Gelinlik Modelleri akay gelinlik

mnskc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
630
406
158
İstanbul
arkadaslar ben akayin online magazasinda cok guzel ve tam hayalimdeki gelinligi buldum manisadayim ve nisanlim istanbulda oldugu icin gelinlige ordan bakacagiz akayin urunlerini en uygun nerelerde bulabiliriz acaba??
yardimci olursaniz cok sevinecegim..:18::18::18:

aa bende Manisa'dayım

şimdiden hayırlısı olsun inşallah. Akay'ın gelinlikleri sadece kendi mağazalarında satılıyor diye biliyorum.

aaaaa cok sevindimm birden fazla magazasi varda netde yaptigim kucuk bi arastirma sonucu en uygun fiyatlarin ikitelli magazasinda oldugunu okudum ama bakalim artik:d neresindensin manisanin??

akayın outlet bölümüde sanırım İkitelli/wending world de çünkü bende gelinliğimi akay dan aldım. benim aldığım gelinlik 5000 tl den 3500 liraya düşmültü. bide bi bölüm var geçmiş sezona ait gelinlikler onlarında fiyatları sanırım en fazla 2000 lira fln dı . hazır oraya gitmişken bence yanında Privenuptia var hatta Begüm Kütük ün de geliği buradan orayada bakmanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…