• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akciğer filmi çocuk

esra _

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
8
1
1
26
Çocuğum hasta hastanede yatış yapıldı akciğer filmi çekildi daha doktor bakmadı anlayan var mı acaba

Eklentiler

• 1000089576.png
    1000089576.png
    288,2 KB · Görüntüleme: 74
Çocuğum hasta hastanede yatış yapıldı akciğer filmi çekildi daha doktor bakmadı anlayan var mı acaba
Çok geçmiş olsun sol tarafında pnömoni var gibi o sisli dumanlı olan bölge. Benimde oğlum öyle çarşamba günü hastanedeydik acilde hava vs verildi yatış yapılscaktı ama babası doktor evde tedavi veriyor dün bir daha kontrole gittik aynı tedavi devam pazartesi bida gidicez.
Şikayetlerimiz Balgamlı öksürük beslenme reddi. Ateşimiz geçti. Antibiyotik kullanıyoruz ayrıca 3 saatte bir hava veriyorum. Sizde de beslenme reddi var mı?
Bir şekilde yedirsem bile öksürüp kusuyor balgamı var. Şuan 12 ay 1 haftalık.

Çok geçmiş olsun sol tarafında pnömoni var gibi o sisli dumanlı olan bölge. Benimde oğlum öyle çarşamba günü hastanedeydik acilde hava vs verildi yatış yapılscaktı ama babası doktor evde tedavi veriyor dün bir daha kontrole gittik aynı tedavi devam pazartesi bida gidicez.
Şikayetlerimiz Balgamlı öksürük beslenme reddi. Ateşimiz geçti. Antibiyotik kullanıyoruz ayrıca 3 saatte bir hava veriyorum. Sizde de beslenme reddi var mı?
Evet beslenme reddi var 3 gündür hastadeyiz serum hep elisinde her gün buhar veriliyor antibiyotik veriliyor

Pnömoni nedir peki

bizim oğlan da zatürre olmuştu, nasıl bu raddeye kadar ilerleyebilir diye çok dövünmüştüm, keşke anne veya baba doktor olsaydık başımıza gelmezdi diye düşünmüştüm. demek ki olacağı varsa bir şekilde oluyormuş.

evladınız için çok üzüldüm inşaallah en kısa zamanda toparlar kuzucuk.

bizim oğlan da zatürre olmuştu, nasıl bu raddeye kadar ilerleyebilir diye çok dövünmüştüm, keşke anne veya baba doktor olsaydık başımıza gelmezdi diye düşünmüştüm. demek ki olacağı varsa bir şekilde oluyormuş.

evladınız için çok üzüldüm inşaallah en kısa zamanda toparlar kuzucuk.
Çok teşekkür ederim. İnanın zatürre 1 günde oluyor. 1 hafta önce doktordaydık hiçbir şeyi yok dedi sonra bianda ateşlendi az öksürüyodu aslında bi götürdüm direk zatürre dedi. İnşallah toparlayacak ama bu beslenememesi beni mahvediyor. İyileştikçe düzelir mi sizde de böyle olmuş muydu?
Mama bile çok az içiyor. Zorlamim yemesin diyorum ama tüm gün aç:(
Birde artık tepki oluştu kaşığı gördüğü an kendini öksürtüyo

Çok teşekkür ederim. İnanın zatürre 1 günde oluyor. 1 hafta önce doktordaydık hiçbir şeyi yok dedi sonra bianda ateşlendi az öksürüyodu aslında bi götürdüm direk zatürre dedi. İnşallah toparlayacak ama bu beslenememesi beni mahvediyor. İyileştikçe düzelir mi sizde de böyle olmuş muydu?
Mama bile çok az içiyor. Zorlamim yemesin diyorum ama tüm gün aç:KK43:
Birde artık tepki oluştu kaşığı gördüğü an kendini öksürtüyo
bizimki bir günde olmadı ama doktora da gittiği halde oldu :(

sizi endişe ettirmek istemem, eşiniz daha iyi bilir belki ama biz hastanede iken sürekli beslenmesini soruyorlardı (5.5 yaşında). bizimki fena değildi yiyordu ama yemeyen başka hastaya besleyici serum vermişlerdi. toparlanması için çok gerekli yeterli beslenmesi diyorlar. hatta çocuk uzmanlığı yapan arkadaşım çok geyiğini yapıyor bunun. evde takabiliyorsanız biraz serum desteği yapabilirsiniz

bizimki bir günde olmadı ama doktora da gittiği halde oldu :KK43:

sizi endişe ettirmek istemem, eşiniz daha iyi bilir belki ama biz hastanede iken sürekli beslenmesini soruyorlardı (5.5 yaşında). bizimki fena değildi yiyordu ama yemeyen başka hastaya besleyici serum vermişlerdi. toparlanması için çok gerekli yeterli beslenmesi diyorlar. hatta çocuk uzmanlığı yapan arkadaşım çok geyiğini yapıyor bunun. evde takabiliyorsanız biraz serum desteği yapabilirsiniz
Kontrolde tekrar devam ediyor olursa söylicem gerekirse yatırın diye. Sıvı alıyor onda sorun yok ama yemek yemek asla istemiyor:( biraz yoğurt yarım muz birazda mama verebiliyorum sadec:(

Allah şifa versin inşallah emiyor mu? Beslenememesi çok zorluyor insanı ama yatışınız yapıldıysa daha çabuk toparlarsınız diye düşünüyorum.
Anne sütü almıyor şimdi biraz yemeğini yiyor daha iyi biraz bu 3 gündür hastandeyiz yatış yapıldı bugün sorun çıkmazsa taburcu edecek doktor bizi evde tedaviye devam edecez

Anne sütü almıyor şimdi biraz yemeğini yiyor daha iyi biraz bu 3 gündür hastandeyiz yatış yapıldı bugün sorun çıkmazsa taburcu edecek doktor bizi evde tedaviye devam edecez
Çok çok geçmiş olsun antibiyotiği damardan verince daha hızlı etki ediyor tabii. Biz ağızdan alıyoruz bugün 3. Gün ciğerleri daha iyi olsada beslenme reddi devam öksürük ve balgamı hala var:(

Çok çok geçmiş olsun antibiyotiği damardan verince daha hızlı etki ediyor tabii. Biz ağızdan alıyoruz bugün 3. Gün ciğerleri daha iyi olsada beslenme reddi devam öksürük ve balgamı hala var:KK43:
Teşekkürler sizede çok geçmiş olsun bizde öksürük önce yoktu şimdi yeni başladı öksürük antibiyotik damardan verildi 2 gün sonra doktor şurup olarak ağızdan vermeye başladı

Teşekkürler sizede çok geçmiş olsun bizde öksürük önce yoktu şimdi yeni başladı öksürük antibiyotik damardan verildi 2 gün sonra doktor şurup olarak ağızdan vermeye başladı
İnşallah benim oğlumda birazcık yemeye başlar artık:( allah şifa versin tüm yavrulara

Back