Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebeğim de öyleOğlum 24 günlük yoğun bakımda akciğer enfeksiyonundan böyle olan varmı ne zaman çıkar nolur bişey söyleyin çok üzgünüm
Nasıl oldu sizin dertleşelim çok ihtiyscım varBenim bebeğim de öyle
Daha dün öğrendim ben kuzum çok üzüldüm ama çok araştırdım 1 haftada atlatıyorlarmışNasıl oldu sizin dertleşelim çok ihtiyscım var
Bizimki hırıltılı öksürük yasıyordu nefes alamıyordu acil yatıs verdi doktor bugün 2.günü yavrumun antibiyotik tedavısı verıyolar birde agızdan hava takviyesiDaha dün öğrendim ben kuzum çok üzüldüm ama çok araştırdım 1 haftada atlatıyorlarmış
Canım emin ol benimde aynı ateşi hep yüksekti hiçbi şey yemedi yemiyoda dün öğrendim kahroldum bakamadım yavruma diyeBizimki hırıltılı öksürük yasıyordu nefes alamıyordu acil yatıs verdi doktor bugün 2.günü yavrumun antibiyotik tedavısı verıyolar birde agızdan hava takviyesi
Bıızmkı daha 24 günlük ne zaman çıkarlar sızceCanım emin ol benimde aynı ateşi hep yüksekti hiçbi şey yemedi yemiyoda dün öğrendim kahroldum bakamadım yavruma diye
Siz yaşadınız mı veya duydunuz mu çok kötüyümSanırım 7 ila 14 günde cikar
Uzulme orada çok iyi bakarlar .... arkadaşin oldu.Siz yaşadınız mı veya duydunuz mu çok kötüyüm
Şuan iyimi kaç gün kaldı arkadasınızın bebeğiUzulme orada çok iyi bakarlar .... arkadaşin oldu.
7 gunŞuan iyimi kaç gün kaldı arkadasınızın bebeği
Çok soru soruyorum ama çok caresizim konuşmaya iyi bişey duymaya ihtiyacım var. Kaç günlük tü arkadaşınızın bebeği
Gecmis olsun cnim. Benimdr oglum 15gunluklen akciger enfek. Yani(pnomoni zatureden) yatti cok cok zor gunlerdi ve agir atlatti 12 gun yatti o gunleri hic unutmam oldum öldüm dirildim ama cok sukur gecti gitti suan 3yasinda ins sizde cabuk atlatırsınızOğlum 24 günlük yoğun bakımda akciğer enfeksiyonundan böyle olan varmı ne zaman çıkar nolur bişey söyleyin çok üzgünüm
3 günlük, kendinizi hirpalamayin lütfen... İyi olacak antibiyotik tedavisi bitsin cikacakÇok soru soruyorum ama çok caresizim konuşmaya iyi bişey duymaya ihtiyacım var. Kaç günlük tü arkadaşınızın bebeği
Bebegin bunyesins gore degisiyor kimisi 1 gun kimi 7 kimide 3 hafta yattigi bile oluyorduSanırım 7 ila 14 günde cikar
İnşallah kötü olmayacakBebegin bunyesins gore degisiyor kimisi 1 gun kimi 7 kimide 3 hafta yattigi bile oluyordu
Bizimkinden solunum takviyeside var çok korkuyorumGecmis olsun cnim. Benimdr oglum 15gunluklen akciger enfek. Yani(pnomoni zatureden) yatti cok cok zor gunlerdi ve agir atlatti 12 gun yatti o gunleri hic unutmam oldum öldüm dirildim ama cok sukur gecti gitti suan 3yasinda ins sizde cabuk atlatırsınız
O nasl bi hastalıkBiz 50 günlükken yatmistik pnomoniden 9. Gün çıkmıştık.