- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Sonuçlarını bizimle de paylaşın lütfenBende yakında çektiricem canım
Tamam canımSonuçlarını bizimle de paylaşın lütfen
Merhaba cekim yaptırdınız mı son günlerde hep aklımda baya baya psikolojim bozulduTamam canım
Yok canım gidemedim..biraz korkudan dolayı..gidicem ama zamanını bilemiyorum..bak psikolojini sakın bozma eğer daha önce ağır grip bronşit falan atlatmışsan da olurmuşMerhaba cekim yaptırdınız mı son günlerde hep aklımda baya baya psikolojim bozuldu
3 ay dolmasını bekliyorum
Evet konu başlığında da belirttiğim gibi kızlar dün tomografiye girdim deli gibi öksürüyorum nezleyim kovid değilim sonucum negatif (pcr testim)
Ama tomografide 5 mm nodül çıktı doktorum söyledi..yaşayan var mı böyle bişey?hemen tedaviye başladı antibiyotik kullanıyorum ama kanser olmaktanda herkes gibi korkuyorum..dünden beri ben ben değilim
(Sağlık kategorisine açtım konu ama oraya kimse bakmıyor..bu yüzden buraya da açıyorum)
MerEvet konu başlığında da belirttiğim gibi kızlar dün tomografiye girdim deli gibi öksürüyorum nezleyim kovid değilim sonucum negatif (pcr testim)
Ama tomografide 5 mm nodül çıktı doktorum söyledi..yaşayan var mı böyle bişey?hemen tedaviye başladı antibiyotik kullanıyorum ama kanser olmaktanda herkes gibi korkuyorum..dünden beri ben ben değilim
(Sağlık kategorisine açtım konu ama oraya kimse bakmıyor..bu yüzden buraya da açıyorum)
Evet konu başlığında da belirttiğim gibi kızlar dün tomografiye girdim deli gibi öksürüyorum nezleyim kovid değilim sonucum negatif (pcr testim)
(Sağlık kategorisine açtım konu ama oraya kimse bakmıyor..bu yüzden buraya da açıyo
Korkma canım doktorunun dediklerini yap kontrollerini aksatmamerhaba cnm benimde bt şöyle;
Sağ hemitoraksta fissür düzeyinde 3mm boyutunda nodüler dansite izlenmektedir
Sol hemitoraksta alt lob posterobazalde subplevral alanda 1-2 adet milimetrik nodüler dansite izlenmektedir. Yani akciğer zarımın sıvı bölümünde yeni yeni oluşuyor diğer tarafta 3mm var bende korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?