Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Akciğer enfeksiyonu

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Uyumsuzz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
174
119
23
27
Oğlum 24 günlük yoğun bakımda akciğer enfeksiyonundan böyle olan varmı ne zaman çıkar nolur bişey söyleyin çok üzgünüm 😢😢😢

Daha dün öğrendim ben kuzum çok üzüldüm ama çok araştırdım 1 haftada atlatıyorlarmış
Bizimki hırıltılı öksürük yasıyordu nefes alamıyordu acil yatıs verdi doktor bugün 2.günü yavrumun antibiyotik tedavısı verıyolar birde agızdan hava takviyesi 😔

Bizimki hırıltılı öksürük yasıyordu nefes alamıyordu acil yatıs verdi doktor bugün 2.günü yavrumun antibiyotik tedavısı verıyolar birde agızdan hava takviyesi 😔
Canım emin ol benimde aynı ateşi hep yüksekti hiçbi şey yemedi yemiyoda dün öğrendim kahroldum bakamadım yavruma diye

Sanırım 7 ila 14 günde cikar

Oğlum 24 günlük yoğun bakımda akciğer enfeksiyonundan böyle olan varmı ne zaman çıkar nolur bişey söyleyin çok üzgünüm 😢😢😢
Gecmis olsun cnim. Benimdr oglum 15gunluklen akciger enfek. Yani(pnomoni zatureden) yatti cok cok zor gunlerdi ve agir atlatti 12 gun yatti o gunleri hic unutmam oldum öldüm dirildim ama cok sukur gecti gitti suan 3yasinda ins sizde cabuk atlatırsınız

Çok soru soruyorum ama çok caresizim konuşmaya iyi bişey duymaya ihtiyacım var. Kaç günlük tü arkadaşınızın bebeği
3 günlük, kendinizi hirpalamayin lütfen... İyi olacak antibiyotik tedavisi bitsin cikacak

Gecmis olsun cnim. Benimdr oglum 15gunluklen akciger enfek. Yani(pnomoni zatureden) yatti cok cok zor gunlerdi ve agir atlatti 12 gun yatti o gunleri hic unutmam oldum öldüm dirildim ama cok sukur gecti gitti suan 3yasinda ins sizde cabuk atlatırsınız
Bizimkinden solunum takviyeside var çok korkuyorum

Back