınmaya karar verdik babam istanbuldan yanımıza taşınacak birlikte yaşamaya başlayacağız. ev bulmamızı istedi bulduk da, bir tanesi 4+1 dubleks hepimiz çok beğendik. tek dezavantajı açık mutfak olması. diğeri de 5+1 dubleks o da güzel ve mutfağı kapalı. bir de ev sahibi 1,5-2 yıl sonra çıkmamızı isteyebilir bu evden o da kesin değil ama o da problem değil bizim için. kiraları aynı evlerin. neden bu kadar büyük tutuyorsunuz derseniz piyasa öyle saçma bir hal aldı ki 3+1ler de aynı fiyat. aynı paraya oda fazla olursa gelen giden için de avantaj öyle düşündük. artı olarak bu evlerin terası var. siz olsanız hangisini tutarsınız ben karar veremiyorum bir türlü. şimdiden teşekkürler
takıntıyla ne alakası var yıllarca oturacağım ev için tabiki oturup düşüneceğim artısını eksisini. sizi rahatsız ediyorsa cevaplamak zorunda değilsiniz. çok daha büyük dertlerim var umarım bu sizi mutlu eder.Allah başka dert vermesin.
Bence evden önce böyle basit şeyleri neden bukadar takıntı haline getirdiğinizi araştırmak için bi piskoloğa başvurun.
her gün girip bakıyorum yeni eklenen 3+1lerin %90ı 15 bin lira… biz 5+1i 13e tutacağız o da çarşıya biraz uzak diye muhtemelen. ben de anlamıyorum inanınNasıl 3+1 le 4+1 aynı fiyat oluyor ki
Ben yegenıme ev kiralama pesınde kostum 2+1 10 binse
3+1 14 bin oluyodu
Her an bizi çıkarıcak tedirginliğiyle yaşamak da zor olur diye tahmin ediyorum. Sanırım sıkıntının büyüklüğüne göre karar verirdim ben. Umarım en hayırlısı olur sizin içinbenim içimden geçen de o, ev sahibi kirada indirim yapacak muhtemelen depozitoda da yardımcı olacakmış. 4+1 olanın içi çok güzel asıl istediğim o ama açık mutfak zor olur diye düşünüyorum ben de. işte artı eksi hesabı yaparsak 4+1 çift teraslı daha geniş odaları ve iki daire var binada sadece. 5+1 olan hem kapalı mutfak hem ekonomik olarak daha mantıklı, ancak bir zaman sonra oğlu gelince çıkmamızı isterlerse çıkmak zorundayız. çok kararsız kaldım.
Açık mutfaktan korkmayın, 2 yıl açık mutfaklı bir evde yaşadık (üstelik bebekti o zaman kızımız) hiç sorun olmuyor. Benim en büyük endişem bütün evin yemek kokmasıydı ama iyi marka bir aspiratör varsa tek zerre yemek kokusu olmuyor.b4+1 olanın içi çok güzel asıl istediğim o ama açık mutfak zor olur diye düşünüyorum ben de. işte artı eksi hesabı yaparsak 4+1 çift teraslı daha geniş odaları ve iki daire var binada sadece.
işte orası tam muamma yani oğlu gelmeyebilir de. gelse de o eve yerleşmeyebilir kumar gibi bir iş yani iyice kafam karıştıHer an bizi çıkarıcak tedirginliğiyle yaşamak da zor olur diye tahmin ediyorum. Sanırım sıkıntının büyüklüğüne göre karar verirdim ben. Umarım en hayırlısı olur sizin için
biz de açık mutfaklı evde yaşadık sizin gibi bana da büyük sorun gibi gelmedi açıkçası. tabi kapalı mutfak daha rahat orası ayrı. açık mutfaklı evi ben çok istedim ama sanırım kirada indirim yapacakları için diğerini tutalım diyeceğim. yeni yılda zam yapacaklarını vs düşünürsek.Açık mutfaktan korkmayın, 2 yıl açık mutfaklı bir evde yaşadık (üstelik bebekti o zaman kızımız) hiç sorun olmuyor. Benim en büyük endişem bütün evin yemek kokmasıydı ama iyi marka bir aspiratör varsa tek zerre yemek kokusu olmuyor.