• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl Danısmak İstiyorum Şimdiden Tesekkurler:)

temmuz9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
19
1
86
İstanbul
Merhabalar,
Cok uzun süre olmuş buraya girmeyeli resmen kendimi burda degişik hissediyorum:)
26 yaşındayım İstanbulda yalnız yasıyorum muhendisim ve bır konuda kafam resmen karısık, kendıme kızıyorum ama oyle:) akıl danısmak ıstıyorum size
Sormaya da cekınıyorum aslında ama :) Guzel gıden bir ilişkim var 1.5 yıldır, evlılık asamasında degılız normal sevgılılık :) erkek arkadasımda 26 yasında ve gercekten cınsel hayatımla ılgılı kararlarımda, dıne saygım da bana saygısı sonsuz(erkek arkadasım dine inancı olmamasına ragmen), ben son zamanlarda evlılık oncesı cınsel ılıskı yasanmalı mı yasanmamalı mı bunu cok dusunuyorum, ıc anadaoluda kucuk bır sehırde buyudum ve bılıncaltım hep bunu yanlıs olarak goruyor fakat hayatıma bakıyorum, hayatımı kazanan ayakları uzerınde duran ve bu tur seyler yasamanın arkadslarım ıcın normal oldugunu savunan bırıyım ama söz konusu kendıme gelınce kafam hep olmalı mı olmamalı mı cevap bulamıyorum, erkek arkadasımla bırbırımızı sevıyoruz ama hep kendı tabularımla yasıyorum
Cok uzun oldu ve belkı anlatamadım ama sızın dusuncelerınız nedır bu konuda?
Cok tesekkurler sımdıden gercekten

Evlilik yada adı başka bişey farketmez. İnsan sevdiğiyle yaşamak ister cinselliği,aşk böyle bişey zaten. Sevdiğimle yaşamıyorsam ne anladım o işten.

Egerki evlilik düşünüyosan ve karşı taraftanda ısrar görmüyorsan bence acele etme düğününü bekle hem belki pişman olabilirsin. Çünkü daha önce yasamadigin deneyim kazanmadigin bi durum bu belkide ters giden şeyler olmasa bile pişmanlık duyarsın ve sırf bu yüzden erkek arkadaşına karşı soğursun yani kendi düşüncem bu benim

Hayat sizin hayatınız ;) kararlar ve sonuçları yaşayacak olanda sizsiniz. Biz ne desek boş...
Dini yönlere girersek tabi ki nikahsız ilişkiler zina sayılıyor islam dininde ve büyük günahlardan ama , sizde bilincindesiniz zaten.

Herkesin hayat tarzına saygı duyarım ama kimsenin de sonradan pişman olacağı bişeyi yapmasını istemem. Bende iç anadolunun küçük bi şerinde yetiştim ne demek istediğini çok iyi anlıyorum,
Hayat sizin hayatınız kararlarda sizin kararınız bu konuda fikir alınacak bi durum yok pişmanlık olmaz inş.

ilerde sorun yapmayacaksan kaldırabileceksen hayatını eksi yönde etkilemeyecekse karşındaki insanın tek amacı değilse düşün derim ben

Merhabalar,
Cok uzun süre olmuş buraya girmeyeli resmen kendimi burda degişik hissediyorum:)
26 yaşındayım İstanbulda yalnız yasıyorum muhendisim ve bır konuda kafam resmen karısık, kendıme kızıyorum ama oyle:) akıl danısmak ıstıyorum size
Sormaya da cekınıyorum aslında ama :) Guzel gıden bir ilişkim var 1.5 yıldır, evlılık asamasında degılız normal sevgılılık :) erkek arkadasımda 26 yasında ve gercekten cınsel hayatımla ılgılı kararlarımda, dıne saygım da bana saygısı sonsuz(erkek arkadasım dine inancı olmamasına ragmen), ben son zamanlarda evlılık oncesı cınsel ılıskı yasanmalı mı yasanmamalı mı bunu cok dusunuyorum, ıc anadaoluda kucuk bır sehırde buyudum ve bılıncaltım hep bunu yanlıs olarak goruyor fakat hayatıma bakıyorum, hayatımı kazanan ayakları uzerınde duran ve bu tur seyler yasamanın arkadslarım ıcın normal oldugunu savunan bırıyım ama söz konusu kendıme gelınce kafam hep olmalı mı olmamalı mı cevap bulamıyorum, erkek arkadasımla bırbırımızı sevıyoruz ama hep kendı tabularımla yasıyorum

Ben de 24 yaşındayım. Daha önce yıllarca süren bi ilişkim oldu, şimdi de kendimden biraz yaşça büyük bi sevgilim var. Ama cinsellik konusunda kafamda soru işaretleri olduğu için hiçbi zaman çok ileri gitmedim.

Cinsel ilişkiye girmek doğal bir şey ve evlilik dışı ilişki yaşaman seni kötü biri yapmaz, tabii ki din konusu Allah ile senin aranda, ona bi şey diyemem.

Ama sana tavsiyem, buraya bunu yazıyor ve kendine bu konuyla ilgili hep soru soruyorsan bence hazır değilsin. Yaşarsan da muhtemelen pişman olacaksın.

Amaan zaten kaç yaşımıza gelmişiz, az daha sık dişini evlenince yap, kafan rahat etsin :)

Seninki sosyal çevreye bağlı düşünce değişimleri o küçük şehre geri dön yine eskisi gibi düşünürsün ve pişman olursun ilişkiniz evliliğe ya da ayrılığa evrilmeli artık bence sonradan pişman olursun bir sonraki ilişkine 1 _0 yenik ve ezik başlarsın bu toplumda bekaret hala çok önemli

Merhabalar,

Pişman olmamak iÇin pişman edecek şeyler yapmamalı :/

Ben de 24 yaşındayım. Daha önce yıllarca süren bi ilişkim oldu, şimdi de kendimden biraz yaşça büyük bi sevgilim var. Ama cinsellik konusunda kafamda soru işaretleri olduğu için hiçbi zaman çok ileri gitmedim.

Cinsel ilişkiye girmek doğal bir şey ve evlilik dışı ilişki yaşaman seni kötü biri yapmaz, tabii ki din konusu Allah ile senin aranda, ona bi şey diyemem.

Ama sana tavsiyem, buraya bunu yazıyor ve kendine bu konuyla ilgili hep soru soruyorsan bence hazır değilsin. Yaşarsan da muhtemelen pişman olacaksın.

Amaan zaten kaç yaşımıza gelmişiz, az daha sık dişini evlenince yap, kafan rahat etsin :)

Kesinlikle hanımefendiye katılıyorum.... kendine bunu soruyorsan hazır değilsindir ve pişmanlık yaşarsın durup dururken kafana dert açma

Örnek veriym 1 ay önce sözlendim... benimde kafama ayni şey takılıydı... geçen hafta yüzükleri attik yapsaydım pişman olurdum

Bazen diyorum kimse babamın oğlu değil cok-da güvenmemek lazım :işsiz:

Merhabalar,
Bence sorunuza alacaginiz cevap karsinizdakinin dogrularina/dini inancina gore sekillenir. Ben olmamasindan yanayim. Evliligin büyüsüne inananlardanim. Ama tabi bu dusuncemde dini inancim buyuk etken, bunu da belirtmek isterim..

Back
X