- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Yarın bi doktora daha gideceğimGidicem yakın zamanda canım baktırmam gerek her 6 ayda 1 baktırmam gerek
Senin doktorun ne diyor
Bilmiyorum ama hani birkaç ayda bir olmak üzere çağırıp bakılması gerekiyor diye biliyorum canımTeşekkür ederim sağol,hep aklımda 2 sene kaldı belkide mm olarak düşündü onuda.
Doğrudur belkide o kısımı kaçırdım o anda.Bilmiyorum ama hani birkaç ayda bir olmak üzere çağırıp bakılması gerekiyor diye biliyorum canım
Ben aslında alerji öksürük İçin gitmiştim ciğerlerimi dinlediği gibi tomografi hemen çekilmesi gerek demişti doktorum yine gidicem çok geçmiş olsun sana daYarın bi doktora daha gideceğim
Belki biraz rahatlatır diye
Nodul şekline göre doktorlar anlayabiliryormuş
3 ay sonra çektireceğim
6 Ay bile uzun geliyor
Sizin 2 ay sonra çektirin isterseniz
Sen bence müsait bir zamanda gidip baktır canım Çok geçmiş olsun hepimizeDoğrudur belkide o kısımı kaçırdım o anda.
Yeni bakıldı zaten 3 hafta sonrada sigara bölümünde randevum olacakSen bence müsait bir zamanda gidip baktır canım Çok geçmiş olsun hepimize
Hiç kullanmadım sigara..zaten sizde bırakıcaksınız sanırım en güzeliYeni bakıldı zaten 3 hafta sonrada sigara bölümünde randevum olacak
2 ay kadar bıraktım 3 hafta önce 1-2 derken gene başladım.Hiç kullanmadım sigara..zaten sizde bırakıcaksınız sanırım en güzeli
Rabbim şifalar versin inşallah...Teyzemin tiroidinde nodül vardı kanserliydi alındı dedem omurilik kanserinden ölmüş öyle yani 36 yaşındayım
İçmeyin kendinizin sağlığını bozuyorsunuz sevdiklerinizi düşünün2 ay kadar bıraktım 3 hafta önce 1-2 derken gene başladım.
İnşallah bu noduller kaybolur giderSen bence müsait bir zamanda gidip baktır canım Çok geçmiş olsun hepimize
İnşallah canım küçülür gider biter hepimizinİnşallah bu noduller kaybolur gider
Beni baya etkiledi moralim bozuk
Sabah 9 da randevum var bi Prof dan Bilgi olacağım burada da paylaşırım inşallah iyi haberleriİnşallah canım küçülür gider biter hepimizin
Beklemedeyim canım hayırlı haberlerini bekliyorumSabah 9 da randevum var bi Prof dan Bilgi olacağım burada da paylaşırım inşallah iyi haberleri
Sabah 7 de yollara düştük eşimle kızımlaBeklemedeyim canım hayırlı haberlerini bekliyorum
Ne dedi doktor canımSabah 7 de yollara düştük eşimle kızımla
İnşallah
Doktor baya iyi ilgiliydi korkulacak bi sey olmadığınıNe dedi doktor canım
Çok sevindimDoktor baya iyi ilgiliydi korkulacak bi sey olmadığını
Takip altında olmam gerektiğini söyledi
3 ay sonra tekrar çekim olacak
Bende yakında çektiricem canımTemmuzun başında tekrar tomografi yapılacak
Hayırlısıyla 3 ay geçse de hemen çektirsem
Sizde çektiririn aklınızdan çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?