akçay/zaeytınlıde kıralık ve sezonluk havuzlu daire

resım malesef ıcermıyor gecelık 50 tl ama aylık tutanlarda yardımcı oluruz dusunursenız ozelden gorusuruz

cnm ben düşünüyorum gecelik fiyatıda çok uygunmuş biz geçen yaz ayvalık da gecesi 125 tl kalmıştıkkaydirigubbakcemile5

resım malesef ıcermıyor gecelık 50 tl ama aylık tutanlarda yardımcı oluruz dusunursenız ozelden gorusuruz

bende akçayda yazlık arıyordum daha önce h.d.otellerde kaldığımız için ev kiralamadık bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim hiç akçaya gitmedik ama çok adını duydum bu sene akçaya gitmeyi düşünüyoruz nasıl görüşebiliriz bu siteninde yabancısı sayılırım nasıl haberleşiriz msn adresimi versemmi size...:lepi:

bildiğim kadarıyla zeytinli ve akçay arası baya var. Denize 10dk nasıl oluyor arabaylamı. Çünkü yürüyerek 10dk gitmek mümkün değil

canım ozel mesaj ın kapalı bu zeytınlı koyu degıl altın kum plajı behsettıgım yer nettende bakabılırsın altınkum plajı dıye akçayla arabayla 10 dk ve ne zaman planlıyosunuz tatılınızı temmuzun 15 den sonra dolu gecelık 50 tl aylıkta yardımcı oluruz cvp beklıcem

canım ozel mesaj ın kapalı bu zeytınlı koyu degıl altın kum plajı behsettıgım yer nettende bakabılırsın altınkum plajı dıye akçayla arabayla 10 dk ve ne zaman planlıyosunuz tatılınızı temmuzun 15 den sonra dolu gecelık 50 tl aylıkta yardımcı oluruz cvp beklıcem

mail adresimi veriyorum seninle konuşmam lağzım,nurataberk@hotmail.com

X