Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun sol tarafında pnömoni var gibi o sisli dumanlı olan bölge. Benimde oğlum öyle çarşamba günü hastanedeydik acilde hava vs verildi yatış yapılscaktı ama babası doktor evde tedavi veriyor dün bir daha kontrole gittik aynı tedavi devam pazartesi bida gidicez.Çocuğum hasta hastanede yatış yapıldı akciğer filmi çekildi daha doktor bakmadı anlayan var mı acaba
Evet beslenme reddi var 3 gündür hastadeyiz serum hep elisinde her gün buhar veriliyor antibiyotik veriliyorÇok geçmiş olsun sol tarafında pnömoni var gibi o sisli dumanlı olan bölge. Benimde oğlum öyle çarşamba günü hastanedeydik acilde hava vs verildi yatış yapılscaktı ama babası doktor evde tedavi veriyor dün bir daha kontrole gittik aynı tedavi devam pazartesi bida gidicez.
Şikayetlerimiz Balgamlı öksürük beslenme reddi. Ateşimiz geçti. Antibiyotik kullanıyoruz ayrıca 3 saatte bir hava veriyorum. Sizde de beslenme reddi var mı?
Bir şekilde yedirsem bile öksürüp kusuyor balgamı var. Şuan 12 ay 1 haftalık.
Evet beslenme reddi var 3 gündür hastadeyiz serum hep elisinde her gün buhar veriliyor antibiyotik veriliyor o dediğiniz pnömoni nedir peki
Pnömoni nedir pekiÇok geçmiş olsun sol tarafında pnömoni var gibi o sisli dumanlı olan bölge. Benimde oğlum öyle çarşamba günü hastanedeydik acilde hava vs verildi yatış yapılscaktı ama babası doktor evde tedavi veriyor dün bir daha kontrole gittik aynı tedavi devam pazartesi bida gidicez.
Şikayetlerimiz Balgamlı öksürük beslenme reddi. Ateşimiz geçti. Antibiyotik kullanıyoruz ayrıca 3 saatte bir hava veriyorum. Sizde de beslenme reddi var mı?
zatürre demek. havalanmayan bölge var. kaç yaşında çocuk? ilaçlarla ve oksijen deateği ile toparlar inşaallahPnömoni nedir peki
bizim oğlan da zatürre olmuştu, nasıl bu raddeye kadar ilerleyebilir diye çok dövünmüştüm, keşke anne veya baba doktor olsaydık başımıza gelmezdi diye düşünmüştüm. demek ki olacağı varsa bir şekilde oluyormuş.Çok geçmiş olsun sol tarafında pnömoni var gibi o sisli dumanlı olan bölge. Benimde oğlum öyle çarşamba günü hastanedeydik acilde hava vs verildi yatış yapılscaktı ama babası doktor evde tedavi veriyor dün bir daha kontrole gittik aynı tedavi devam pazartesi bida gidicez.
Çok teşekkür ederim. İnanın zatürre 1 günde oluyor. 1 hafta önce doktordaydık hiçbir şeyi yok dedi sonra bianda ateşlendi az öksürüyodu aslında bi götürdüm direk zatürre dedi. İnşallah toparlayacak ama bu beslenememesi beni mahvediyor. İyileştikçe düzelir mi sizde de böyle olmuş muydu?bizim oğlan da zatürre olmuştu, nasıl bu raddeye kadar ilerleyebilir diye çok dövünmüştüm, keşke anne veya baba doktor olsaydık başımıza gelmezdi diye düşünmüştüm. demek ki olacağı varsa bir şekilde oluyormuş.
evladınız için çok üzüldüm inşaallah en kısa zamanda toparlar kuzucuk.
1 buçuk yaşındazatürre demek. havalanmayan bölge var. kaç yaşında çocuk? ilaçlarla ve oksijen deateği ile toparlar inşaallah
bizimki bir günde olmadı ama doktora da gittiği halde olduÇok teşekkür ederim. İnanın zatürre 1 günde oluyor. 1 hafta önce doktordaydık hiçbir şeyi yok dedi sonra bianda ateşlendi az öksürüyodu aslında bi götürdüm direk zatürre dedi. İnşallah toparlayacak ama bu beslenememesi beni mahvediyor. İyileştikçe düzelir mi sizde de böyle olmuş muydu?
Mama bile çok az içiyor. Zorlamim yemesin diyorum ama tüm gün aç
Birde artık tepki oluştu kaşığı gördüğü an kendini öksürtüyo
Kontrolde tekrar devam ediyor olursa söylicem gerekirse yatırın diye. Sıvı alıyor onda sorun yok ama yemek yemek asla istemiyor biraz yoğurt yarım muz birazda mama verebiliyorum sadecbizimki bir günde olmadı ama doktora da gittiği halde oldu
sizi endişe ettirmek istemem, eşiniz daha iyi bilir belki ama biz hastanede iken sürekli beslenmesini soruyorlardı (5.5 yaşında). bizimki fena değildi yiyordu ama yemeyen başka hastaya besleyici serum vermişlerdi. toparlanması için çok gerekli yeterli beslenmesi diyorlar. hatta çocuk uzmanlığı yapan arkadaşım çok geyiğini yapıyor bunun. evde takabiliyorsanız biraz serum desteği yapabilirsiniz
çok geçmiş olsun. emiyorsa bolca emzirin. Allah acil şifa versinKontrolde tekrar devam ediyor olursa söylicem gerekirse yatırın diye. Sıvı alıyor onda sorun yok ama yemek yemek asla istemiyor biraz yoğurt yarım muz birazda mama verebiliyorum sadec
Allah şifa versin inşallah emiyor mu? Beslenememesi çok zorluyor insanı ama yatışınız yapıldıysa daha çabuk toparlarsınız diye düşünüyorum.1 buçuk yaşında
Anne sütü almıyor şimdi biraz yemeğini yiyor daha iyi biraz bu 3 gündür hastandeyiz yatış yapıldı bugün sorun çıkmazsa taburcu edecek doktor bizi evde tedaviye devam edecezAllah şifa versin inşallah emiyor mu? Beslenememesi çok zorluyor insanı ama yatışınız yapıldıysa daha çabuk toparlarsınız diye düşünüyorum.
Çok çok geçmiş olsun antibiyotiği damardan verince daha hızlı etki ediyor tabii. Biz ağızdan alıyoruz bugün 3. Gün ciğerleri daha iyi olsada beslenme reddi devam öksürük ve balgamı hala varAnne sütü almıyor şimdi biraz yemeğini yiyor daha iyi biraz bu 3 gündür hastandeyiz yatış yapıldı bugün sorun çıkmazsa taburcu edecek doktor bizi evde tedaviye devam edecez
Teşekkürler sizede çok geçmiş olsun bizde öksürük önce yoktu şimdi yeni başladı öksürük antibiyotik damardan verildi 2 gün sonra doktor şurup olarak ağızdan vermeye başladıÇok çok geçmiş olsun antibiyotiği damardan verince daha hızlı etki ediyor tabii. Biz ağızdan alıyoruz bugün 3. Gün ciğerleri daha iyi olsada beslenme reddi devam öksürük ve balgamı hala var
İnşallah benim oğlumda birazcık yemeye başlar artık allah şifa versin tüm yavrularaTeşekkürler sizede çok geçmiş olsun bizde öksürük önce yoktu şimdi yeni başladı öksürük antibiyotik damardan verildi 2 gün sonra doktor şurup olarak ağızdan vermeye başladı
Amin şafi ismiyle bütün yavrulara Rabbim şifa versinİnşallah benim oğlumda birazcık yemeye başlar artık allah şifa versin tüm yavrulara