• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl almaya ihtiyacım var

catlakvazo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
13
8
86
Hayırlı geceler arkadaşlar. 1 senelik nişanlıyım 2 ay sonra evlenicem. Nişanlım tanıdığım zamandan beri çok iyi çok düzgün kişiliği olan bir adam. Biz nişanlamadan önce farklı bir şehirde yaşıyordu ve orda görev yapıyordu. Daha sonra işini bırakıp benim yaşadığım şehirde kendine ait yer işletmeye başladı. Daha yeni açtığı için yoğun oluyor yoruluyor... ben böyle düşünüp üzülüyordum onun için ama bir baktım ki yanında çalışan garson bayanlarla içli dışlı olmuş. Bana vakit hiç ayırmamaya başladı. Bugün yanına gittiğimde bi baktım ki garson kıza gıcık mıcık laçka seslenişler. Çok sinir oldum zaten hep onlarla beni arayıp sorduğu yok. Demekki onlarla öyle bi mutlu ki beni unutmuş kızlara sarmış kafayı. Ona karşı çok kırıldım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Karmaşık anlattım kusura bakmayın kafam iyice doldu

Hayırlı geceler arkadaşlar. 1 senelik nişanlıyım 2 ay sonra evlenicem. Nişanlım tanıdığım zamandan beri çok iyi çok düzgün kişiliği olan bir adam. Biz nişanlamadan önce farklı bir şehirde yaşıyordu ve orda görev yapıyordu. Daha sonra işini bırakıp benim yaşadığım şehirde kendine ait yer işletmeye başladı. Daha yeni açtığı için yoğun oluyor yoruluyor... ben böyle düşünüp üzülüyordum onun için ama bir baktım ki yanında çalışan garson bayanlarla içli dışlı olmuş. Bana vakit hiç ayırmamaya başladı. Bugün yanına gittiğimde bi baktım ki garson kıza gıcık mıcık laçka seslenişler. Çok sinir oldum zaten hep onlarla beni arayıp sorduğu yok. Demekki onlarla öyle bi mutlu ki beni unutmuş kızlara sarmış kafayı. Ona karşı çok kırıldım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Karmaşık anlattım kusura bakmayın kafam iyice doldu
Evlenmeyin. Çok üzülürsünüz. Önce bi uyarın. Buna tepki verirse bilin ki kötü niyetli. Kabul ederse bilin ki iyi niyetli düsüncesizliginden yapiyor. Ama bence tepki verecek.

Evlenmeyin. Çok üzülürsünüz. Önce bi uyarın. Buna tepki verirse bilin ki kötü niyetli. Kabul ederse bilin ki iyi niyetli düsüncesizliginden yapiyor. Ama bence tepki verecek.
Özür dilerim anlamadım nasıl uyarabilirim ne diyebilirim doğru düzgün derdimi anlatabilmek için :/

Düşünemiyorum artık kaldıramıyorum olanı :KK43:

Ömür boyu onla mi ugrasacaksiniz bu kişilik meselesi gerçekten . Uyarıyla geçecek bir özellik değil adam cıvık belli ki . Bugün düzelir 2 sene sonra yada 2 ay sonra aynı tas aynı hamam .

Bir gün bile üzülmeye değmez şükredin erkenden görmüşsünüz ne olduğunu .

Bende sizinle aynı fikirdeyim ne olursa olsun zaman ayırabilirdi banada
Benim nişanlımdan önce bi ilişkim oldu. Adam öyle böyle yoğun değil, görüştüğümüzde beni tepelere çıkarır ama görüşmesek onun açısından sıkıntı olmazdı. Sitem edince sana öyle geliyor ben gerçekten çok yoğunum derdi ki hakikaten öyleydi. Sonra ben birgün artık yapamayacağımı söyledim, ki biz bu sırada aileleri tanıştırmayı falan düşünüyorduk. Peki sen bilirsin nasıl mutlu olacaksan öyle olsun yazmıştı. Nişanlımda çok yoğun mesela ama lavaboya giderken arar bazen iki dk sesini duyayım diye. İyi düşün canım hakkında hayırlısı olsun

Peki onunla bu kırgınlığı bu durumu konuştun mu ya da sadece trip mi attın

Bu durumu ciddi ciddi konuş ve onun tavrına çok dikkat et gerçekten üzülecek mi yoksa geçiştirmeye mi çalışacak

Ömür boyu onla mi ugrasacaksiniz bu kişilik meselesi gerçekten . Uyarıyla geçecek bir özellik değil adam cıvık belli ki . Bugün düzelir 2 sene sonra yada 2 ay sonra aynı tas aynı hamam .

Bir gün bile üzülmeye değmez şükredin erkenden görmüşsünüz ne olduğunu .
Doğru söylüyorsunuz ömür boyu üzülmektense başta üzüleyim. Değişmek gözüyle bakarsam daha çok beklerim

Özür dilerim anlamadım nasıl uyarabilirim ne diyebilirim doğru düzgün derdimi anlatabilmek için :/
Kızlarla samimiyetim beni rahatsız ediyor. Arana mesafe koyarsan mutlu olurum diyebilirsiniz. Büyük ihtimalle size sacmaliyorsun diyecektir. Bunu dedigi an bilin ki kızlarla samimi olmaktan gayet mutlu ve onun umrunda degilsiniz.

Doğru söylüyorsunuz ömür boyu üzülmektense başta üzüleyim. Değişmek gözüyle bakarsam daha çok beklerim

Üzgünüm ama öyle . Ben bu tarz adamların değişeceğine inanmıyorum . Hiç üzülmeyin kıymetinizi bilen birisi illa ki çıkacaktır .

Bide insan ne kadar yoğun olursa olsun sevdiğine onu önemli hissettirecek kadar vakit ayırabilir .

Hiç güvenemem böyle laçkalaşmış patronumu tiplere,elemanıyla yakın olabilir içten olabilir ama bir sınırı olmalı
Bu gidişle zaten o meslekte tutunamaz
Diğer konu personelden zaten saygı görmez
Bir diğer ve önemlisi elinde sevdiği kadını tutamaz
Zaten aklı iki karış havaya gitmiş
Bir tekmele de yerine gelsin

Bence tavrını net bir şekilde belli et çizgini göster, ona evlilik yolunda olduğunuzu hatırlat, durumun bi farkına varsın. Eğer çizgini net bir şekilde belli edersen hareketlerine çeki düzen verir

Valla ben bu sekilde dertli olanlara direk kurtul ondan yazıyorum. Bi insan yedisinde neyse yetmisinde de odur konussan seni ikna eder sonra ayni seyleri yapmaya devam eder bu boyledir burayi takip ediyosan sende görmüşsündür. Senin şu anlattigin evlilikte bosanma sebebi benim icin..

Back