oky,
Angry ilk yazdığında yemin ediyorum benimde ilk aklıma gelen o oldu biliyor musun? Hemen garibanları düşündüm.
Ayrıca lütfen kimse üstüne alınmasın, kimseye yönelik yazmıyorum, genel olarak siyasilerinde söyleminden yola çıkarak içimden geçeni dile getireceğim.
Lafa geldi mi biz müslümanız, bu ülke müslüman ülke Elhamdülillah denir, müslümana yakışır mı şaşa, israf?
O paraya ülke insanlarına yönelik birşeyler yapılamaz mıydı? Var olan binalar tadilat edilseydi, elden geçirilseydi, bunca zaman olan bina yetmişte şimdi mi ? Hem kızıyor hem üzülüyorum, hep bir gösterişli şeyler yapma durumu var son yıllarda, Ankara'ya kapılar, saraylar vs vs, dış borç açığımız var, tasarruftan bahsediyorlar bakanlar, açın okuyun, Ali Babacan'ın dış borç açıklamasını , eee madem tasarruf için devlet dikkat edeydi de dış borç sorunumuz ortadan kalkaydı, madem milyon dolarlar ödeyecek kapasitemiz vardı, bu milyonları dış borca aktarsaydık, sonuçta devletin parası değil mi o milyon dolar.
Ülke itibarı demeyin kurban olayım, ülke itibarı çulla çaputla olmaz, Nasrettin Hoca misali ye kürküm ye mantığıyla olmaz bu işler, ekonominizi, insanınızı, eğitiminizi, üretiminizi, savunma sanayinizi kalkındırırsınız.
Beyaz Saray'ın tarihçesi nedir? 1700'lü yıllar, 1900'lü yıllarda tadilat görmüş hepsi bu, kimse de gidip başka yerde yeniden bina inşaa etmemiş.
Beyaz Saray'daki yeşilliği görüyor musunuz? Ağaçları çimleri?
Neyse 2 gündür fazla çenem düştü.