Ak...

Gülsem,Tuliana,Belisimo,Tatlıcadı ..Yorumlara teşekkürler
Beni yine güldürdün Tatlıcadım

Seni sevmek,askin ugruna baska bir kentteki hayatimi sifirlayip yasadigin ülkeye,yasadigin gögün altina,islandigin yagmurlarin altina yerlesmekti.Senden baska bu koca ülkede bir basinalik ve kimsesizlikti seni sevmek.Sokaklarda tek bir tanidik simaya rastlamamaya alismakti,hücrelerimle beraber cogalan askini özgürce ve sinirsizca yasamak icin,ailemin sefkatli kollarindan siyrilip kanatlanmak,yillanmis can dostlarin sevgisini cok uzaklarda birakmakti,hayata senle yeniden baslamaya degerdi ve degdi...ask gecicidir önemli olan saygiyi ve sevgiyi yitirmemek...yesilim sana sevgilerimi yolluyorummmmm

Sanki yagmur benim icimdekileri okuyup buraya yazmis ablacim..Ben yazsam bu kadar yazamazdim..Allah bizede senin gibi devami gelen evlilikler nasip etsin Ablacim..Yüregine saglik..

Sanki yagmur benim icimdekileri okuyup buraya yazmis ablacim..Ben yazsam bu kadar yazamazdim..Allah bizede senin gibi devami gelen evlilikler nasip etsin Ablacim..Yüregine saglik..

Ceyhanlı,amin canım.Sağlıklı,huzurlu,mutlu,bolluk içinde uzun ömürler diliyorum Herşey gönlünce olsun..Sevgilerimi yolluyorum:1hug::nazar:

O öyle güzel bir duygu ki,onunla karşılaştığınız ilk anı yıllar sonra bile her hatırlayışınızda içiniz titrer

:1hug:

keske diyorum kk nin en tatli cadisi..
keske bende oyle yapabilsem..
her iki lafimdan biri askim vede onu hayatimin merkezi dunyamin merkezi yapmis durumdayim.. adamda bikti benden ama ne fayda..

banada soyle kiz, nasil basariyorsun..

caduuukafaa

Tatlı cadı bak sana soru soruyorlar..Nerelerdesin :uhm::uhm:

Birkez, birkez daha okudum yeşilim.
tatlıcaduu kıs biz anlattık kız kötümü ettik ama bitti, yaşarken anlatmadık. :)
Yeşilim cidden tatlımız yok nerelerde acaba ?
bende merak ettim :uhm:
elma dersem çık armut dersem çıkma.
Kiviiiii:

X