Çok teşekkür ederim..belli etmemeye çalışıyorum ama moral olarak iyi değilimÇok geçmiş olsun. Aklınızdan çıkartın lütfen inşallah hiç bişey olmıycak
Teyzemin tiroidinde nodül vardı kanserliydi alındı dedem omurilik kanserinden ölmüş öyle yani 36 yaşındayımYaş kaç ailede sülalede kanser hastası var mı?
Genel olarak 1 cm den küçük nodüllerin kanser olma olasılığı daha azdır, ancak 4-5 mm lik bir nodülde bile kanser çok nadir de olsa olabilir.
Çok sağol bebeğim sanada geçmiş olsun..deli gibi öksürüyorum ve bu her yıl bu zamanlar başlıyor bende..doktor da şüpheli dedi korkuyorumKuzum ben 10 yıl önce zatürre atlattım gecen sene bende de çıktı ama doktor sene de 1 takip edilsin dedi leke de olabilir dedi 2 doktora gittim ciddi değil dediler küçükmüydu neydi bilmiyorum ama kaldı öyle şimdi de gebelik var gebelik bitsin bende görüncem bir çok çok geçmiş olsun ya
Kesin birşey söylemek için erken bazen o nodüller iyi huylu olabiliyor bazen baloncuk olabiliyor..Teyzemin tiroidinde nodül vardı kanserliydi alındı dedem omurilik kanserinden ölmüş öyle yani 36 yaşındayım
Şuanda soğuk algınlığı geçiriyoruz hatta çok öksürdüğüm için direk pcr testi yaptırdım korktuğun İçin negatif çıktı sonucum..büyüyüp büyümediğine bakıcak doktorum çok teşekkür ederimbildiğim kadarıyla ağır bir soğuk algınlığı geçirdiyseniz geçmişte olabilşyormuş . Hatta yıllarca nodülü olup farkına varmayan bile oluyormuş .
Çok geçmiş olsun babanıza da..çok teşekkür ederim inşallah kötü değildirBabamda da yıllardan beri var ama çok şükür kötü huylu değil. Hemen kötüye yormayın lütfen. Geçmiş olsun
Ayy inşallah gerçekten ne yapacağımı şaşırdım bi korku sardı..çok teşekkür ederimKesin birşey söylemek için erken bazen o nodüller iyi huylu olabiliyor bazen baloncuk olabiliyor..
Başınız sağolsun anneciğinizin mekanı cennet olsun..pozitif düşünmeye çalışıyorum tabi korku daha ağır basıyor..çok teşekkür ederimRahmetli annemde vardı bir çok sayı da nodül, sayısı çok olduğu ve çoğaldığı için parça almışlardı sonucu temiz çıktı o zamanlar. Parça alındıktan 4-5 ay sonra kalp krizinden vefat etti. Sebebi nodüller değillerdi. İçinizi ferah tutun inşallah kötü huylu değildir en önemlisi psikolojinizi sağlam tutun pozitif düşünün. Çok çok geçmiş olsun
Kendine dikkat etmen gerek kuzum ama moralde çok önemli kolay değil insana düşüncesi bile ağır geliyor ama iyi huylu da olabilir bence farklı doktorlara da görün bide araştırma hastanesine git of ya çok üzgünüm iyi olacak inşallah canımÇok sağol bebeğim sanada geçmiş olsun..deli gibi öksürüyorum ve bu her yıl bu zamanlar başlıyor bende..doktor da şüpheli dedi korkuyorum
Her doktor başka bişey çıkartıyor ya kuzum..yani gitsek bi dert gitmesek ayrı bi dert..artık başka doktora daha gitmek istemiyorum daha başka sorunlar çıkacak diye..dua eder misin kuzum benim için..hamilelerin duaları kabul oluyor çünkü..Kendine dikkat etmen gerek kuzum ama moralde çok önemli kolay değil insana düşüncesi bile ağır geliyor ama iyi huylu da olabilir bence farklı doktorlara da görün bide araştırma hastanesine git of ya çok üzgünüm iyi olacak inşallah canım
Tabiki de ederim kuzum allahım sen şifa ver inşallahHer doktor başka bişey çıkartıyor ya kuzum..yani gitsek bi dert gitmesek ayrı bi dert..artık başka doktora daha gitmek istemiyorum daha başka sorunlar çıkacak diye..dua eder misin kuzum benim için..hamilelerin duaları kabul oluyor çünkü..
Doğum yaptığın gibi doktoruna sor ve git bebeğim ihmal etmeTabiki de ederim kuzum allahım sen şifa ver inşallahiçini ferah tut ne iyi gelir bak araştır Allah yardımcımız olsun bende gidicem daha Allah büyük kuzum
İyi olmaya çalışın lütfen. Moraliniz yüksek oldukça iyileşmenizde hızlı olucakÇok teşekkür ederim..belli etmemeye çalışıyorum ama moral olarak iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?