• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aker pıercardın bubberıy eşarplar ve sıfır kol saatı

hasretimsi

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
1.016
11
318
$Fotoğraf2571.jpg$Fotoğraf2572.jpg$Fotoğraf2573.jpg$Fotoğraf2574.jpg$Fotoğraf2575.jpg$Fotoğraf2576.jpg$Fotoğraf2577.jpg$Fotoğraf2580.jpg$Fotoğraf2583.jpg

Merhaba
Saat orjinalmi,orjinalse faturası varmı?

Daniel klein markasının sahte saatini şahsen hiç görmedim kaldı ki bu marka zaten cok pahali markaların saatlerini kopyalayıp kreasyon oluşturuyor bunun da kopyası olacak degil herhalde :)

Daniel klein markasının sahte saatini şahsen hiç görmedim kaldı ki bu marka zaten cok pahali markaların saatlerini kopyalayıp kreasyon oluşturuyor bunun da kopyası olacak degil herhalde :)

Burada Siyahi vatandaşlar satıyorlar ellerinde James Bond çantalarıyla..Üstelik üstlerinde etiketleri var orjinaliyle birebir..
Ama sorsan faturası yok,garanti belgesi yok...Seninkide onlardanmı değilmi diye sordum?
Gittigidiyorda şu anda 55-60 tl ye satılıyor açıp bakabilirsin...:34:

cnm orjinal faturası garantısı herşeyı mevcut

Teşekkür ederim canım,fiyat öğrenebilirmiyim...
İlgileniyorum saatle,fakat şu ara başka bikaç tane daha üstünde durduğum saat var..
Olumlu olursam mutlaka dönerim,hayırlı satışlar:16:

Burada Siyahi vatandaşlar satıyorlar ellerinde James Bond çantalarıyla..Üstelik üstlerinde etiketleri var orjinaliyle birebir..
Ama sorsan faturası yok,garanti belgesi yok...Seninkide onlardanmı değilmi diye sordum?
Gittigidiyorda şu anda 55-60 tl ye satılıyor açıp bakabilirsin...:34:

80 tl tek fıyat bendekı

Back