Ak, sevilmeyi, sevmeyi zleyenler veya zlemeyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
Hayatta insanı motive eden, enerji kaynagi olan, biseyler yapmaya heveslendiren, sabah uyandiginda yataktan hizla kalkmani saglayan, giyinmeyi, suslenmeyi daha bir hevesle yaptiran, durduk yere kendikendine gulumseten birsey var o da aşk veya sevmek te diyebiliriz. Deli gibi aşk olmasa da sevmek belki...

Peki bu duyguyu uzun suredir yasamayan var mi, hayat nasil gidiyor bu sekilde yani birisi tarafindan duygusal manada sevilmemek, hic iltifat almamak, hic seni seviyorum diyememek belki aylardir, belki yillardir bu sizi nasil etkiliyor? Hayatinizda nelerin eksikligini cekiyorsunuz, yoksa bu sekilde memnun musunuz?

çok uzun süredir olmasada 1 senedir falan adam akıllı bi aşk yaşamadımm.aşka açım desem yeridir :))
insanın yanında ailesinin arkadaşlarının dostlarının olması çok güsell ama bi sewgilinin yeri çok ayrıı.yanınızda arkadaşlarınız sewgililerini anlatırkenn sizin sus pus dinlemeniz hiçte güsel olmuoo.öle bakmakla dinlemekle yetiniorumm iştee.aşksızlık zaman zman başıma wuruoo.we saçmalıorumm.yalnız kalmamak adına yanlış kararlar werdiğimm oluoo.hiç hoş bi durum deill ama beni akıllandırcak adam karşıma çıkana kadar böle gitcek sanırım mafoldumben

dilerimm o adam bi an önce karşımaa çıkarr:Saruboceq: burama kadar geldi daa

hiç sevgilim olmadı benim şimdiye kadarda eksikliğin hissetmedim ama artık gerçkten aşık olmak sevmek sevilmek istiyorum.
en kısa zamanda Onu diliyorum:Saruboceq: o kimse artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…