Ak...

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
Camdankalp ...Aşk hikayeleri bekliyorum demişsin...Aenim hiç aşk acısı özlemim olmadıki..Aşkımla tanışmış üç ay içindede evlenmiştik...O süre içinde onlarca aşk mektubu getirdi götürdü postacı...Ve hemen geçiverdi o süre...
Aşk şiirleri,aşk yazıları çok aşk acısı çekenleri yansıtan duygularıdır
Evlenince üç beş senede neden aşk biter...Sorarlar ya..Onu biliyorum işte...
Aşk feci tutkudur....Seks duygularının çok yoğunluk taşıdığı..,içini tutuşturan ihtirasın ne olduğunu anlayamadığın aşk sandığın...
Tabiat kanunu,tanrının verdiği olağan duygular..Sonradan anlıyacağım...Bilemezdik o ateşin ne olduğunu...Bilsek ayıp saydığımız,bileninde söyleyemediği...Evlendikten uzun müddet sonra aşk sevgiye dönüşüverir..Rutin hayat başlar..Sıradan.
Önceleri sanırsınız ki sadece sizin aşkınız bir ömür boyu sürecek...Sürerde o içini tutuşturan tutku sevgili oluverir.. Sıcacık,saygılı daha sağlıklı...
Aşk bir kişiye duyulandır..Sevgi başlar bölünmeye en sevdiklerine.eşe,aileye,dosta, çocuğuna...Dağıt dağıta bildiğince.ama seçerek hak edene riyasız...
Ben bunca yıl ilk günkü gibi seviyor,sayıyorum bıkmadan.Arada gel gitler olmuyormu??Tabi ki oluyor ama adı üstünde geliyor gidiveriyorlar.Hoş görü ile yolluyorum hey heylerimi...Umarım beni anlamışsındır.
Yaşadığım güzelliklerde çok ama yarım kalanlar varya çocukluğum,yaşayamadıklarım onlara takılmışım yazıyorum... Şimdilik...
İstiyorum ki..Sımsıkı kopmayan evlilikler olsun,cocukların anıları onlarla dolsun
Hepinizi öpüyorum
Yeşilimin duyguları:çiçek:

yeşilim çok güzel ifade etmişsin aşkı eline yüreğine duygularına sağlık canım

ben yeşilimin aşk duygularıda renklendirsin istedim kalbimi, teşekkür ederim değer bulmuşun yazmışın,

aşk bitmesin istiyorum nefes aldığım müddetçe , ama senin dediğin gibi dediler hep, yerini sevgiye bırakıyor, öyledir yaşayanlar bilir,

dediğin gibi aşktan yana bahtın gülmüş, aşkın sevgin olmuş, sevindim.

belki benim aşkım takılı kaldı hayatımın çengelinde onun içindir, güzeldi, yıpratıcıydı, zordu, ama bulanmazdı gibi geliyor işte,

dünyaya birdaha gelsem belki farklı olurdu doğrulardan
başlardım belki, ama geçti, hayırlısı buymuş deyip bende
yaşıyorum işte öyle yada böyle,

sen duaların ve duyguların yanımızda olsun hep sağlam bir sevgi ve hayatımızda atacağımız adımlar için...

sevgiler

mihrace seninde duygularına sağlık canım
camdan kalp sana aşkını sevgini en güzelini yaşaman dileği ile sevgiyle kal canım..

Yesilim gene beni alip biryerlere goturdun buralardan kilometrelerce uzaklardan kalktim sanki yanibasina gelip gozlerine bakip anlattiklarini dinlemis gibi oldum,bende uc ay icinde evlendim askmi sevgimi nedir diye farkina varamadan, yillar gectikce saygiyi yitirmemek icin sarildim saygiya o giderse hersey kaybolacak gibi,ask kayboluyor zaten bir tatli heyecan sanirim, ama sevgi kalmali yillarca surmeli, sevginin kalmasina en cokta saygi destek oluyor, bir hikaye okumustum ondan su anlasiliyordu sevgi varsa bir evde yaninda basari ve zenginlikte oluyor, en guzeli sevgi varsa bir evde huzur ve mutlulukta oluyor, sevgisiz kalmamali bir insan birgun dalgali deniz gibi olsada yasanti sakinlesebilmeli insan usulca, yesilimin duygularinda paylastigin yarim kalanlar varya cocuklugun, yasayamadiklarin, ileride ,,,,,, duygulari imzali yazilar olmasin diye deniz duruluyor firtina dinmesede dinmeye calisiyor, kalbimi anliyor olman bana guc veriyor, sevgilerimle

Seni sevmek,askin ugruna baska bir kentteki hayatimi sifirlayip yasadigin ülkeye,yasadigin gögün altina,islandigin yagmurlarin altina yerlesmekti.Senden baska bu koca ülkede bir basinalik ve kimsesizlikti seni sevmek.Sokaklarda tek bir tanidik simaya rastlamamaya alismakti,hücrelerimle beraber cogalan askini özgürce ve sinirsizca yasamak icin,ailemin sefkatli kollarindan siyrilip kanatlanmak,yillanmis can dostlarin sevgisini cok uzaklarda birakmakti,hayata senle yeniden baslamaya degerdi ve degdi...ask gecicidir önemli olan saygiyi ve sevgiyi yitirmemek...yesilim sana sevgilerimi yolluyorummmmm

ayşecik,yağmur, mihrace,camdankalp teşekkürler yorumlarınız için..
bilirim okuduğunuz konuların yorumunu yapıp yazmak ifade etmek zordur.her seferinde yorumlamanız beni çok mutlu kılıyor.o kadar güzel yorumluyorsunuzki tekrar tekrar okuyorum.

yeşilim ne güzel aşkı alel acelede olsa yaşamışsın
keşke herkes yaşayabilse, acele yaşanan aşkında tadı başkadır diye düşünüyorum..
heyecanlar,duygular,ağlamak gülmek
aşk insana btün duyguları yaşatıyor
ama en önemlisi ve en güzeli aşkın sevgiye dönüşmesi
ve bunu dönüştürebilmek
herkes başaramıyor bunu,yine ne mutlu sana ki başatrabilmişsin
inşallah bende başarabilirim
çünkü biliyorum zamanla şimdiki heyecanım kalmıcak belki aşkı ayakta tutabilicem ama bugünki gibi olmıcak farkındayım
ve şimdi de evlendiğim zaman çok büyük şeyler beklemiyorum hani ölümsüz aşk falan :) yeterki sevgi olsun sevgi olsun ki aşık olduğunu hissediyim
yani aşk yeriini yeterki sevgiye bıraksın

yüreğine ellerine sağlık yeşilimmm

seni uzaktan sevmek aşkların en güzeliiii
annemmmm süpersin sen bitanesin mis kokulumsunnn

Tarifi aslında yüregimizin köşesinde gizli bizler sevdamızı hergün sunuyoruz çocuklarımıza,annemize, sevgilimize,eşimize ......
Aşk diyince ben sevdigimle ucsuz bucaksız bi okyanusda kaybolmayı hissediyorum

arzuzu,dimağ,graf,azem...benim yazdıklarıma değer verip yorum katmışsınız teşekkürler ediyorum..şu yorumlara bayılıyorum...

Tarifi aslında yüregimizin köşesinde gizli bizler sevdamızı hergün sunuyoruz çocuklarımıza,annemize, sevgilimize,eşimize ......
Aşk diyince ben sevdigimle ucsuz bucaksız bi okyanusda kaybolmayı hissediyorum

Evet Azem aşkın için herşeye değerse okyanusta kaybolmayada değer

camdankalp ...aşk hikayeleri bekliyorum demişsin...benim hiç aşk acısı özlemim olmadıki..aşkımla tanışmış üç ay içindede evlenmiştik o süre içinde onlarca aşk mektubu getirdi götürdü postacı...ve hemen geçiverdi o süre...
aşk şiirleri,aşk yazıları çok aşk acısı çekenleri yansıtan duygularıdır
evlenince üç beş senede neden aşk biter...sorarlarya..onu biliyorum işte...
aşk feci tutkudur.seks duygularının çok yoğunluk taşıdığı..,içini tutuşturan ihtirasın ne olduğunu anlayamadığın aşk sandığın...
tabiat kanunu,tanrının verdiği olağan duygular..sonradan anlıyacağım...bilemezdik o ateşin ne olduğunu.bilsek ayıp saydığımız,bileninde söyleyemediği...evlendikten uzun müddet sonra aşk sevgiye dönüşüverir..rutin hayat başlar..sıradan.
önceleri sanırsınızki sadece sizin aşkınız bir ömür boyu sürecek...sürerde o içini tutuşturan tutku sevgili oluverir.. sıcacık,saygılı daha sağlıklı...
aşk bir kişiye duyulandır..sevgi başlar bölünmeye en sevdiklerine.eşe,aileye,dosta, çocuğuna.dağıt dağıta bildiğince.ama seçerek hak edene riyasız...
ben bunca yıl ilk günkü gibi seviyor,sayıyorum bıkmadan.arada gel gitler olmuyormu??tabiki oluyor ama adı üstünde geliyor gidiveriyorlar.hoş görü ile yolluyorum hey heylerimi...umarım beni anlamışsındır.
yaşadığım güzelliklerde çok ama yarım kalanlar varya çocukluğum,yaşayamadıklarım onlara takılmışım yazıyorum... şimdilik...
istiyorumki..sımsıkı kopmayan evlilikler olsun,cocukların anıları onlarla dolsun
hepinizi öpüyorum
yeşilimin duyguları:çiçek:

Evet Azem aşkın için herşeye değerse okyanusta kaybolmayada değer

yeşillerin kraliçesi canım ablam aşk hakkında benim duygularımı en iyi şekilde iyi bilen insanlardansın eğer sevdiğiniz insan sizin sevginizi hak ediyorsa ne mutlu
ŞenizŞenizŞeniz

Son düzenleme:
Çok deliyim doluyum ama gerekmedikçe aşk sözcüğünü kullanmadım hayatımda vede sitede ki yazılarımda.
Bakıyorum aşkla ilgili yazılmış çizilmiş yok aşkım böyle yaptı yok ayrıldık
Duygularımı çok yoğun yaşayıp saklıyormuyum tabiki hayır.
Ama konu aşka gelince durgunlaşıyorum neden bende bilmiyorum.
Sevmiyormuyum? seviyorum da... Sanırım Dünyamın merkezi yapmadım onu sadece yarın ya olmazsa acı çekmeyeyim diye...
:çok üzgünüm:

Çok deliyim doluyum ama gerekmedikçe aşk sözcüğünü kullanmadım hayatımda vede sitede ki yazılarımda.
Sevmiyormuyum? seviyorum da... Sanırım Dünyamın merkezi yapmadım onu sadece yarın ya olmazsa acı çekmeyeyim diye...

duygusal gördüm seni cadıcım...tatlicadiarzu
yeşillerin kraliçesi, ayşecik yazmış sanırım sanki dinliyormuşum gibi diye...nedendir bilmem senin yazılarını okurken kendimi şöyle rahat bir koltukta seni dinlermiş gibi hisediyorum...oysa yüzünü hiç görmedim ama böyle hissediyoorum...ben hissettirdiğin bu güzel duygular için çokkkk teşekkür ediyorum...

Yeşilim benim.Aşk sana ne kadar yakışıyor,biliyor musun? Hayatından asla eksilmesin dilerim.

duygusal gördüm seni cadıcım...tatlicadiarzu
yeşillerin kraliçesi, ayşecik yazmış sanırım sanki dinliyormuşum gibi diye...nedendir bilmem senin yazılarını okurken kendimi şöyle rahat bir koltukta seni dinlermiş gibi hisediyorum...oysa yüzünü hiç görmedim ama böyle hissediyoorum...ben hissettirdiğin bu güzel duygular için çokkkk teşekkür ediyorum...

O dündülülülülülülü arada bir geliyorlar soldan soldan durgunlaşıyom herkes arada delirir ben hergün deli arada bir durgun bu gün normale döndüm gene laelaelaelaelae
Kendimi çok normal gördüm canım
tatlicadiarzu

mükemmelliyetcilik duygusu,kaybetme duygusundan veüzüntüden kaçış ve bi erkeğin hayatındaki önemini azaltma isteği
kendimi çok psikolog gördüm canımtatlicadiarzu

X