• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akçaağaç kapı...

yasemenim

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
28
1
286
İçel Mersin
slm

evim fazla güneş görmüyo o yüzden evi fildişine boyatıyorum kapıları ahşab görüntüsünü vseviyorum die efesin akçaağaç kapı modelini seçtim parkeleride akçaağaç die düşünüyorum ama sadece düşünüyorum kapılarla uyumlu olması açısından başka şansım yok galiba ne dersiniz nasıl olur bu akçaağacı yaptırayım mı sizce

Eklentiler

• $efes.jpg
    $efes.jpg
    2,9 KB · Görüntüleme: 340
Son düzenleme:
canım akçaağaç nerede kullanılırsa kullanılsın evi müthiş aydınlık gösteriyor bu bir yalnız küçük çocuğun varsa lekeleri çabuk belli eder yalnız yer döşemede kapının bir ton koyusunu yaparsan yani ara bir renk daha iyi olur çünkü çay dökülse mesela hemen lekeolur el izi belli olur ama buna rağmen estetik açıdan çok güzel durduğu için bende olsam akçaağacı tercih ederdim nolcak siler durursunkaydirigubbakcemile2

yasemenim benim evimde karanlık oluyor fazla güneş almıyor ön cephem arka cephede problem yok ben dekapıları yaptırıyorum ama benımkıler camlı olacak arkadan gelen fazla ısık bırde az da olsa onden gıran ısık evı aydınlatsın dıye bununla ılgılı bır konum var kapının modelının resmını de koymustum

yorumlarrınıza tsk ediyorum ahşabı seviyorum ama bir kere takıyosun hele benim gibi borç ödeyecekseniz canım sıkıldı değiştireyim yapamam kararsız kalmıştım bugün ev boyanmış fildişi açmış evi aydınlık gösteriyo kapılar hafta sonu takılır inşallah parkeyi o zaman karar vereyim çamsan ın lareks kodlu parkesi var çok hoşuma gitti ya o yada meşe yada akçaağaç olacak tekrar teşekkürler

Back